Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transformers: Dark of the Moon

Azure_Knight

Öne çıkan mesajlar

BaaL said:

ya bu yeni kız maxim top100 2011 de #1 olmuş bide kimler arkasında kalaraktan. nesi güzel hatunun anlamadım
ağzına yumruk yemiş gibi bir dudak yapısı, cılız, kafası uzun ince falan. ne ilginç zevkler renkler falan

aynı fikirdeyimçç o kadar makyajla bile bi derece.. acaip itici geldi bana..
Sosyal ağlarda paylaş

Film baya güzeldi. Önceki 2 filmden de iyiydi hatta.

Efektler ve 3D çok iyiydi. Hatta eski filmlerde devamlı sallanıp zoomlayan kameradan dolayı aksiyondan bir şey anlamazdıkda bunda bayağı bir slow-mo sahne vardı ve çok daha rahattı kim kimi dövüyor anlaması. 3Dsi de Karaib Korsanları yada Thor gibi boktan değildi. Hak ediyor bence 3D izlenmeyi.

Yeni hatunda Megan Fox dan çook daha iyi olmuş. Hem daha güzel bence hemde ingiliz aksanıyla konuşunca benim için +5 alıo direk :D

Sentinel Prime

Sentinel Prime sen kocaman bir şerefsizsin. Üşüyoruz Ironhide reyis...

Ortalardan Spoiler

O yıkılan binada mahsur kalmışlarken keşke biraz daha Optimus'u görseydik. O kanatları fln nasıl aldığını.

Sondan spoiler

Sonda Optimus'un Megatron onu kurtarmışken öyle çat diye ona baltayla girmesi olmamış. Optimus'tan beklenmeyecek bir hareket olmuş. Sentinel Prime'ın kafasına sıkması hadi tamamda Megatron'u esir alır fln diye beklemiştim.

Birde Starscream yerine başka bir decepticonu öldürseydi keşke Sam.

Sonuçta beğendim filmi :D Hani gereksiz, komiklik için konulmuş ama güldürmeyen bir iki kısım vardıda yinede sinemada 3D seyredilmeyi hak ediyor kesinlikle.
Sosyal ağlarda paylaş

of hala filmlerde amerikan propagandası var diyen var ya

yahu filmi yapan adamlar.tabiki onlar kurtarıcak.şanlı osmanlı mı kurtarsın

bana kalsa kimse kurtulmasın herkes ölsün kötü son olsun

ama filmlerde öyle olmuyor genelde.

ayrıca robot olan arabalardan senaryo derinliği nereye kadar gider tartışılır sdf
Sosyal ağlarda paylaş

bunu izlemedim daha ama 1. film iyiydi

2. film iyi değildi.buna öyle çok derin bir senaryo lazım değil.bol aksiyon dayatıcak birşey lazım

2. film hem biraz uzundu da.bu yuzden baydıydı

maks 90 dakkalık filmler bunlar.

hani şu filme robotlardan biri rosie ye tecavuz etti intikam almalıyız tarzı bi konu koysan sırıtmaz sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Serinin en kötü filmiydi bence ozellikle ikinci yarisi baya kotuydu. Hani action felan iyidide icerigi kotuydu filimin. 3D olayi felan baya iyi efektleri 10 puan ama icerik megan fox olmamasi 0 puan. Hani yeni hatun guzel felanda cok siritti uymamis hic rolune, hatunu bosver patron da bi felaketti sunlarin sahneleri yerine biraz daha robot koysalarmis daha iyi olurmus. Ucuz romantik film tadi aldim ona yaniyorum. 6.5/10 benden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...