Durlag Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 İste benim dediim de o adres satırlarına tam adresini yazıcaksın türkiye ile birlikte ...Ülke listeisnden Germany i seciceksin :)[hline]Ariakan lvl38 & (Still Progress Merc) ALB/EXCAL ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 ALmanya ya gidecek ordan sana gelicek bi hafta fln sürüyo :)[hline]Ariakan lvl38 & (Still Progress Merc) ALB/EXCAL ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 hmm annadim saol[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 eu ya gelicen dimi?[hline]Ariakan lvl38 & (Still Progress Merc) ALB/EXCAL ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 eft[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Albde bekleniyosun o zaman :)[hline]Ariakan lvl38 & (Still Progress Merc) ALB/EXCAL ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 adres bölümüne adresi ayzdim en sonunuda turkey dedim country yede germany dedim bakalim nolacak[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 [Bu mesaj daverc tarafından 20 April 2003 21:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alistair Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 www.ukgames.com Daoc SI Gold Edition secenekleri bulunuyo. Ben Gold Edition getirttim.Oyun 25 pound,shipping 2 pound Pazar gunu siparis ettim Cumaya geldi.Gayet de guvenli bi site tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alistair Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Bu arada amazon.co.uk Turkiye'ye oyun paketi gondermiyo.[hline]Ascahisien Lvl 35 Hero Hib/Exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 durlag dedigi gibi yaptim almanya dedim credi kartindan para alirsa ama gelmezse naparim bilmiyom az para deyil =P[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Yaw kaç gündür(eheehe 2)sabahtan akşama kadar kasıyorum ama lvl20 bir türlü geçemedim biri 20-21 e pl yaparsa çok sevinecegim arrgg bir bub alıyorum ölüyorum bütün bub gidiyor bari 21 olayımda task denerim...[hline]İcq:124965972 [Excalibur] Sylian ,Level 8 Scout Paorith ,Level 20 Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 hangi serverda oynuyacagina gore degisir us serverlarinda onucaksan dragon.ca dan felam getir sahsen ben guvenmem dragon.ca ya eu serverlarinda oynucaksan gameloaded.co.uk direk turkiyeye yolluyolar 9 gun de elime ulasti gameloaded dan si double pack[hline]Seriana Nightstalker Army Of Light Mincer Taxi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Bu arada çok çok özür dilerim yanlış yere mesaj atmışım...[hline]İcq:124965972 [Excalibur] Sylian ,Level 8 Scout Paorith ,Level 20 Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 WHOPPEEEEEEEEEEE GELDİ DAOCUM HEMEN YUKLUYOM[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente [Bu mesaj tunca tarafından 10 May 2003 11:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Ukgames den Si almıştım bugün elime ulaştı reg code yi aktiv etmeye çalışıyorum ama bu reg code zaten kullanımda diyor "This Shrouded Isles CD key is already in use ":([hline]Paorith ,Level 25 Wizard [Bu mesaj Sylian tarafından 10 May 2003 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 O problem banada olmuştu. Direk girdim oyuna çözüldü problem. Ayrıca şu ana kadar SI da norma DAOC2uda Dragon.ca'dan getirttim. 2side 4 günde kapımdaydı.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 42) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Hmmm nasıl yani direk girdin oyuna biraz daha açıklayabilir misin?[hline]Paorith ,Level 25 Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 said: Alistair, 21 April 2003 22:00 tarihinde demiş ki: Bu arada amazon.co.uk Turkiye'ye oyun paketi gondermiyo.[hline]Ascahisien Lvl 35 Hero Hib/Exc Onlarca getırttım.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ben de başlamak istiyorum şu daoca ama oyunu sipariş etme olayı zor bnm için kredi kartı sorunu var şimdilik ve ayrıca oss var yani ama olmadı haziran gibi sipariş ederim die düşünüyorum ama gene de bu netten alışweriş yapma hakkında hiçbi fikrim yok kesin yanlış bişiler yaparım para yanar o yuzden belki de turkiye de satılmaya başlar hazirana kadar ya da olmadı 2. el alcam belki... satan olursa hazirana doğru...[hline]Anarchy owns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Yaw bu sırada SI getireyim dedim bende Amazondan adres yazma yerinde 2tane ülke kısmı var ilkine sanırım Türkiye digerine almanya yazıcaz doğrumu? Bunun yanında kredi kartı hesabı yerinde Issue No/Start Date böyle bir kısım var ben başlangıç tarihini bilmiyorumki kartımın.[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Kredi kartından tam parayı çekmediler 2.500 milyonluk bir küsürat çektiler bunun nedeni nedir?[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 şimdi adress bölümüne adresin + türkiye yazicaksin countryede germany secicen bi bekle 9-10 gun bana 9 gunde geldi ama belli olmaz[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Sorunum tamamen kendi dikkatsizliğimden kaynaklanıyormuş ehe pound işaretini euro diye okuyordum sf.[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar