Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muhteşem Yüzyıl

Azure_Knight

Öne çıkan mesajlar

insan gibi 40 dakikalık yapsalar her bölümü negzel. sadece bu dizi için değil, genel konuşuyorum. 1.5 saatlik bölüme gereksiz kasmak yerine aynı eforu daha kısa bölümlere harcasalar kötü mü olur ? yavaş yavaş düzelir kalite belki (yalan hayatta düzelmez, ben inanmıyorum en azından)
Sosyal ağlarda paylaş

nebahat ablayı sevmme ama askı memnudaki rolden sonrada anca o oynarmıs bu rolu.tam onluk

hürremin oyunculuk falan değilse asilliği yok ya.hani aksanı tamamda.tipi evet eblek.hani sultan olmaz bundan.daha keskin surat ifadesi olan bir hatun bulsalarmıs
Sosyal ağlarda paylaş

Hürrem, gaye hatun, valide sultan, sümbül aga.
Bu 4 kisiyi baya basarili buldum ben.

Ilk bölümde Engin günaydin ögretmen olarak rol almisti. Birdaha da görünmedi. Garip...

Kanuni secimi popüler dizi oyuncusu oldugu icin Halit ergenc e verildi belli.
Halit ergenc sayesinde dizi izleyen tipik türk kadinlarini bastan banko kazaniyolar.
Nebahat Cehre ile oyunculuktan anlayan kesim ilgileniyo. Özellikle de benim gibi entrika sevenler.
Hürrem hatun zaten güzel bi kiz yani simdi hakkini yemeyelim. Tombul yanakli güzel gözlü bi cariye iste. Zaten tarihteki hürrem güzelligiyle degil zekasiyla tarihe adini yazdirmis.
Sümbül aga cok iyi secilmis bence. Tam bi harem agasi olmus ondan. Hafif espri de katmislar kisiligine.
Gaye hatuna gelince. Belki arada kiyafetini de degistirebilirler o kadinin. Yakismis rolüne.
Sosyal ağlarda paylaş

arak falan fena değildi.yani bi spartacus performansı beklemek ayıp olurdu

fakat yinede kan efekti filan ugramıslar.aslında dizi cok güzel değil ama bu konsepte ilk dizi yanılmıyosam.o yuzden izletiyor

savaş sahnelerindeki müzik cok gaz bide haha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...