screamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 o çizgi filmde maymun da olması lazım ufak çapta sirk oluşturuyorlardı .[signature][hline]Lil'Alur for Shar
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 heralde bı tek buna uyuz oluyorum tıpe bak ya
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 pinokyo[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 kesinlikle He-man deki skeletor... Çenesine bir koyasım var halen.[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: ascraeus, 06 Ağustos 2004 00:30 tarihinde demiş ki: heralde bı tek buna uyuz oluyorum tıpe bak ya Bu dediğin SpongeBob Squarepants de bence cnbc-e de southpark ve simpsons dan sonra en baba espriler bunda.Tartışılmaz bence...[signature][hline]*!Sonunu düşünen kahraman olamaz!!!*
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Ben en çok safinaza kıl oluyom.Hep kabasakala yavşıyo ondan sora da temel gel beni kurtar.OLDU!! :D[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak... Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık. Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir,bu gurur niçin? Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından. Bardağı insan bunun için Öper daima alnından...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Kurtlar vadisindeki karakterlerede uyuz olurum.[signature][hline]wi$hmaster (7:29 PM) : Guce dengeyi getirecem ben. S e p t i m u S (7:30 PM) : Hea, bende 3 tane havaalanı yaptırcam. wi$hmaster (7:30 PM) : Bizim evin bahcesine de yaptirsana.
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 SpongeBob Squarepants bencede güzel beaw, espriler falan eğlenceli[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 sinir olduklarım D.C. comics in süperman ve batman haricindeki kahramanlarıdır. Nedenine gelince : Türkiye de bir ara süperman batman spiderman ve xmen bir firma tarafından satılıyordu. O sırada süperman in öldüğü bölümleri veriyroalrdı. doomsday ile kapışıyordu. Neyse süperman ölür tabi dünyayı kurtarmıştır :-P sonra cenazesi ne bütün süper kahramanlar gelir (D. C. comics karhramanları) hatta süper girl de gelir. Bir nevi geçit töreni olur. o anda aklınıza şu gelir bu eleman sizin için ölrüken siz nerdeydiniz? şimdi gelip cenazesinde jan jan lı kıyafetlerle geçiş yapmayı biliyorsunuz ama...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============>
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 haha ben en kötüsünü buldum bundan nefret etmeyeni daha tanımadım[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: Jaan, 06 Ağustos 2004 18:40 tarihinde demiş ki: sinir olduklarım D.C. comics in süperman ve batman haricindeki kahramanlarıdır. Nedenine gelince : Türkiye de bir ara süperman batman spiderman ve xmen bir firma tarafından satılıyordu. O sırada süperman in öldüğü bölümleri veriyroalrdı. doomsday ile kapışıyordu. Neyse süperman ölür tabi dünyayı kurtarmıştır :-P sonra cenazesi ne bütün süper kahramanlar gelir (D. C. comics karhramanları) hatta süper girl de gelir. Bir nevi geçit töreni olur. o anda aklınıza şu gelir bu eleman sizin için ölrüken siz nerdeydiniz? şimdi gelip cenazesinde jan jan lı kıyafetlerle geçiş yapmayı biliyorsunuz ama... MUHAHAHA COK GUZEL. Muhtesem bir dusunce sekli[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ben cyclops tan nefret ediyom (x-men deki) adam hem superman özentisi hemde liderlik yapıyor ve WOLVERINE ' e artizlik yapıyor sevgilisinide elinden aldı :P abi wolverin onu havada karada öldürür ama marvel işte öldürtmüyor :)[signature][hline]Sadece Gerçek Tek Bir Dünya Var Yaşadığımız Dünya Da Dağil Diğer Her Yer Ve Her Şey Gölgelerden İbaret!
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 cyclops x-men in en oturaklı karakterlerinden biri bence.filmde cok düdük yapmışlar ama.[signature][hline]my world my reality
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Cyclops'u bende çok severim.Ayrıca Wolverine'i de öyle çok sevmem! :D[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 işte arkadaşlar sorun burda wolverine yi seven çoğu kişi (herkes demiyorum tartışma yaratmayın) cyclops u sevmiyor ikisi tam zır karakter cyclops tam oturaklı aklı başında birisi wolverine tam zıttı ne yapcağı belli olmayan uçuk bişi ama bir çizgi romanında wolverine nin ağladığını okudum inanamadım tam ertesi gün almaya gittim başkası almıştı şimdide ben ağlıyom ühühühühühühü :)[signature][hline]Sadece Gerçek Tek Bir Dünya Var Yaşadığımız Dünya Da Dağil Diğer Her Yer Ve Her Şey Gölgelerden İbaret!
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Hepsi yalan en baba Gambit Come On Monami ![signature][hline]Lil'Alur for Shar
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Ben de cyclops u seviyom abi.Wolverine biraz kıl geliyo bana.Ayrıca cyclops dandik falan değil bence hem güçlü ve liderlik vasıfları wolverine'inkilerden daha çok.Gambit'in bi sahne hala aklımda.Hani büyük büyük robotlar varya x-men de onların arasına maça as ı bırakıyo asansörle tabi salak robotlar şaşkın.Bu nedir diyo biri.Aralarından biri yaklaşıyo bu bir maça asına benziyo(bu arada en sevdiğim karttır o günden beri)diyo.birden bi patlıyo 5 i birden bum.Onu hiç unutmuyom harikaydı.[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak... Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık. Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir,bu gurur niçin? Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından. Bardağı insan bunun için Öper daima alnından...
Reorx_Megalith Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 foxkidsde walter melon ve jim button...Ya öle böle diil acaip kıl oluom yolda görsem tutar evire çevire döverim ikisini de o biçim yani!!
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: Reorx_Megalith, 06 Ağustos 2004 23:00 tarihinde demiş ki: foxkidsde walter melon ve jim button...Ya öle böle diil acaip kıl oluom yolda görsem tutar evire çevire döverim ikisini de o biçim yani!! +76344 :D[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak... Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık. Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir,bu gurur niçin? Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından. Bardağı insan bunun için Öper daima alnından...
dory Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: RonaldinhO, 06 Ağustos 2004 23:28 tarihinde demiş ki: said: Reorx_Megalith, 06 Ağustos 2004 23:00 tarihinde demiş ki: foxkidsde walter melon ve jim button...Ya öle böle diil acaip kıl oluom yolda görsem tutar evire çevire döverim ikisini de o biçim yani!! +76344 :D aynen yaa ikisi de gıcık!!dövelim derim ben:D[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm]
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Hehe 3 kişi hazır ozaman.2 ye 3 dalarız gerçi delikanlılığa sığmaz ama..[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak... Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık. Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir,bu gurur niçin? Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından. Bardağı insan bunun için Öper daima alnından...
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 fox kidsteki neden neden ailesi diyorum başka hiç bişey demiyorum.hepsinin kafasını kopartmak istiyorum!!![signature][hline]Sometimes clothes just don't matter.
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: Alexi_Septimus, 03 Ağustos 2004 10:11 tarihinde demiş ki: Bi tane karga vardır kafasında pervaneli şapkayla. Nasıl nefret ederim var ya, yüzsüz hayvan. ben cok severim onu zıplayarak gidio ritim fln atıo :) süper[signature][hline]
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: screamer, 06 Ağustos 2004 21:41 tarihinde demiş ki: Hepsi yalan en baba Gambit Come On Monami ! yuh bende gambit i severim :)[signature][hline]
Smokey Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 "sünger bob" gayet iyi yaw[signature][hline]www.gamerbug.net
Öne çıkan mesajlar