Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL:M.K.E Ankaragücü-Fenerbahçe 12.12.10 @ 19:00

LucifeL

Öne çıkan mesajlar

Adam Volkan'a ve bizim iteşim sorumlusuna,sözlü sataşma da bulunmuş.Ağır şeyler söylemiş,idda edilene göre.Emre de buna sinirlenip,böyle konuşmuş.

Artık Emre gösterdi ki,Fenerbahçeyi hem çok benimsemiş,hem de gerçekten kaptanı olmuş.Takımını ve yöneticisini,koruması benim çok hoşuma gitti.

Zaten Ankaragücü yönetiminden,diğer takımlara da yapılmıştı bu,ilk değil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

@Khelben O ayrı ona alıştık da,Caner hızlı atağa çıkarken adam çekti sarı yok,2.golün başlangıcı bariz faul vermedi örnek çok.

@Mokoko Yok abi,uzun zamandır Fenerbahçe takımında bir futbolcunun takım arkadşını,yöneticisini bir şekilde koruma isteğini ben,çok uzun zamandan sonra ilk defa gördüm.Benim hoşuma gitti bu hareketi,belki üslubu yanlış ama yaptığı şey çok güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

@Mokoko Sakın yanlış anlaşılmasın,ben sadece düşüncesini takdir ettim üslub son derece yanlış.

Ama Fenerbahçe takımında senelerdir,nadiren bu tarz konuşmalar yapılıyor,demek ki neler oldu ki böyle bir konuşma oldu.

Sonuçta ne söylendiğini,tam olarak bilmiyoruz.Emre bile olsa konuşan,durduk yere böyle konuşmaz yani.
Sosyal ağlarda paylaş

emre'nin kimseyi korudugu falan yok yahu. mactan once ankaragucu soyunma odasına girip umit ozat'a formasını hediye etmis. ankaragucu yoneticisi de buna ÇIKŞARI demis. bunun uzerine emre sinirlenmis. o sırada koridorda bulunan fbli yonetici ve volkan da olaya dahil olmus. sonra garip acıklamalar gelmis emre'den.

sonuc, emre bence ruh hastası.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sanki forma olayı maç sonrası yaşanmış diye okudum. Bu arada Emre kim oluyorda FB yöneticisi sözcüsü gibi açıklamalarda bulunuyor onu da anlamadım. Ankaragücündeki arkadaş çıkıp FB sözcülüğünü bundan sonra Emrecik yapacaksa bilelim bizde onun seviyesinde birini ayarlayalım der valla komik olur FB.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...