Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 sülüman star'a geçmiş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Gerci star aldi diziyi ama en az 3 ay reyting olcumu yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Geçen Antalya'da annemlerle izledim biraz. Saraydan kovulan bi köle var, kovulmadı da başka saraya geçti, topraktan defter falan çıkardı, sonra yakalattı onu aptal. Hah o kadın güzel işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 nigar kalfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Evet o. Hürrem leş ama. Patates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 hatice ile pargalı evlenmemiş tarihte. fail/ lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Oha lezli harem dizisi? MY BODY IS READY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 la ciddi ciddi oturup şu diziyi izliyor musunuz, ne zaman denk gelsem kadınlardan biri diğerine ters ters bakıyor ya da sultan sağa sola atar yapıyor, çok kötü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 haberlerde okudum geçen habertürkte aklıma geldi yazdım. ama mehmet günsür girince bakabilirim diziye sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Valla ben televizyon bile izlemiyorum aslında. Olur da bi şekilde denk gelirsem de Selma Ergeç'i izliyorum sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 bu diziyi bende denk gelirsem kapatamıyorum lan merak ediyor insan behzat ç gibi mukemmel bi diziyi bile 1 bucuk saat oldugu için izleyemiyorum devamlı.az kısaltsalar süreleri izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Izledigim 1-2 turk dizisinden birisi. Red in dedigi gibi insan denk gelince birakamiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 mehmet günsür gelsin izlenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 mehmet komik oldu bence. Onun disinda dizi cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 hazır uplanmış şeyi sorcam.ben hürrem hikayesini falan okumadım tam net bilgim yok bu son bölümdeki mevzular gerçek mi koskoca suleymanın nikahlı eşi sultana öyle 3-5 çingene cariye öyle nasıl bıdı bıdı artislik yapabiliyor.kan alırlar kamil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 ne bilelim lan gercek mi, sanki suleymanin yanindaydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 teyzesi dayısı osmanlı padişah soyundna olan varıdr belki sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Ben denedim %100 çalışıyor arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Harem icinde yasanan olaylar hakkinda bilinen cok az sey var. Yani hürrem'in basina gelen her boku püsürü bilmiyoruz. Kurgu cogu. Ama mesela Mahidevran'in saraydan gänderilmesi, hamam'a yilan sokulmasi üstüne hürrem'in yeni bi hamam yaptirmasi gibi konular gercek. Hürrem cok cekmis. Bunlar olabilitesi olan seyler. Harem icinde de ayaklanma olabilir böyle abarti olmasa bile. Izleyiciyi tatmin etmek ön planda dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 ha kurgu ise kıçım gibi kurgu olmuş son bölüm koskoca sultan lan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 odasından çıkmazmış hiç normalde sadece geceleri çıkarmış. oot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Kicim gibi olur mu abi? Entrika avrupadan gelmis. Haremdeki gavur kadinlar kim bilir ne haltlar karistirmislar. Hersey beklenir. Mesela kösem Sultan odasinda bogularak öldürüldü. Yani bu dizide olandan daha beteri yasandi gercek hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Bizde aybige yi delikanli bilirdik, sokamadi o hanceri 2 tane kokusmus kadina. Alt tarafi stairway koruyacakti. Son bolumdeki kurgu feciydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Meryem uzerli almanya'ya kacmis. Sezon finalini cekememisler. Nasil yaparsin meryem bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 öldürsünler sonucta nsılsa hepsi öluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar