Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 abi başroldeki adam ztn oyunculukla alakası yok bana göre tipi tamamda.halit abi oynayamıyor güzelim karakteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 hürremi oynayan kızı beğenmiyorum ya cok itici oynuyo banamı öle geliyo bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 itici olmasi lazim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ya rtükte hala bu dizi cocukların psikolojisini bilmemnesini bozar diyor.adamlar ne kastılar ya.kültürümüzdü şuydu buydu ztn dizilerimiz yetersiz.bide rtük ota boka baskı yapıyor dahada beter ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 insan gibi 40 dakikalık yapsalar her bölümü negzel. sadece bu dizi için değil, genel konuşuyorum. 1.5 saatlik bölüme gereksiz kasmak yerine aynı eforu daha kısa bölümlere harcasalar kötü mü olur ? yavaş yavaş düzelir kalite belki (yalan hayatta düzelmez, ben inanmıyorum en azından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ya bu seferde bi dizi 8 sezon sürücek zihniyet degişmesi lazım :) 40-50dk güzel ama şu halde bile uzattıkca uzatıyorlar tutan dizileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Marveloth said: itici olmasi lazim zaten. kadını itici değil oyunculugunu itici buluyorum.İtici rolleride oynayanların itici değil cok güzel oynaması lazım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AudioFX Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Hürrem karakteri itici değil de şu şivesi falan beni deli ediyor. Bu kadar mı çirkin olur öldüm öldüm dirildim diziyi bitirene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 kız güzelde cok kaskatı oynuyor yani nasıl diyim kendini veremiyor robot gibi geliyo bana SÜLİMAAANNNN hoş nebahat çehreden başka adam gibi oyuncu 1-2 tane anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 almanlik oldugundandir o. birazcik pogaca gibi eblek bi surati var, balik gibi bakiyo. (he kiskaniyorum.) nebahat cehre de amma kirismis.(kizsal yorumlar vol213) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 hürrem karakteri gayet bir numara. aksanı da çok seksi sdfs. beğenmiyorsan bile saygı duy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 aslinda ülke ülke dolasmislar hürrem karakterini oynayacak oyuncu bulmak icin, bunu da almanyadan transfer etmisler.vardir bi bildikleri. oyunculuguna lafim yok zaten, tipi batiyo accik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 gözleri hafif şehla gibi geliyor bana. ama onun dışında gayet hoş bir hanım kızımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 nebahat ablayı sevmme ama askı memnudaki rolden sonrada anca o oynarmıs bu rolu.tam onluk hürremin oyunculuk falan değilse asilliği yok ya.hani aksanı tamamda.tipi evet eblek.hani sultan olmaz bundan.daha keskin surat ifadesi olan bir hatun bulsalarmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 aslında yüz hatları benziyo kızın he googleden buldumda böle bişi bu yönden güzel seçim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ya bence yakışıyor. arada hele bi bakışı var ya böyle sen gör bakalım seni ne mikicem ilerde gibisinden. o filan gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bu kızdan gına geldi bütün dizi böğürüp duruyor ya , bi tane çakıcam o yamuk azına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Hürrem, gaye hatun, valide sultan, sümbül aga. Bu 4 kisiyi baya basarili buldum ben. Ilk bölümde Engin günaydin ögretmen olarak rol almisti. Birdaha da görünmedi. Garip... Kanuni secimi popüler dizi oyuncusu oldugu icin Halit ergenc e verildi belli. Halit ergenc sayesinde dizi izleyen tipik türk kadinlarini bastan banko kazaniyolar. Nebahat Cehre ile oyunculuktan anlayan kesim ilgileniyo. Özellikle de benim gibi entrika sevenler. Hürrem hatun zaten güzel bi kiz yani simdi hakkini yemeyelim. Tombul yanakli güzel gözlü bi cariye iste. Zaten tarihteki hürrem güzelligiyle degil zekasiyla tarihe adini yazdirmis. Sümbül aga cok iyi secilmis bence. Tam bi harem agasi olmus ondan. Hafif espri de katmislar kisiligine. Gaye hatuna gelince. Belki arada kiyafetini de degistirebilirler o kadinin. Yakismis rolüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 olitere said: bu kızdan gına geldi bütün dizi böğürüp duruyor ya , bi tane çakıcam o yamuk azına ahaha salonda sesini duyunca gidip bu tepkiyi verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 hürrem kızımızın sahifesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 savaş sahneleri 300'den arak lan. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 oahhauha bir an 300 spartan izliyorum sandım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 arak falan fena değildi.yani bi spartacus performansı beklemek ayıp olurdu fakat yinede kan efekti filan ugramıslar.aslında dizi cok güzel değil ama bu konsepte ilk dizi yanılmıyosam.o yuzden izletiyor savaş sahnelerindeki müzik cok gaz bide haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 baya iyiydi savaş sahnesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 sürekli açık aramaya çalışmayın anasını satayım açık arayacağınıza izleyin şu diziyi bi zahmet. tamam türk dizisi, genelde çok özen gösterilmiyor ama arak da olsa en azından uğraşmış adamlar, bu bile bir gelişme benim için türk dizilerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar