Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zordayım.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öncelikle ben aşırı olmamak kaydıyla utangaç biriyim.Katı ilkelerim vardır,onlardan şaşmam.Detaylara aşırı önem veririm.Bi' şeyi yapmadan önce çok ama çok düşünürüm,plan-program yaparım.Ve mükemmeli yapmaya çalışırım.
Ben bi' kız gördüm dersane açılınca.İlk gün sadece güzel gibiydi.Bakıyordum ama nedense sadece O'na.Etrafta bi' sürü güzel kız vardı.Ama ben sadece ona bakıyordum.O'nun herhangi bi' yerine de değil o baktım mı ısındığım gözlerine bakıyordum.Artık O'nu düşünmeden zaman geçmez oldu.Yaklaşık 2 hafta oldu.Hep onu düşünüyorum,hüzünleniyorum ve kendime acıyorum.Çünkü ben acıyım artık bi' zavallıyım.Açılamıyorum nedense.Hiç tanınımoyrum kızı.Ortak bi' arkadaşımız dahi yok.O'nu çekip senle konuşabilirmiyiz demek sonra O'na ondan hoşlandığımı itiraf etmek saçma geliyor.Çünkü beni tanımadan O'nun da benden hoşlanıyor olması çok çok çok az ihtimal.Gidip seninle tanışabilirmiyiz demek de saçma geliyor.Ne yani durup dururken başka kimse yokmuş gibi Onla tanışmak?!Sanki kız niyetimi anlamıcak gibi...Ama alternatifim yok aynı ortamlarda değiliz.Belki de yarın gidcem sölücem durum budur diye.O da ben senden hoşlanmıyorum diyecek geçip biteek O'nun için olay.Ama benim için?Çok kızdan hoşlandım ama hiçbirine aşık olmadım.Bu yüzden herşeyin kusursuz olmasını istiyorum.Biliyorum,bu tür şeyler etkileşim meselesidir ama gene de ihtimalimi en yükseğe çıkarmak istiyorum.Belki de aşktan bilmiyorum ama düşünecek halim kalmadı.Herşey saçma geliyor,yapılabilecek bi'şey yokmuş gibi geliyor bana.İşte burda devreye siz gireceksiniz inşallah.N'abmalıyım ya n'abmalıyım?konuş demek kolay ama konuşmak manasız değil mi tanımadan etmeden?!Konuşabilirmiyiz dediğimde hayır derse daha açılamadan bi' soyut tokat yersem?Risk almam gerek biliyorum ama siz de şunu bilin ki elimde değil.Sizce onu çeksem kenara konuşmak için.Daha ilk zamanda ondan hoşlandığımı itiraf etmelimiyim,aşkımı ilan etmelimiyim?Yoksa ilk önce arkadaş olup aşkımı kalbime gömüp,sonra mı ortaya çıkmalıyım?
Bi' fikir istiyorum,tartışma istiyorum ve bi' el!
Mesaj tarihi:
Sen uzaktan dıs gorunusunden hoslanmıssın sonucta dıosun yarın gıdıp konussammı dur hele ne bu acele. Once gıt kızla tanıs yanı bunun garıp bı yere yok gıt konus bıraz kızı tanı, Ic guzellıgını kesfet ondan sonra arkası gelır zaten[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul Gibi Olmalı Fetihi Zor Fatihi Tek...
Cio...
Icq=101549659
Mesaj tarihi:
Evet dış görünüşü güzel ama inan bana sordugum herkes eh işte güzel sayılır diyorlar.Neyse onun davranışlarını gözlüyorum sessiz,vakar,şımarık değil vs.Yani özelliklerini öğreniyorum.Git tanış demişsin.Gidip senle tanışmak istiyorum senle desem neden derse ne gibi cevap verebilirim ki zaten kız anlamaz mı tüm niyetimi.dersanede kaç kişi var ilgim olmayan biriyle tanışıyorum?
Mesaj tarihi:
ya sen ne güzel bir fake accsun öyle.
insan yeni geldiği yere ilk mesaj olarak böle mi topic açar? hiç sanmıyorum[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath
Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki:

pink metalse bende illithidim zaten
Mesaj tarihi:
yinemi aşk topiği laaaaaayn.!

DAYT!

şu bilimleiki aşk topiği fln açınca kimse seni sevmiyo kimse vaaay aşk topiği açmış diye birden poüler de olmayacak kimse.

kafanm girsin yalancıktan açılan aşk topiclerine

yok fake deel dersin tabi hadeee. yen,i üyesin hiç tanımadıın bu kadr insana gelipte açarmasın içine,yoo gerçekçi deel.lütfen böle işeyler yapmayın saçmalamayın ya.[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

Mesaj tarihi:
kıza gıdıp senınle tanısabılırmıyım demıceksın heralde mesela oturmus bıyere bısey ıcıo yıyıo ve ders yapıo bul bı bahane gıt yanına melaba falan de sen ıcqya gel benım ıstersın veya msn var [email protected](msn) Icq=101549659 Irch'a donmesın bura[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul Gibi Olmalı Fetihi Zor Fatihi Tek...
Cio...
Icq=101549659
Mesaj tarihi:
Bilginiz olsun bu bnm gerçek accım diiil.gerçek accımla böyle bi' konuyu açmak istemedim.Böle bi topic açmanın ün getirceğini de ilk kez senden duyuyorum.Popülerligin hele hele sanalda ne önemi var?Umrumda değil.Yardım,her nerden gelirse gelsin önemlidir.Ve unutma tartışmak doğruyu getirir ki ben de ou arıyorum.
Mesaj tarihi:
yav güZel arkdaşım niye açkıosun fake acc ya bide gelip söeyüsun fake bu dişye ayıpya

benimde var kardeşim aşklı maşklı aşk acımı analttıım topiğim ama fake fln deel.sen zaten git bece logg out.yok yani neden fake account kullanam greği duydun,eğrr burdaki inasnlara güvenmiosan senle dalga geççekler diye korkuyosan "kuul"luğun bozalacak diye yapıosan bunu(evet o yüzden yapıosun) UTAN!

eğer bi toic acmya utanıosan acmassın oyk aççksanda adam gibi açrsın sebeklik senin yaptıın.[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

Mesaj tarihi:
tanismak illa gidip senle tanisabilirmiyiz demek degildir
emaleth in yazisini oku
kizla her sekilde (hele ayni siniftaysaniz) o kadar rahat tanisabilirsin ki[signature][hline]too much, too young
Mesaj tarihi:
ahaha.
adam çıkıp fake'im dedi ya
napılır ki böyle bir durumda yani diyecek laf bulamadım[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath
Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki:

pink metalse bende illithidim zaten
Mesaj tarihi:
ilani ask etmiceksin zaten
kizla tanisicaksin konusucaksin ortak nokta bulucaksiniz konusurken sonra dersane sonrasi oncesi bisiler yapa yapa sik sik bulusmaya baslamisiniz
bi bakiyosun cikiyosunuz
budur yani
o seni seviyorum bouhuhu olaylari sokmuyo artik, yere atilan mendili kapma olayi dedeler zamanindaydi :P[signature][hline]too much, too young
Mesaj tarihi:
ya zati tanışmak kolay olmalı . ama öyle karambole getirip insan çıkarmı ya :) . romantik bi şekilde teklif falan etmek lazım :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
off ya normalde 50 senaryo ytazarım ama kendiminde o seneryoları ihtiyacı olduğundan beri ne zaman senaryo yazmaya kalksam beynim duruo bide ağrı girio :) . Bence çıkma teklif etmeden önce çiçeklerle böyle bir sürpriz falan yaypıp öle etmeli .[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kusursuz bir ilişki zorken kusursuz bir aşk imkansız gibi[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Geçen seneden tecrübeliyiz :D bak şimdi kız oturuyo diyelim kantin tarzı bişey varsa arkadaşları var diye utanma.Git yanında bi arkadaşın varsa onla anlaşın onda saat olmicak.Saat kaç yaa diceksin sonra o kıza doğru gözünle güzel bir bakışla(onu sen ayarla)saat kaç acaba biliyormuydunuz filan o tarz birşey söyle.Ondan sonra saati söleyince bu arada adınız neydi ficeksin büyük ihtimalle yanındakiler ooooooooooooooo diye sesler çıkaracaktır kız utanacak ve mahçup duruma düşecektir böylelikle.Sonra arkadaşlarıyla ne zaman dursalar da seni görseler hep ona bak seninki geldi tarzı takılmalar falan yapar.Ve kız aradaşlarından baskı görmüş olur.Ondan sonra cesaretini topla ve git adam gibi ben senden hoşlandım de telefonunu iste.Ondan sonra daha da yardım istersen msn:[email protected] icq:198971660 .Gel yardım ederim[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi?
Mesaj tarihi:
said:
zgrw, 26 Ağustos 2004 21:30 tarihinde demiş ki:
cico bende gelem banada fikir ver :)

gel dıcem geldım ztn :P[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul Gibi Olmalı Fetihi Zor Fatihi Tek...
Cio...
Icq=101549659
  • Yeni Oluştur...