Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Borgias (2011) - Showtime

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
izliyorum ben. güzel dizi, meraklısı da kaçırmadan izler ama dendiği gibi biraz silik kalıyor. en hoşuma giden yanı dizinin, ortaçağ tabloları gibi çekimler var ve tabii ki jeremy baba.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

game of thrones'dan sonra şansı yok be abi...

izleyemiyorum hiç. o değil camelot da zevk vermiyor game of thrones'u gördükten sonra hiçbiri tat vermedi.

+1 camelot direk yalan gözümde
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

game of thrones'dan sonra şansı yok be abi...

izleyemiyorum hiç. o değil camelot da zevk vermiyor game of thrones'u gördükten sonra hiçbiri tat vermedi.

game of thrones ile bu dizi ne alaka ya yuh yani
Mesaj tarihi:
Bu diziyi çıkarmak için çok doğru bir zaman seçti yapımcısı. Assassin's Creed: Brotherhood oyununda Borgia ailesini tanıdı pek çok insan. Bu sayede dizi piyasaya çıktığında Borgialar, papalık makamına gelişleri, İspanyol oluşları, entrikaları vs. birçoğu hayal ürünü de olsa konuya aşinalık ve merak vardı.

Ben ilk 4 bölümünü izleyebildim şimdilik ama daha 1. sezon ilk bölümden Roma sokaklarındaki kulelerden Ezio gibi aşağıya süzülmek istedim :)
  • 3 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ehueh game of thrones'a karşı tutunamayacaklarını anlamışlar ki bir haftada 3 bölüm falan saçmalamışlar bence. yazın yoklukta izlerim diye bekletiyorum, jeremy irons hatrına o da.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...