soulberry Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 yanlışlar var içinde, ayrıca ikinci yarısını da bilmiyorum. ama yine de paylaşmak istiyorum. genel hatlarıyla çalabildiğimi söyleyebilirim. tamamını da öğrenicem en kısa zamanda. bi de ilk kayıtlarım olduğu için iyi de olsa kötü de olsa birilerine dinletmek istiyorum. http://www.mediafire.com/?f6t9771wmxbwm99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 pink floyd hastasi olarak geldim hemen :) acayip zevklidir floyd sololarini calmak zaten, guzel calmissin da tonunu begenmedim ben, ekipman ne kullaniyorsun? nasil kaydettin? sanki normal mikrofon ile kaydedilmis gibi olmus :) ben arkadasla bayagi yaklasmistim bu solonun tonuna, floor pod plus + delta1010 + guitarrig ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 yanlış notayla çalman beni benden aldı çalışmaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 hangimiz dogru caliyor ki fistancim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Söylendiği gibi olmuş.Ama güzel olmuş herşeye rağmen.Denemeye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 guitar rig'i kaldırmadı herhalde sistemim. guitar fx box kullandım. amfi filan yok zaten, gitar ve input girişi var sadece. bi de dediğim gibi işte, "açılın ben solo kaydettim" şeklinde oldu bu iş. çalışıcam tabi tam olarak. çok zevkli bi solo gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bend çalış detone oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 evet bend diyip geçmemeli çeyreği yarımı tamı falan var onun ve tutturamayınca arıza ses cıkıyor. bir de ton olumsuz etkiliyor şu kayıtta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 tutturuluyor o zamanla, ben de kaciriyorum bazen de, calisirken lan acaba ceyrek mi cektim fln diye bakmadan calistim. az/fazla bending yapinca kulaga siritiyor zaten nota bir sure sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ses çok kötü ya. ama iyidir. 2 aydır gitar çalmadım ya of. gitarı çirkin olunca insanın çalası gelmiyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 meheh ben processordan kurtariyorum gitar dandik olsa da :) univi bitirince bi pgm-300 ile odullendircem kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ya çınlamalar oluyo, kör noktalar var gitarda:D klavye kötü o konuda. x2 malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 floyd rose'si de delirtir adami x serisinin, bol sabir sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 floyd rose mu? floyd rose ne arar la x2'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bu arada bu şarkı ve solosu filan şöyle çalınmalı http://www.youtube.com/watch?v=HiaGECY8LWw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ehue tremolo kolu ya floyd rose dedigim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 metal yığını diyorum ben ona ya.:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 fena değil, gideri var :) çalışmak lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 çalışsan olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 LÜT FEN profesyönel olarak müzik yapamayan kimse pink floyd'a ellemesin. hatta profesyönel müzisyenler bile ellemesin. kimse çalmasın LAN pinkfloyd. beceremiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 şahsına değil bu sözüm. pink floyd'u sevgimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 kes lan, tenekeci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Yoo gayet lesser bi müzik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 sen daha da kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 alala sana calmiyoruz ki, kendimize caliyoruz, beceremiyorsunuz pink floyd calmayin kadar salakca bir arguman duymadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar