Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şöyle güzel bir tycoon oyunu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet artık sıkıldım kes, biç, parçala oyunlarından. şöyle kafamı dinleyebileceğim güzel bir tycoon yada bu tarzda bir oyunla saatlerce zaman geçirmek istiyorum. tavsiyeleriniz nelerdir?[signature][hline]Bekliyoruz...
Mesaj tarihi:
bir zamanlar transtycoon vardı simcity gibiydi ama ona 5 basardı ( bence . zati ondanda önce çıktı ) . oyunu bulsam gene yükler oynarım . ne oyundu bea :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Leathas, 27 Ağustos 2004 11:09 tarihinde demiş ki:
http://www.ttdpatch.net

burada transport tycoon un windows xp altinda calisan+daha fazla ozelligi olan versiyonunu bulabilirsiniz :)

tam sürüm mü yaw bu? 200kb bişi bu. benim oynadığım TT daha büyüktü gibi hatırlıyorum nedense.ilginç.[signature][hline]Guarir non è possibile
la malattia di vivere
sapessi com´è vera
questa cosa qui
Mesaj tarihi:
yakın zamanlarda çıkan en iyi tycoon oyunu railroad tycoon 3 olsa gerek, seveceğini sanıyorum.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
transport giant 5 basar her ozelligi var railroadin istasyonlara upgrade var zaman gectikce yenileniyo falan aynisi hemde sirf trenle degil[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....

[Bu mesaj Disappear tarafından 27 Ağustos 2004 16:44 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...