fizban Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 nolmus acep yaw, merak ettim. bu arada o kufurlerden sonra emre'yi atamayan ezik hakemler bitsin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Adam Volkan'a ve bizim iteşim sorumlusuna,sözlü sataşma da bulunmuş.Ağır şeyler söylemiş,idda edilene göre.Emre de buna sinirlenip,böyle konuşmuş. Artık Emre gösterdi ki,Fenerbahçeyi hem çok benimsemiş,hem de gerçekten kaptanı olmuş.Takımını ve yöneticisini,koruması benim çok hoşuma gitti. Zaten Ankaragücü yönetiminden,diğer takımlara da yapılmıştı bu,ilk değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 fizban said: nolmus acep yaw, merak ettim. bu arada o kufurlerden sonra emre'yi atamayan ezik hakemler bitsin artik. cidden ya, bi fenerli olarak tiksindim. kuralına göre oynansın şu oyun/spor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Yok ben bu adam olmayana karşı kazanmaktansa kaybetmeyi tercih ederim kısmındaki mantığı kavrayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 fizban said: nolmus acep yaw, merak ettim. bu arada o kufurlerden sonra emre'yi atamayan ezik hakemler bitsin artik. Tamam da hakem de kendine küfür ettirdi yani.Bunu bildiğinden dolayı atamadı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 LucifeL said: fizban said: nolmus acep yaw, merak ettim. bu arada o kufurlerden sonra emre'yi atamayan ezik hakemler bitsin artik. Tamam da hakem de kendine küfür ettirdi yani.Bunu bildiğinden dolayı atamadı zaten. Ney? Adam yere atladıktan sonra dönüp hakeme küfretti be ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 emre'nin fenerbahçe 2. kaptanı olup bole aptal aptal konuşmalarını, maç içindeki çirkefliklerini artık sindiremiyorum. bide olurda sene sonunda alex ayrılırsa bu adam 1. kaptan olucak takımda. şaka gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 @Khelben O ayrı ona alıştık da,Caner hızlı atağa çıkarken adam çekti sarı yok,2.golün başlangıcı bariz faul vermedi örnek çok. @Mokoko Yok abi,uzun zamandır Fenerbahçe takımında bir futbolcunun takım arkadşını,yöneticisini bir şekilde koruma isteğini ben,çok uzun zamandan sonra ilk defa gördüm.Benim hoşuma gitti bu hareketi,belki üslubu yanlış ama yaptığı şey çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 2. golün başlangıcı bence bariz faul değil. 2. golde bi hata arıyorsanız bence senin halı sahada çıkaracağın topu volkanın niye çıkaramadığını sorgulamanız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 O benim Volkan'dan daha iyi kaleci olduğumdandır dsadsa Gerçi bir Alex değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 çekip vursun ozmn takıma yamuk yapanları. adam olsunlar falan diyo bide. lan sen futbolcusun mahalle kabadayısı değil. senin işin değil onlarla muhattap olmak. bide gidip salak saçma bi cumle kurup kendini rezil etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 LucifeL said: Gerçi bir Alex değilim. bunu ilk sergen mi çıkardı rıdvan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 @Mokoko Sakın yanlış anlaşılmasın,ben sadece düşüncesini takdir ettim üslub son derece yanlış. Ama Fenerbahçe takımında senelerdir,nadiren bu tarz konuşmalar yapılıyor,demek ki neler oldu ki böyle bir konuşma oldu. Sonuçta ne söylendiğini,tam olarak bilmiyoruz.Emre bile olsa konuşan,durduk yere böyle konuşmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Llama said: LucifeL said: Gerçi bir Alex değilim. bunu ilk sergen mi çıkardı rıdvan mıRıdvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Emre'nin futboldan yavaş yavaş elini ayağını çekmesi gerek artık. Yaşı ilerledikçe asabiyeti büyüyor adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 asabiyet de değil, aptallaşıyor adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 emre'nin kimseyi korudugu falan yok yahu. mactan once ankaragucu soyunma odasına girip umit ozat'a formasını hediye etmis. ankaragucu yoneticisi de buna ÇIKŞARI demis. bunun uzerine emre sinirlenmis. o sırada koridorda bulunan fbli yonetici ve volkan da olaya dahil olmus. sonra garip acıklamalar gelmis emre'den. sonuc, emre bence ruh hastası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Ben sanki forma olayı maç sonrası yaşanmış diye okudum. Bu arada Emre kim oluyorda FB yöneticisi sözcüsü gibi açıklamalarda bulunuyor onu da anlamadım. Ankaragücündeki arkadaş çıkıp FB sözcülüğünü bundan sonra Emrecik yapacaksa bilelim bizde onun seviyesinde birini ayarlayalım der valla komik olur FB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 adam haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 futbola bırakırsa daha fena ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 http://2.bp.blogspot.com/_4xaUi7cQkNo/S74UtqzHw2I/AAAAAAAAEkw/bjUuUvZHHBQ/s1600/schuster-1983.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 canere benziyomuş herif gençken ya da caner ona benziyecek yaşlanınca. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Wild Ankaragücü appeared. Emre used "Adam ol." Wild Ankaragücü happiness fell, attack sharply rose, defense sharply rose. Wild Ankaragücü used "Bize adam ol diyene bak." Critical hit. It's super effective. Emre lost 32 hp. Emre fainted. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/16522430.asp?gid=373 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Ankaragücü Emre'ye çok fena giydirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Harbiden crit olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar