Loxias Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Evde olmama rağmen zili çalmayı bırakın, geldik bulamadık kağıdı bile bırakmıyorlar. Web öğreniyorum anca. 2 günde gelecek kargo benim gidip almamla 3 gün oluyor. Artık gittigidiyordan aldığım alışverişlerde Kamil Koç la yolla diyeceğim gardan alırım gidip. Aynı mantıkla işliyor yani
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 +46436413 3 gün şubede yatıyor paket. arayınca gelir gelir diyolar.
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 valla kaç senedir yurtiçi getiriyor paket maket oldu mu.hiç sıkıntı yaşamadım :)
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 şubeye göre değişiyor en iyi kargo şirketi dediğin yer bile yapıyor bazı aksaklıklar burası türkiye.
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Hayır yani kat çıkmaya üşeniyorsan çal zili inip alayım o duruma geldim. Artık gelen kargonun şubeden çıkıp çıkmadığına şüpheliyim.
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 bütün gün evdeyim. paket bekliyorum akşam oldu saat 8 falan artık kapandı kapanacak kargo. aradım böyle böyle kargo diye. adamlar bana "gelmişler evde yokmuşsunuz" dedi. Vay aazına ediyim dedim. Aras kargo nedense iyi ya. öğrenci dostu. ups de iyi ama biraz pahalı ama ciddi gönderileri her zaman upsle yaparım
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Aras kargoda bu sorunu yaşamadım. Yurtiçinde bu sorun hep var. Gittigidiyor indirim vs ayağına onunla yolluyorlar işte.
capul Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Burda da tam tersi.. Yurtiçi en güvenilir , Aras orta karar , UPS ise çapulçu , çöpü attırmaya vermem onlara..
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Red said: valla kaç senedir yurtiçi getiriyor paket maket oldu mu.hiç sıkıntı yaşamadım :) +1 zaten evde bulamadılar mı kağıt bırakıyolar dibimde yurtiçi var gidip alıyom. bide sabah vakitlerinde bu kargolarda çalışan insanlar biraz malca oluyolar. ne dediğini anlamıyolar böyle bi yavaş yavaş hareket ediyolar. arkadaş evinden çıkmışsın işine gelmişsin artık bi silkelen kendine gel.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Kaçıncı sipariş kaçıncı aynı olay adresi bulamıyoruz geyiği ona göre adres tarifi veriyorum yok angutlar anlamıyo.Sonra gidiyorum şubeden alıyorum kargoyu ama eve teslim parasını almasını biliyorlar.Cevaplarıda biz geldik sizin eve parasını alırız.
yav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 bizim burdaki yurtiçi süper çalışıyor valla
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ev telefonu yok işte kullanmıyorum. adam nasıl olmaz diyor varmı böyle bi mantık ya. abv yurtiçikargo. ups daha iyi bariz.
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Ben şirket adresi veriyom. Kaçmıyor hiç =)
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Aynını UPS de çok yaşadım. Evde kargo bekliyoruz adamlar geldik bulamadık diyorlar. Okkalı bir mail döşedim çat diye getirdiler. :D
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 27 kasımda yola kanadadan çıkan kargo tahmini ne zaman gelir eskişehire daha gelmedi de
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 hollandadan 2 günde gelmişti benim
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 AHAHAH demin kargomu almaya gittim. Standart adam işte adınız soyadınız, kimlik göriyimle başladı. Sonra zar zor makbuz bulup bana imzalattı, parayı aldı. Sonra durdu arkamdaki kadına evet sizin ne vardı dedi. Ben yarılmamak için zor tutum kendimi. "Bizim bi kargo vardı ama" dedim. "Haaa" diyip kargoyu almaya gitti. Resmen mal olmuş adam.
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 bizim bi soğansız yarım, turşulu, bi büyük ayran vardı
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Longshanks said: 27 kasımda yola kanadadan çıkan kargo tahmini ne zaman gelir eskişehire daha gelmedi de en geç 2 hafta sonra sana ulaşması lazım
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ulan topu topu 20 tohum gelecek çektiğim çileye bak
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ben geçen bi kitabı sürat kargo ile getirttim.2 gün dışarı çıkmadım gelirlerse evde olayım diye.ulan kapının önüne bırakmışlar kitapları :D insan bi kapıyı çalar biri varmı yokmu bakar :D kapının önüne bırakıp gitmişler :) ama en azından tam 2 gün sonra geldi :P
Öne çıkan mesajlar