olitere Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 synthesizer said: hadi herkes bi sıfatıyla ezsin dindarı sırayla, ben tipte ezim sora matama gelsin parasıyla ezsin, gecko liseli amatör ruhuyla falanbi tip vardı patronun oğlu mevkisiyle ezsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 DindarKanka tamamen bizden memnuniyetsiz. Heryeri herkesi şikayet etme isteği var. paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 özür diliyorum o zaman Puaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 olitere said: synthesizer said: hadi herkes bi sıfatıyla ezsin dindarı sırayla, ben tipte ezim sora matama gelsin parasıyla ezsin, gecko liseli amatör ruhuyla falanbi tip vardı patronun oğlu mevkisiyle ezsin sdfmatama kendi parasıyla ezer ama işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 sayfa başı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 kahretsin çok yavaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ekmek concede attırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Aluriel said: sayfa başı !lulz ayrıca http://i307.photobucket.com/albums/nn307/jcj12257/lolz/F5.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 olitere said: ]zaman kavramından tiksindim 60 yıl olsun ne farkeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Hala napak inanak mı DindarKanka'ya gülüyorum sdfkjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DindarKanka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Fistan said: özür diliyorum o zaman zamanı gelmişti böyle bi adım atmanın, hayattaki başarılarına da böyle bi ilk adım atman dileğiyle ben de özür diliyorum teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 arkadaslar heyecanlanmayin, konuya yazik olacak ama 2 dakika icinde arkadasla vedalasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 yapma şükrü elini kana bulama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 postum olsun. hemde sayfa basinda sonunda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Deja vu, deja vu; deja vu sana deja vu yaptm... Deja vu mecnun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 aquila for president! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 herkes son sözlerini söylesin dindarkanka seviyosan git konuş bence hadi kib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 bu sefer sayfa başı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 giderayakpostkasalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Aluriel said: bu sefer sayfa başı işte ahhahah 2.deneme de başarısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 yayında ve yapımda emegi geçen herkese teşekkurler. Bir başka silinecek topicte görüşmek dileğiyle. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 dylanN said: DindarKanka tamamen bizden memnuniyetsiz. Heryeri herkesi şikayet etme isteği var. paticik ahahaha bu nee ya :D annesine fln mi söylicek.. kesin ankarada tanıdıklari wardir.. aboo napsak korksak mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 scroll up dude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 dylanN said: Aluriel said: bu sefer sayfa başı işte ahhahah 2.deneme de başarısız bak bakalım en üste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 @apple ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar