aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 cem tam yavsak olmus dizide. asasino basgan en iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 4. bölümde ahlaksızlık diz boyu. genç kardinaller rahatsız. Lucrezia bebeğim koca kafalı cücenin birine gittin be olmadı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Ensest var mı dizide? Varsa Ezio'yu göndercem, "Requiscat in Pace" yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 var gibi yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 izlemiyonuz mu la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 game of thrones'dan sonra şansı yok be abi... izleyemiyorum hiç. o değil camelot da zevk vermiyor game of thrones'u gördükten sonra hiçbiri tat vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 izliyorum ben. güzel dizi, meraklısı da kaçırmadan izler ama dendiği gibi biraz silik kalıyor. en hoşuma giden yanı dizinin, ortaçağ tabloları gibi çekimler var ve tabii ki jeremy baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 dasaaa said: game of thrones'dan sonra şansı yok be abi... izleyemiyorum hiç. o değil camelot da zevk vermiyor game of thrones'u gördükten sonra hiçbiri tat vermedi. +1 camelot direk yalan gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 dasaaa said: game of thrones'dan sonra şansı yok be abi... izleyemiyorum hiç. o değil camelot da zevk vermiyor game of thrones'u gördükten sonra hiçbiri tat vermedi. game of thrones ile bu dizi ne alaka ya yuh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasti Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Bu diziyi çıkarmak için çok doğru bir zaman seçti yapımcısı. Assassin's Creed: Brotherhood oyununda Borgia ailesini tanıdı pek çok insan. Bu sayede dizi piyasaya çıktığında Borgialar, papalık makamına gelişleri, İspanyol oluşları, entrikaları vs. birçoğu hayal ürünü de olsa konuya aşinalık ve merak vardı. Ben ilk 4 bölümünü izleyebildim şimdilik ama daha 1. sezon ilk bölümden Roma sokaklarındaki kulelerden Ezio gibi aşağıya süzülmek istedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 1. sezon güzel bitti he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ya şu diziyi izlemeye başliyim dedim yeniden, 3. bölümü izledim. birader bi tane doğru yok dizide ya. bizim sülüman dizisi daha doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 belgesel degil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 belgesel değil de, insan bi tarihleri falan tutturur bari. hiçbişey tutmuyo. tutan bişey var gerçi dizi romada geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 gerek yok, hikaye anlatimi icin istediklerini degistiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 2.sezon ne vakit geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 eger degistirmezlerse 2. sezon cok buyuk ihtimalle nisanda baslar. zaten game of thrones karsisina koyuyorlar gene ayni sekil olabilir ama 1-2 ay one alirlarsa sasirmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=xZ6Qr4kxc3U bu pazartesi yani 9 nisan 2. sezon başlıyor. ASSASSINOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 daha dün aklıma gelmişti iyi iyi başlasın izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 2. ve 3. bölüm de çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 ehueh game of thrones'a karşı tutunamayacaklarını anlamışlar ki bir haftada 3 bölüm falan saçmalamışlar bence. yazın yoklukta izlerim diye bekletiyorum, jeremy irons hatrına o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 yok değil hep böyle showtime. pre-air veriyor. diğer 2 dizisi de aynı şekilde 2 bölüm yayınlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 dizi güzel abi niye yerden yere vuruyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 2x03 çok çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar