KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Arkadaşlar çok uzun zamandır araştırıyorum fakat artık sıkıldım birazda.. bugün artık almayı düşünüyorum.. kullanım amacı film izlemek ve CAD programlarını kullanmak. Samsung 22" BX2250 LED 2ms - DVI/HDMI fiyatı:360lira(mediamarkt) Samsung 21.5" B2230H 5ms Geniş Ekran DVI/HDMI fiyatı:340lira(hepsiburada) bunlardan birini seçeceğim fikirleriniz varsa söyleyebilirsiniz.. aralarındaki fark birinin LED olması diğerinin de parlaklık değerinin daha yüksek olması.. karar veremedim.. ayrıca yanında EP 630 Creative Kulaklıkta alacağım ayrıca onunda yanında Logitech VX Nano alacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 2ms olanı al derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 bir elektronik meraklisi icin en zor $ey du$uk-orta sinif mallar icinden tercih yapmaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 bu monitorler düşük orta sınıf mı? özellikle bx2250? bx2231 den tek farkı ms farkı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 e dogru bu boyutta parcalar bu fiyat araliginda dusuk/orta sayilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 en iyisi hangisi peki? bulabileceğim? 22inch istiyorum. ayrıca samsung olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-xl2370-23-xl2370-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=44610 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Ekran büyüklüğü dışında hiç bir farkı yok monitorlerin! 21,5 yeterlidir fiyat/performans açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 monitorleri sadece uzerinde yazan contrast degerleri ve tepki suresine gore karsilastirdiginiz icin goremiyorsunuz farklari. panel kalitesi cok daha ustun olmasa, aydinlatma daha efektif olmasa o fiyati cekmezler zaten. test degerleri internetin muhtelif yerlerinde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 o yerleri bulamadım.. ama kontrast ve parlaklık değerleri aynı! Ekran Büyüklüğü (inç) 21.5" Çözünürlük (max) 1920 x 1080 Ekran Tipi 16 : 9 Kontrast Oranı 5.000.000 : 1 Parlaklık (cd/m) 250 cd Tepki Süresi 2 ms Ağırlık 3,4 kg _____________________________________________________ Ekran Büyüklüğü (inç) 23" Çözünürlük (max) 1920 x 1080 Ekran Tipi 16 : 9 Kontrast Oranı 5.000.000 : 1 Parlaklık (cd/m) 250 cd Tepki Süresi 2 ms Ağırlık 3,6 kg edit:bold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Yazilan degerler muhendislik departmaninin verdigi degerler degil, marketing departmaninin verdigi derlerdir. Hic bir zaman, top notch serilerde dahi (ki bunlarin bir kaci dahi onlarin fiyati etmiyor) esas veriler yazilmaz. dynamic contrast yazilimsal bir ust degerdir onu geciyorum, panel conrasti icin ise 1:1000 bile buyuk bir rakam. cogu zaman bu seviyelerde gezen monitorlerinin olcumlerinin 650-700 aralarinda gezdigi gorulur olcumlerde, daha basarili modeller ise 800-850 lere dogru cikarlar. Aydinlik icin de ayni sey gecerli. 250 orda burda yazilan 300-400 gibi degerlere nazaran daha alcakgonullu olmus acikcasi sasirdim ama zaten monitor parlakligi renk paletini de oldurdugu icin asla en ust parlaklik seviyelerinde kullanilmaz gerekmedikce. Ki samsunglar kaliteli uniteler olmasina ragmen aydinlatma isini hep gereginden fazla parlak ve kullaniciya fazla ayar secenegi birakmayacak sekilde tasarlamasiyla unludur. basic lerde bile bi kavram problemi oldugu icin daha gamut, color accuracy, inversion falan gibi kavramlara girmiyorum dahi. birde farki kutu uzerinde yazan genelgecer bilgilere gore yorumluyorsaniz ucuz monitorle iciniz daha rahat eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 xl2370i görebilirsen bi gör diğerinin yanında, farkı direk anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 yok araştırdım biraz.. almaya gittim fakat almadım.. gayet iyi her şeyi dediğim gibi ama daha büyük bi sorun vardı LED monitorde HDMI DVI girişleri bulunmamakta.. bende diğer modeli mouse u ve kulaklığı 1saat içinde hepsiburdadan sipariş vercem.. hah bi tane de en ucuzundan klavye alcam.. laptop'a eklenti olarak kullanacağım hepsini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 o kulaklıkla mouse'u hiç alma. ikiside işe yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 mouse benim için değil ben performance mx kullanıyorum ama kulaklık benim için.. ve nokia kulaklığından sora iş göreceğine eminim.. verdim siparişleri.. bakalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 eminsen niye soruyosun aslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 o kulaklığı hiç alma diyip altına şunları alabilirsin diye bi yorum olsa değerlendiririm. dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 o mouse'un tek olayi nano receiver'i, o da laptopta kullanisli. ben cok memnunum, orasi ayri ama laptop icin alinir sadece, bilgin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar