BaaL Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 yurtdışından alınma, pasaport kaydı yapılmıştır, tertemiz kullanılmıştır, kutusu ve aparatları falan duruyor herşeyi. 275tl 300den donanimhaber/sahibinden'e koymadan evvel patilere ucuz fiyat sunumumu yaptım 2-3 günlüğüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 bu telefondan uzun süre kullanmış birisi olarak söyleyebilirimki fiyat performans oranında gayet yeterli bir telefon. her şekilde öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ürün kaç aylık ve fotoğraf koyma imkanın var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 10 aylık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 5800 fiyat/performans olayının zirvesi olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 nokia nın en iyi telefonlarından biri... iyi satışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 sadece navigasyonu icin alinir. araba telefonu falan yapilir hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 çızığı mızığı varmı dır?bende bir ara telefon almayı düşünüyordum da,mantıklı gelirse almayı düşünebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 çızığı mızığı göze batacak savaş yarası şeklinde tabiki yoktur, ekranı da gayet tertemiz. ama tear&wear var tabiki. 250tl yaptım fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 eskişehirdeyim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 istanbulda ne kadar yane sıfırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 spot olmasının olayı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 spot nedir bi kere ? başka bi topikte hımbılın teki "spot" diyerekten kendi malını yüceltip başkasının amacını yerme amacıyla kullanılmış, manasından uzak bir kelime. spot ürün/spot satış diye toptancıdan veresiye alıp çok minimal karla peşin satılan. haliyle garantisi olmayan ucuza satılan mala denir (garantisi de oluyor cogu zaman artık). spot : kötü/2. el/kullanılmış/kötü üretim/emitasyon vs gibi bişey değil yani. yani : bu telefon da spot falan değil. bu telefon: bir insan evladı yurt dışından alıp kullanıyor, sonra satmaya karar veriyor, budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ben ilk ciktigi gun 900tlye almistim. simd bu fiyatlara satiliyor olmasi icimi burkuyor ne kzik yemisiz zamaninda. bir telefonda mevcut olmasi gereken hersey var telefonda zamaninda iphone 3g ye rakip olarak cikmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 BaaL said: spot nedir bi kere ? başka bi topikte hımbılın teki "spot" diyerekten kendi malını yüceltip başkasının amacını yerme amacıyla kullanılmış, manasından uzak bir kelime. spot ürün/spot satış diye toptancıdan veresiye alıp çok minimal karla peşin satılan. haliyle garantisi olmayan ucuza satılan mala denir (garantisi de oluyor cogu zaman artık). spot : kötü/2. el/kullanılmış/kötü üretim/emitasyon vs gibi bişey değil yani. yani : bu telefon da spot falan değil. bu telefon: bir insan evladı yurt dışından alıp kullanıyor, sonra satmaya karar veriyor, budur. sen şaka filan mısın? spot ürün demek garantisiz ürün demektir,senin ürünün de garantisiz o yüzden spot denildi doğal olarak. bu kadar basit.yurtdışından vs getirilmiş, faturası garantisi filan olmayan,olsa da tüketicinin bi işine yaramayacak ürüne denir spot diye,neyine bu kadar içerledin hayret yani. hiçbişeyi yerme yok ortada,böyle ucuz satmanın sebebi garantisi olmayışı sonuçta doğruya doğru deil mi? e adam o ucuza satıyor deyince ben de çünkü o spot ürün satıyor dedim. he sen ana avrat küfür olarak algılıyosan spot kelimesini o senin "hımbıl"lığın oluyor o zaman. hakaret etmeden adam akıllı konuş,can sıkma. kermit gittiğinden beri boku çıktı iyice buranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=spot+sat%C4%B1%C5%9F http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=spot http://www.spotesya.info/spot/spot-e%C5%9Fya-nedir http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=bu+memlekette+g%C3%B6te+g%C3%B6t+denir ayrıyetten ikinci el eşya çok alıp sattığım için, ucuz alıp ucuz satmayı severim, pazarlık sevmem o yüzden direk herşeyi ucuz fiyatla satarım. yoksa garanti falan değil olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 öm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 tasarım,performans,kalite,kullanım kolaylığı açısından fiyatına göre en iyisi bence.fiyatıda gerçekten uygun,alıcıya hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 takas ? >>>> http://forum.paticik.com/read.php?27,5271440 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 adama öm attım cevap yok halen. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 aloovv? adam topic açtı kaçtı sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 şimdi telefonu anneme yolladım kullansın die. aldı 2 gün denedi alışamadı :D kullanmıycaksan satıyım diycem yarın ona göre geri satılık olabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 lan alıntı yapmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 öm atmıştım tekrar ama satmaya niyetin yok galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar