BaaL Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 ben begendim, eglendim güldüm ekşın izledim, efektler 2 filmin toplamının 7.2 katı olmuş, hem bu sefer karanlık hızlı geçiş falan değil. ful boy robot ekşını izliyosun aydınlık ortamda falan. hatun çok çirkin ama dudagı uçuklamış gibi bi havası var. 7.5/10 verdim sıkılmadan da izledim. edit: sentinel'e leonard nimoy'un sesi 10 numara olmuş. o yüzden 8 e yükselttim notu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=H7kcqB3thJM Valla iyi yakalamışlar. Ben seyrederken farketmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 filmin ilk yarısı berbattı, yarım saatini resmen uzatmak için uzatmışlar, çok traş vardı.. ikinci yarısında aksiyon vardı ama beklentilerimi karşılamadı. megan fox'un yerine koydukları BAYA kötüydü. amerikan propagandası diyenlere; abi artık bırakın şu klişeyi, amerikanın dünyayı kurtarması klişesinden daha klişe olmaya başladı "amerikan propagandası" geyiği.. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Böyle yorumlar yapmayin yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Yeni geldim hayalkırıklığına uğradım ...fragman 3 kağıdı yemekten bıktım üstüne reklam filmide izliyorum zorla harbi sinirlendim... Ciddi kurgu yok hikaye de eksik çok 2 filmlik konuyu tek film sıkıştırmak olmamış.New age kidsleri mutlu ediceğiz diye paraya tapar oldular hiç birşeyin orjinalliği kalmamış.1 ve 2. filmde sattıklarını 3. filmde de satmak hata olmuş bana sorarsanız. Kötü değil yanlış anlama olmasın çok emek var belli ama izlerseniz anlayacaksınız zaten.Dcler basıyor ABD nin bir şehirini oda 5snlik görüntü bile değil,uydular bütün global şeyler iflasta ama gel gör Almanyada göçmenler mangal yapıyor Trde türkler rakı balık vay anam diyor ne olduğu belli değil : ) Göz boyamalık çok sahne var idi fragmanda ama o sahneler harbi marketting hilesi...Güzel şey olarak robolar bir kaç weapon var idi cool 1 robo var idi worm şeklinde oda master of worm diyelim :P gibi gibi şeyler bunlarda tek kapıya çıkıyor.................................................................Fan boi filmi olmuş,kitab okumaya devam. Deep not : Hatuna laf edenlerde hehralde çok aşmış male formlar ellerinden dünyalar geçmiş diye düşünür...Exit pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 olmamış ama film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Aynen yukarda ki videoda ciddi failmış... Abi çok kötü ya son 4 yıldır gözlemlediğim birşey var açmak isterdim konuyu ama uzun başka topic hak ediyor.Herşey ciddi bir şekilde pof pof cash rules modası halini almaya başladı. Neyse iyi akşamlar.TF2 ye geçeyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 transformers oyuncak zaten ne filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 BaaL said: ben begendim, eglendim güldüm ekşın izledim, efektler 2 filmin toplamının 7.2 katı olmuş, hem bu sefer karanlık hızlı geçiş falan değil. ful boy robot ekşını izliyosun aydınlık ortamda falan. hatun çok çirkin ama dudagı uçuklamış gibi bi havası var. 7.5/10 verdim sıkılmadan da izledim. edit: sentinel'e leonard nimoy'un sesi 10 numara olmuş. o yüzden 8 e yükselttim notu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 beklentiyle gitmedim. görsel efektler gözle seçilebilir olmuş michael bay biraz becermiş sonunda. eğlendim geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 DA2019 said: progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=H7kcqB3thJM Valla iyi yakalamışlar. Ben seyrederken farketmedim. içeriden birisi yaymıştır bence yoksa kimse yakalayamaz. sanmıyorum yani. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Yarın gideceğim. Beklentim 3d'si sağlam, aksiyon sağlam, 2 saat eğlendircek bir film. Konusu orjinal olsun fln gibi bir beklentim yok. Bu beklentimi de bu film karşılamazsa karşılayacak film yoktur heralde =) Sinemaya sadece aksiyon için gider oldum zaten 2 senedir. Diğer kategorileri evde hd izliyorum yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 3d si gayet iyi geldi bana öyle dandirik filmler gibi karanlık falan değildi. o değil de filmden önceki kaptan amerika trailerının 3d si imba kalkan suratıma geldi irkildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 gayet güzeldi film.3d si baya iyiydi, sinemada izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=QXMUilaPYVo&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 konu yok. aksiyon çok. sevdim mi? hemde çok!!! ya ben beğendim acaip iyiydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 df said: DA2019 said: progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=H7kcqB3thJM Valla iyi yakalamışlar. Ben seyrederken farketmedim. içeriden birisi yaymıştır bence yoksa kimse yakalayamaz. sanmıyorum yani. =) oo bildiğin copy paste yapmışlar yaa..daha da gitmem transformersa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 lütfen git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 yok küstüm ben:)...şaka bir yana çok heyecanla beklediğim bir filmdi, böyle bir gafı olmamalıydı.internetten indiricem nihaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 yönetmenin önceki filmlerine muhteşem gönderme!!! diye yapmışlar diye düşündüm önce, ama daha farkedilir olurdu öyle. hazır aynı yolda çekmişken araya katalım bir iki plan zenginleştiririz demişler sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 sample kullanmışlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Dün gittim izledim 3D eh film 1 ve 2 yanında bence o kadarda iyi değildi birde optimus free killeri aldı komediydi orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 uzun zamandır heyecanla bu filmi bekleyen biri olarak hayal kırıklığına uğradım.. kötü olmuş gerçekten.. üzüldüm içime oturdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 sırf görsellik için gittim, beklediğim kadar olmasada güzeldi, 3d olayını da iyi kullanmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 filmi daha ne kadar lame yapabiliriz diye kasmislar. bu michael bayin sinemacilar odasindan kaydini silsinler, lisansini iptal etsinler, yeter lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar