moncici Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bir harun yahya organization http://www.facebook.com/video/video.php?v=466414068094 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 doğru inşallah mı diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 iltifat ediyor işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 estağfurullah hocam emredin inşallah ben tuvalete gidiyom inşallah babaaa bir yardırmışım inşallah çocuk seni döverim inşallah haydi ben gittim inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Bu adam bildiğin mankenlerden harem kurmuş yine videonun başında geçen hatuna dikkat çekerim http://tinyurl.com/2vr8nd3 bunların benzeri 234234 tane daha video var sitede üşendim şimdi bulmaya. kızlar sabit bi şekilde oturuyo inşallah maşallah kombosu devam ediyo sonra program bitiyo. Kızların hiç biri konuşmuyo bile. Kızlara gelin bakalım burda oturun sonra size 100'er bin dolar veririm akşam da bizim eve gideriz demiyosa neyim. Arzu Yanardağ felan da çıkmış programa ahuasdhf http://magazin.milliyet.com.tr/adnan-hoca-dan-arzu-ya-sahane-bir-varliksin/magazin/haberdetay/26.11.2010/1318663/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ürkütücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Gelmeyenin ne olacağını da Ebru Şimşek'i aratıp bulabilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 adnan hoca değil mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 herkes göremiyo tabi, ben görüyorum diyerek olayı özetlemiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 adam feci saykoya baglamis, iltifat ederken ici gidiyor, zor tutuyor kendini adam. bu isin sonu RAPE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 hatta adnanin durum boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Senko, çok fena bişeymiş bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 offf fok çok başarılıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 eveeeeeeeet oktay hocam estafrullah hocam lütfen hocam erkeğim 2 çocugum var uzak dur hocam benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 paylaşım için teşekkürler inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 adnan hoca : oktar hocam dio adam : estağfurullah hocam emredin işallah dio ........... direk efendim desene be adam sajdasus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Çok ibretlik bir paylaşım olmuş inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 inşallah ne demek Türkçe olarak şimdi ? umarım falan gibi kullanılıyor ama tam anlamı ne çevirince ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Adnan hoca ağzının tadını bilio assdsf. Neydi bacılar ve motorlar mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 canlı yayınlanıyorsa canlı yayında rape,canlı yayınlanmıyorsa reklam aralarında rape oluyordur bu programda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 muniiiis. inanılmaz derecede şirin bişisin sen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Xenocide said: estağfurullah hocam emredin inşallah ben tuvalete gidiyom inşallah babaaa bir yardırmışım inşallah çocuk seni döverim inşallah haydi ben gittim inşallah ahahahaha o ne demek ya =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Aluriel said: inşallah ne demek Türkçe olarak şimdi ? umarım falan gibi kullanılıyor ama tam anlamı ne çevirince ? "allah izin verirse" diye biliyorum ben. edit: "allahın izniyle" daha güzel doldu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Abi şunu günde en az 3 defa izliyorum düzenli olarak. Ya sen inanılmaz derecede şirin bi şeysin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar