Pickles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Lan megan fox makyaj ve estetik güzeli. Onun yaptırdığı estetiği ben yaptırmış olsam hollywoodda geceliğim 5000 dolar olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 e madem öyle yap da seni de görelim. "makyaj estetik bunlar herkes olur" diyen çok da, o kadar kolaysa 2. bi megan fox nerede diye soruyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 megan fox güzel değil. adriana lima çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 çirkin diyemem de abartıldığı kadar yok adriana lima. alessandra>adriana mesela bugün de benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 fede said: megan fox güzel değil. adriana lima çirkinmegan fox güzel değil,ama adriana lima cidden güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Rewendor said: e madem öyle yap da seni de görelim. "makyaj estetik bunlar herkes olur" diyen çok da, o kadar kolaysa 2. bi megan fox nerede diye soruyorum ben de. 2. bi megan fox nerede mi? yuh artık bi de tanrıca ilan etseydiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 megan fox,tam bir angelina joile özentisi.kendine has bir şeyi yok zaten,o yüzden 2. bir megan fox yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 bir alex değil sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 alex bile bir alex değil artık http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=65090 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ahahahahahaah offf koltuktan düştüm ofiste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Angelina Jolie'yi begenmeyen insanlar var mesela. Ben sasirip kaliyorum. Biraz zayif olmasi haricinde harbi kadin gibi kadin kendisi. Biraz daha kilolu olsaydi suan cevirdigi filmlerde göründügü gibi harika görünemezdi. Sinemada kisa boylu ve/veya zayif olmak avantaj. Mesela Sharon Stone. Yasi biraz büyük ama su anki haliyle degil bi 10-15 sene öncesini düsünsek. Disi böyle olmali. Nicole Kidman, Tilda Swinton(sexy degil tamam) gibi gibi diye uzuyo listem. Böyle adriana gibi kizlara bakinca kendimi sübyanci gibi hissediyorum ya. Kac yasinda ki bu kiz. Yazik lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 angelina jolie bayağı seksi bi hatun ama kesinlikle güzel değil arada öyle bi fark var. sadece hormonlara oynuyor. tam ters örneği liv tylerdır mesela, güzelliğin doruk noktası belki, ama seksi değil o da. dokunmaya kıyamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Liv'i nasil unuttum ya dogru. O da mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Hatun her fotoğrafta güzel çıkmamış kilolu olduğu zamanlarda çirkin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 http://jennaandmau.com/fab2/sites/default/files/photos/CateBlanchet2.jpg dağılabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Abiii galadriel geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 sana puanım 2 kanka :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Pickles said: Laetitia Castanın üstüne hayatımda kadın tanımadım tanımam Eskiden PCNet fotolarını yayınlamıştı. O zaman çok etkilenmiştim hatundan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar