Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muhteşem Yüzyıl

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçen Antalya'da annemlerle izledim biraz. Saraydan kovulan bi köle var, kovulmadı da başka saraya geçti, topraktan defter falan çıkardı, sonra yakalattı onu aptal.

Hah o kadın güzel işte.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
la ciddi ciddi oturup şu diziyi izliyor musunuz, ne zaman denk gelsem kadınlardan biri diğerine ters ters bakıyor ya da sultan sağa sola atar yapıyor, çok kötü lan.
Mesaj tarihi:
bu diziyi bende denk gelirsem kapatamıyorum lan

merak ediyor insan

behzat ç gibi mukemmel bi diziyi bile 1 bucuk saat oldugu için izleyemiyorum devamlı.az kısaltsalar süreleri izlerim
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hazır uplanmış şeyi sorcam.ben hürrem hikayesini falan okumadım tam net bilgim yok

bu son bölümdeki mevzular gerçek mi

koskoca suleymanın nikahlı eşi sultana öyle 3-5 çingene cariye öyle nasıl bıdı bıdı artislik yapabiliyor.kan alırlar kamil

Mesaj tarihi:
Harem icinde yasanan olaylar hakkinda bilinen cok az sey var. Yani hürrem'in basina gelen her boku püsürü bilmiyoruz. Kurgu cogu. Ama mesela Mahidevran'in saraydan gänderilmesi, hamam'a yilan sokulmasi üstüne hürrem'in yeni bi hamam yaptirmasi gibi konular gercek.

Hürrem cok cekmis. Bunlar olabilitesi olan seyler. Harem icinde de ayaklanma olabilir böyle abarti olmasa bile. Izleyiciyi tatmin etmek ön planda dizide.
Mesaj tarihi:
Kicim gibi olur mu abi? Entrika avrupadan gelmis. Haremdeki gavur kadinlar kim bilir ne haltlar karistirmislar. Hersey beklenir. Mesela kösem Sultan odasinda bogularak öldürüldü. Yani bu dizide olandan daha beteri yasandi gercek hayatta.
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...