vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 said: Hazal Kaya'nın da Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynayacağı iddiaları doğrulandı. Güzel yıldız Mahidevran Sultan'ın Arnavutluk Sarayı'ndan gelecek kız kardeşi Lebriz Sultan'ı canlandıracağı kesinleşti. Muhteşem Yüzyıl dizisinde 2 bölüm konuk oyunculuk yapacak olan Adını Feriha Koydum dizisinin yıldızı Hazal Kaya, daha önce 'Aşk-ı Memnu' adlı dizide de Nur Fettahoğlu'yla birlikte rol almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 lebriz lubriz lubricate mmmhhhhhssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 isisi yalanmis. said: Hazal Kaya'nın Muhteşem Yüzyıl'a konuk oyuncu olacağı haberleri üzerine Show TV'den açıklama geldi. İşte o açıklama... İnternet ortamında dolaşan Hazal Kaya ile ilgili yalan haberlere dair; Show TV'nin beğeniyle izlenen dizisi "Adını Feriha Koydum"'un başrol oyuncusu Hazal Kaya'nın bazı yayın organlarında çıkan ve gerçeği yansıtmayan ha...berleri kamuoyunu ve izleyicilerini yanlış bilgilendirmektedir. Çıkan bahse konu haberde; Hazal Kaya'nın "Muhteşem Yüzyıl" isimli dizide konuk oyuncu olarak yer alacağı, Mahidevran Sultan'ın Arnavutluk Sarayı'ndan gelecek kız kardeşi Lebriz Sultan'ı 2 bölüm boyunca canlandıracağı bilgisine yer verilmiştir. Gerçeği yansıtmayan bu bilginin, Hazal Kaya adına açılmış sahte Twitter hesabı kullanılarak ortaya atıldığı belirlenmiştir. Bu tarz kulaktan dolma bilgiler, Show TV ve bahse konu dizilerin yapım şirketleri tarafından birincil ağızdan yayınlanmadığı sürece gerçeği yansıtmayacaktır. Gerekli düzeltmeyi sorumlu yayıncılık ilkeniz gereği yapmanızı rica eder hassasiyetiniz için teşekkür ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Bu dizinin adı güzel konusu güzel fakat bir türlü izlemek nasip olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ya youtube'da ilk bolumun ingilizce altyazili halini buldum ama cozunurluk dusuk. bikac amerikan arkadas merak etti, ingilizce alt yazi nereden bulabilirim ilk bolume bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Her gecen bölüm daha da oturuyo dizi. Oyuncular cok basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mahidevran said: Her gecen bölüm daha da oturuyo dizi. Oyuncular cok basarili. Nickname almandan belli oluyor izlemesemde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 sst cevap verin hadi bana be, modum bak ben. ben tekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 açıkçası ben subtitle a filan da baktım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ahaha yakaladı sülüman sadıkayı komediye gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 abi dizi direk en iyi. supriz son suleyman hurrem'i oldurup diziye supriz son yapmaz umarim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ekşi sözlüğe bakınırken gördüm, "tarih dersinde süleymanın seferlerini ezberleyene kadar canımız çıktı, dizide saraydan çıktığı yok" diye yorum yapmışlar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Penthesilea said: abi dizi direk en iyi. supriz son suleyman hurrem'i oldurup diziye supriz son yapmaz umarim hehe tahmin Yok haremi dağıtıcak. tarihsel not Zaten aslında çok daha öncesinde dağıtıyor Süleyman haremi, hürrem müslüman olduktan kısa süre sonra ben müslüman bir kadınım evlenmeden seninle birlikte olamam diyor Süleyman da nikah yapıp haremi dağıtıyor arkasından. diye anlattı tarih bölümü mezunu bi arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Penthesilea said: sst cevap verin hadi bana be, modum bak ben. ben tekim. Otur çevir lan, işin ne? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 abi o kız iyi güzel süperdi tamam da. bu soldaki kızın memesi yok mu? http://www.hurriyetport.com/image/33537/thumb/in.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Agir tahminsel spoiler Hürrem'in bu resti onu, Kanuni'nin ebedi aski haline getirecek. Bir daha da aralarina su sizmayacak. Haremi dizide dagitmasalar bile Kanuni'yi baska cariyeyle halvet'e sokmayacaklardir eminim. Artik entrikalar baska sekilde yürür. Ilerleyen bölümlerde de Hürrem devlet islerine elini atip casusluk ve cinayetle ilerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 EricCantona said: Penthesilea said: abi dizi direk en iyi. supriz son suleyman hurrem'i oldurup diziye supriz son yapmaz umarim hehe tahmin Yok haremi dağıtıcak. tarihsel not Zaten aslında çok daha öncesinde dağıtıyor Süleyman haremi, hürrem müslüman olduktan kısa süre sonra ben müslüman bir kadınım evlenmeden seninle birlikte olamam diyor Süleyman da nikah yapıp haremi dağıtıyor arkasından. diye anlattı tarih bölümü mezunu bi arkadaşım.tabi canim dalga geciyordum. da bu tarihsel dedigin kisma katilmiyorum: spoiler degil aslinda da, tarih sonucta cunku cariyeler musluman olabiliyor, asil problem kole olmasi. kole olan bi insan dunyada kendi adina hayir isleyemez diye bi durum var. Hurrem cami yaptirmak istiyo bi sebeple, sonra hayrinin Suleyman'a gidecegini duyunca sen cennete ben nerye belli degil zart zurt ayaklarina azad ettiriyo kendisini. E artik kole olmadigindan halvet yapamiyorlar o yuzden de evleniyorlar. (ki derler hurrem'in asil amac da buydu zaten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Penthesilea said: spoiler degil aslinda da, tarih sonucta cunku cariyeler musluman olabiliyor, asil problem kole olmasi. kole olan bi insan dunyada kendi adina hayir isleyemez diye bi durum var. Hurrem cami yaptirmak istiyo bi sebeple, sonra hayrinin Suleyman'a gidecegini duyunca sen cennete ben nerye belli degil zart zurt ayaklarina azad ettiriyo kendisini. E artik kole olmadigindan halvet yapamiyorlar o yuzden de evleniyorlar. (ki derler hurrem'in asil amac da buydu zaten) Hep bisey demisler zaten. Isin aslini kimse bilmiyo. Ama hepimiz biliyoruz ki Kanuni Sultan Süleyman'a yüzlerce yillik gelenegi bozdurup tarihsel spoiler kendine nikahlatan ve haremi dagittirip ondan baska kimseyi görmemesini saglayan bir valide idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 dizi cok kotu, ziya paşanın şiirini 200 sene once gıdıp suluman a okutmalarını, donemle alakasız mobılya ve dekorasyonu fılan gectım hadı, kurgu bunlar sonuctada ama işin vahimi dizi tarihten bariz saptı, o donem topkapı sarayı kullanılmıodu fılan gerceklıgını gecıp sanatsal desekte mahıdevranın coktan paketlenmesı lazımdı oglu ıle hurremın yuzunu tırmaladıktan sonra suluman dırek paketlıyor zaten ama butun dızı ask ve entrıka klısesıne saplandıgından mahidevran gitse dizi bitcek diye kendı yorumlarını ekleyıp mahıdevranı sarayda tuttular hurremın leo ıle olan askı, leo nun tarıhe meydan okuyarak kalıcı modern eserler bırakması fala nfılanda hep kurgu yanı ama bızım tarıh cahılı puskevıt tayfası LALALA KANUNI DEVRINDE YENICERI ISYANI OLURMU LAN dıye gaza gelmıs, oysa tarıhe sadık kalınmıs orda dızı gıttıkce bozuyor, sakız gıbı uzadıkca uzuyor ıbrahımın olecegını 324 kere ıma ettıler zaten son bolum dahada ustune basıtrdılar e gene sehzade mustafaya ALDIM KELLENI LULZ dedı suluman, sonra ben senın kellenı alırmıyım aslan oglum heheheh yaptı bunun yanında mıhrımah ıle mehmet kazık kada roldu, karakter gelısımı sıfır pırı reıs cıktı geldı, 2 cumle belkı konsuturdular adama rodos dırek rezalet ıslenmıstı e hal boel olunca osmanlının en testıslış en actıonlı devrıne gecıste sonuk kalıyor daha barbaros hayrettın gelıcek, mımar sınan gelıcek kı ortacagın en epıc donemıdır bu bir yanda avrupayı parmagında oynatan sarlken var, tıpkı kanunı gıbı gozunu dunyayı ele gecırmeye dıkmıs obur yanda cocuklugundan berı buyuk ıskendere hayran, onunkınden daha buyuk bır ımparatorluk sevdası ıle yanıp tutusan bızım suluman karakter oalrak ıkı ımparatorda bırbırının aynı gıbı, o donemın dunyası resmen ıkıye bolunmus durumda ve daha komıgı sulumanda sarlkende bırbırlerı ıle olan sonra karsılasmalarına daha ıyı ahzırlanmak ıcın debelenırken ıkısınınde omru o arzu ettıklerı epıc meydan savasını yasamaya yetmıyor dızıde daha sarlken cıkmadı, dandık bı papa var suluman sole suluman bole dıye otmekten baska bısı yapmıyor obur yanda haclı donanması ve basında gene efsane denızcılerden andrea dorıa var, ona karsı prevezede co kdaha dandık gemılerle denızcılık tarıhıne kara savası taktıklerını sokan barbaros hayrettın var, kcoa koca kalyonları kucuk kadırgaların hızından yararlanıp dıze egtırmıs, donemın osmanlı gemılerı son derece dandık, okyanusta yuzecek ayar gemı yapmayı bıle bılmıyor bızımkıler hanı prevezeyı ılk bolumdek ıdandık gem ıefektıyle anlatırlar battal gazı modunda dırek meh 2 saat suren bos bı dızı cekmektense haftada 1 saate ındırıp kaltıeyı dahada yukseltseler avrupaya bıel satılır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pesimistyler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Az daha zor okunur bir şekilde yazsaydın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 V yargılamıs gayet ii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 @Viktor Muhtesem Yüzyil, tarihten esinlenilerek hazirlanmis bir kurgudur. Belgesel niteligi tasimaz. Bu sebepten ötürü yazdigin wall of text gecerliligini tamamen yitirmis durumda. Viktor said: ama işin vahimi dizi tarihten bariz saptı, o donem topkapı sarayı kullanılmıodu fılan gerceklıgını gecıp sanatsal desekte mahıdevranın coktan paketlenmesı lazımdı oglu ıle hurremın yuzunu tırmaladıktan sonra suluman dırek paketlıyor zaten ama butun dızı ask ve entrıka klısesıne saplandıgından mahidevran gitse dizi bitcek diye kendı yorumlarını ekleyıp mahıdevranı sarayda tuttular Ask ve entrika ile dolu bi dizi neden basarisiz olsun ki? Mahidevran'in manisa sarayina gönderilmesi yeni bi setin hazirlanmasi demek. Dizi daha ilk sezonunda ve simdiden büyük ilerleme kat etmis durumda. Belki 2. sezonda bu dedigini gerceklestirirler. Ama suan icin mahidevranin sarayda kalmasi senaryo acisindan cok daha faydali. Viktor said: hurremın leo ıle olan askı, leo nun tarıhe meydan okuyarak kalıcı modern eserler bırakması fala nfılanda hep kurgu yanı Dizi kurgu oldugundan olmasin? Viktor said: dızı gıttıkce bozuyor, sakız gıbı uzadıkca uzuyor ıbrahımın olecegını 324 kere ıma ettıler zaten son bolum dahada ustune basıtrdılar e gene sehzade mustafaya ALDIM KELLENI LULZ dedı suluman, sonra ben senın kellenı alırmıyım aslan oglum heheheh yaptı Ölüm zaten pek cok vezir-i azam'in kacinilmaz sonu olmustur. Okudugum kitaplarda da bundan hep bahsedilir. Kelle koltukta yasamis bu insanlar. Bunu diziye de yansitmanin yanlis olan tarafi nedir ki? Bi de merak ettim kac kere ölecegini ima ettiler? Eski bölümlerde bir defa, bir kere de 21. bölümde. Viktor said: bunun yanında mıhrımah ıle mehmet kazık kada roldu, karakter gelısımı sıfır Yani kalkip begenmedigin seye bak. Cocuklarin her 10 bölümde degisecegi, ergenlik sonrasi zamanlarinda sabit bi oyuncuda tutulacaklari gün gibi asikar. Yani zaten allah askina 3 yasindaki mihrimah'in ne gibi bi aksiyonu olucak dizide cok merak ettim. Yaraticiligini kullan bi. Viktor said: e hal boel olunca osmanlının en testıslış en actıonlı devrıne gecıste sonuk kalıyor daha barbaros hayrettın gelıcek, mımar sınan gelıcek kı ortacagın en epıc donemıdır bu Abi bu tarihteki savaslari ve basarilari anlatan bi dizi olmayacak hicbir zaman. Bunu da idrak edin bi zahmet. Politik yönden beklentilerine katiliyorum. Krallar ve dis siyaset biraz daha renklense güzel olur. Ama dizinin türünün ve ilerleyisinin senin beklentilerin dogrultusunda olmamasini bir basarisizlik olarak gösteremezsin. Bu dizi bir kurgudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 belgesel ceksin demiyoruz, ama tarihin icinede seneryo yurusun diye edemezler, ellerindeki malzeme dizi yapmak icin gayet yeterli ama aman uzatalim apra akzanalim diye abuk subuk tarihten koparlarsa tabiki ben bunu elestiririm, elestirmek benim en dogal hakkim kurgudur gecelim diyorsak oldu olucak ayyas selim olsun, mustafa bogazlanmasin o gecsin tahta filan, kanuni gitsin halkin icinde halice isesin, matrakci ciksin galata kulesinden uskudara ucsun yaptigi duzenekle falan filan, hersyei nbi limiti olmali sarayda o kadar entrika varken sirf mahidevran ustunden goturmek bariz yetersizliktir, mahidevran gider ama baska entrikalar koyar, haremde o kadar kiz var gezen ki hurrem sultan doneminde haremin birbirine girdigi bircok kaynakta yazar, hala ana drama kaynagini mahidevran sutunden goturmek isin kolayina kacmak direk, mahidevran gidici cunki kaldiki asil ana aksiyon ilerliyen bolumlerde donucek, gereksiz yere cok uzattilar konuyu 3 sezona yayariz biz bunu sevdasi ile ibrahimin idamina sirf benim saydigim 5 kere gonderme yapiyorlar. mustafanin 2 etti direk cocuklarin ne fonksiyonu olcak? gayet fonksiyonu olur, heleki is mihrimah sultansa, kanuninin tek kizidir mihrimah sultan bu yuzden kanuni onu dogdugundan beri baya simartmis, konsumaya basladigindan beri en iyi hocalari tutmus ki ogullarina bu ozeni gostermedigi soylenir, ibrahimin olumunden sonra olumune kadar kanunin bas danismani hurrem olmus, hurremden sonra ipleri mihrimah sultan almistir ve babasi gibi akrdesi donemindede gucunu korumustur, bu iliskiyi gelistirmek icin cok erken degil hani ama kanuni daha selimi dogdugundan beri bir kere kcuagina aldi asdfasdf (belkdie selim o yzuden ayyas olmustur kimbilir eheuehu) dizinin ilerleyisi gayet kotu, yavas ve aksak eldeki malzeme cooook guclu, biraz ugrassalar epic bisey cikar bu butce ile ama gereksiz yere uzatmalar ile masraftan kacmak icin harcanan gereksiz zaman kanser gibi dizinin kanini emiyor, 5 sezon suluman ustune dizi cekip uzatip kimsenin ikinciye izlemiyicegi bi shitstorm cekmek eyrine, az kaliteli kisa ve oz 2 sezon sulumani bitirseler 1 sezon ellerine sirf sleimin donemini analticak konu bile kalir, muhtesme yuzyil dizi sonucta muhtesem suluman degil game of thrones u turkler cekse ilk 7 bolum minimum 2 sezon olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 said: game of thrones u turkler cekse ilk 7 bolum minimum 2 sezon olurdu ASDHASDHASDHASHDHASDHASHDASHDHASHD aahhahahahhaha (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Viktor said: belgesel ceksin demiyoruz, ama tarihin icinede seneryo yurusun diye edemezler, ellerindeki malzeme dizi yapmak icin gayet yeterli ama aman uzatalim apra akzanalim diye abuk subuk tarihten koparlarsa tabiki ben bunu elestiririm, elestirmek benim en dogal hakkim kurgudur gecelim diyorsak oldu olucak ayyas selim olsun, mustafa bogazlanmasin o gecsin tahta filan, kanuni gitsin halkin icinde halice isesin, matrakci ciksin galata kulesinden uskudara ucsun yaptigi duzenekle falan filan, hersyei nbi limiti olmali sarayda o kadar entrika varken sirf mahidevran ustunden goturmek bariz yetersizliktir, mahidevran gider ama baska entrikalar koyar, haremde o kadar kiz var gezen ki hurrem sultan doneminde haremin birbirine girdigi bircok kaynakta yazar, hala ana drama kaynagini mahidevran sutunden goturmek isin kolayina kacmak direk, mahidevran gidici cunki kaldiki asil ana aksiyon ilerliyen bolumlerde donucek, gereksiz yere cok uzattilar konuyu 3 sezona yayariz biz bunu sevdasi ile ibrahimin idamina sirf benim saydigim 5 kere gonderme yapiyorlar. mustafanin 2 etti direk cocuklarin ne fonksiyonu olcak? gayet fonksiyonu olur, heleki is mihrimah sultansa, kanuninin tek kizidir mihrimah sultan bu yuzden kanuni onu dogdugundan beri baya simartmis, konsumaya basladigindan beri en iyi hocalari tutmus ki ogullarina bu ozeni gostermedigi soylenir, ibrahimin olumunden sonra olumune kadar kanunin bas danismani hurrem olmus, hurremden sonra ipleri mihrimah sultan almistir ve babasi gibi akrdesi donemindede gucunu korumustur, bu iliskiyi gelistirmek icin cok erken degil hani ama kanuni daha selimi dogdugundan beri bir kere kcuagina aldi asdfasdf (belkdie selim o yzuden ayyas olmustur kimbilir eheuehu) dizinin ilerleyisi gayet kotu, yavas ve aksak eldeki malzeme cooook guclu, biraz ugrassalar epic bisey cikar bu butce ile ama gereksiz yere uzatmalar ile masraftan kacmak icin harcanan gereksiz zaman kanser gibi dizinin kanini emiyor, 5 sezon suluman ustune dizi cekip uzatip kimsenin ikinciye izlemiyicegi bi shitstorm cekmek eyrine, az kaliteli kisa ve oz 2 sezon sulumani bitirseler 1 sezon ellerine sirf sleimin donemini analticak konu bile kalir, muhtesme yuzyil dizi sonucta muhtesem suluman degil game of thrones u turkler cekse ilk 7 bolum minimum 2 sezon olurdu Kimse tarihin icine etmiyor ki. Bi Mahidevran saraydan gitmedi diye bu kadar aglamak niye? Zaten Kanuni ile aralarinda hicbir munahasebet yok. Istedigin kadar elestir. Ama yere yere bi yere kadar. Dizi basarili. Oyuncular mükemmel, oyunculuk mükemmel, kostümler harika. Senaryoda bikac ekleme degisiklik yapilarak daha da basarili elde edilebilir. Ama bunun tek cözümü mahidevranis araydan göndermek degil yani. Kurgu ne demek bi arastir istersen. Bu döneme üzerine bi ton kurgu kitap yazilmis. Hepsinde de cok farkli anlatilmis olaylar. Ama dogum, ölüm, evlilik gibi noktalarda hepsi ayni. Bu yüzden sen kalkipta, harem icindeki bi olay üzerine, hayir efendim böyle bi olay yasnamadi, hürrem ile mahidevran cok atisiyo, kanuni kizini kucaginda sevmeli dersen sanane derler. Cünkü adamin kurgusu böyle. Yasanmamis bi savas mi kurgulandi? Önemli karakterlerden biri zamansiz mi öldü? Iste o zaman katilirdim sana. Ama elle tutulur bi carpiklik yoksa dizide, elestirilerinin de hicbi anlami yok yani. Viktor said: dizinin ilerleyisi gayet kotu, yavas ve aksak eldeki malzeme cooook guclu, biraz ugrassalar epic bisey cikar bu butce ile ama gereksiz yere uzatmalar ile masraftan kacmak icin harcanan gereksiz zaman kanser gibi dizinin kanini emiyor Mesela? Örnek ver, ne nasi yapilsa cok iyi olurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar