Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 rakı içmeye yaş sınırı konmalı. 32+ gibi babadan izinle. 38+ dan sonra serbest.izine gerej olmamalı. 32 den küçükler içerse tokat atılıp aşağılanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Fistan said: rakı içmeye yaş sınırı konmalı. 32+ gibi babadan izinle. 38+ dan sonra serbest.izine gerej olmamalı. 32 den küçükler içerse tokat atılıp aşağılanmalı. ateş mi bastı iyi misin evladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 sen boyle cevaplar atmazdın ardeth? Ne öyle uni 1de tiyatro kulubune girmiş ukala şişman kız gibi... Yakışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 o nasil bi benzetme lan asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 rakııı..içmek,mekan ve zaman tanımaz;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 kışın ne dünya rakı içme günü ya... hangi dallama başlatmış bunu acaba... gidin viski için konyak için öyle şeyler için. bir dünya rakı içme günü yapılacaksa o da bahar (yaz da olur) aylarında olması gerekirdi. çok zorlama bir "event" olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 en iyisi ewde olmakmış ortam süper sevdiğin insanlar mezeler el yapımı süper :P oohhh daha ne isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 patide laraken diye biri vardı, avucunun ucunda rakı bardağı çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Bone said: kışın ne dünya rakı içme günü ya. aynen bunu dusundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 insanların kafayı bulmak için tatsız tuzsuz şeyleri tüketmeye kasmaları bariz çalışmaya benziyor. maaşı almak için tatsız tuzsun işlere katlanıyorlar. gerçi onları da suçlamıyorum. ama yine de "o mekandan şuraya geçelim sonra oradan oraya gidelim, dur burada da bunu içelim, yorulalım geberilim. kusalım-sıçalım.. ertesi gün 'çok eğlendik!!!!!' diyelim.." çatıdan bungee halatı ile atlayan rus kızın yaptığı daha mantıklı ve eğlenceli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 3-4 duble chivasla geçirdim dünya rakı gününü, rakıyı yazın sahilde balıkla falan içeceksin. Kışın viski iyidir, candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 dasaaa said: [i]"o mekandan şuraya geçelim sonra oradan oraya gidelim, dur burada da bunu içelim, yorulalım geberilim. kusalım-sıçalım.. . tebdil-i mekanda ferahlik vardir dostum, icmesini bilene bisey olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 yapıcak daha eğlenceli 10000şey bulabirim rahatlıkla bundan daha aptalcası da var ama.. alışveriş vs yapmadan alışveriş merkezlerini düzenli olarak gezen tipler.. çok daha sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 çok yağmur var tekim canım sıkıldı rakı mı bira acaba bira ile başladık hmmzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Fistan said: sen boyle cevaplar atmazdın ardeth? Ne öyle uni 1de tiyatro kulubune girmiş ukala şişman kız gibi... Yakışmadı. Muhteşem bir tespit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 niye aldım lan rakı iğrenç midem bulandı çarptı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 rakı bok ya viski var votka var yarasınnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Reziller, içemiyorsanız bari bana gönderin, ben hakkından gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 sevabına yoldan geçen birine sallicam tekirdağ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 hele bir başınaysan hiç içilecek meret degil rakı atma dursun dişin mişin ağrırsa diye sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 NeoStyle said: rakı bok ya viski var votka var yarasınnn Şu lafı hiç yakıştıramadım nimete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Ama öyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Rakı candır hele arkadaş ortamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Rakıya bok denmiş Forum kapanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar