Cacik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 çakma mı Rosie Huntington'a çakma dedi bu elemanda ne şanslıdır arkadaş bi megan fox , bi rosie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 abi adam harrison ford tarafından geleceğin yıldızı ilan edildi, tahtımın sahibi dendi steven spielberg süper oyuncu cok seviorum onunla calismayı dendi ne bekliosun tabiki gezicek meganlar bilmemneler kucağında film icabı da olsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 moralim bozuldu. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 ya bu yeni kız maxim top100 2011 de #1 olmuş bide kimler arkasında kalaraktan. nesi güzel hatunun anlamadım ağzına yumruk yemiş gibi bir dudak yapısı, cılız, kafası uzun ince falan. ne ilginç zevkler renkler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 abi zevk renk alakası yok buna çirkin dersek kime güzel diyebiliriz fizikli resim koymadım fiziğide gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 BaaL said: ya bu yeni kız maxim top100 2011 de #1 olmuş bide kimler arkasında kalaraktan. nesi güzel hatunun anlamadım ağzına yumruk yemiş gibi bir dudak yapısı, cılız, kafası uzun ince falan. ne ilginç zevkler renkler falan aynı fikirdeyimçç o kadar makyajla bile bi derece.. acaip itici geldi bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Trailer lara gore abla olmamis megan in yerine. Birde filmde gorelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 https://www.facebook.com/video/video.php?v=573428492621&oid=180774635291325&comments habaliyoooaoheaw geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 cok saglam film olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Norak said: uzaylı robotlu arabalar uzayda robotlar arabalar ev,nde tv başında çocuklar annelerine soruyor "anne benim robotum nerde niye bana robot almıyorsunuz?" diye soruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 bu sefer güldürmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Bir efsanenin içine nasıl edilirin kahramanı michael bay ve arkadaşları. çizgi filmlerini yeniden izleyince filmi unutuveriyorum, mutlu oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Film baya güzeldi. Önceki 2 filmden de iyiydi hatta. Efektler ve 3D çok iyiydi. Hatta eski filmlerde devamlı sallanıp zoomlayan kameradan dolayı aksiyondan bir şey anlamazdıkda bunda bayağı bir slow-mo sahne vardı ve çok daha rahattı kim kimi dövüyor anlaması. 3Dsi de Karaib Korsanları yada Thor gibi boktan değildi. Hak ediyor bence 3D izlenmeyi. Yeni hatunda Megan Fox dan çook daha iyi olmuş. Hem daha güzel bence hemde ingiliz aksanıyla konuşunca benim için +5 alıo direk :D Sentinel Prime Sentinel Prime sen kocaman bir şerefsizsin. Üşüyoruz Ironhide reyis... Ortalardan Spoiler O yıkılan binada mahsur kalmışlarken keşke biraz daha Optimus'u görseydik. O kanatları fln nasıl aldığını. Sondan spoiler Sonda Optimus'un Megatron onu kurtarmışken öyle çat diye ona baltayla girmesi olmamış. Optimus'tan beklenmeyecek bir hareket olmuş. Sentinel Prime'ın kafasına sıkması hadi tamamda Megatron'u esir alır fln diye beklemiştim. Birde Starscream yerine başka bir decepticonu öldürseydi keşke Sam. Sonuçta beğendim filmi :D Hani gereksiz, komiklik için konulmuş ama güldürmeyen bir iki kısım vardıda yinede sinemada 3D seyredilmeyi hak ediyor kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 yeni geldim ve hiç beğenmedim.Öncelikle film yine buram buram propaganda kokuyor : ve kahraman amerika bir kez daha dünyayı kurtardı.Ayrıca optimusun humanistliği aşırı yapmacık . Senaryoda derinlik yok sırf görsel efekt.Yazık ediyorlar güzelik konsepte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 of hala filmlerde amerikan propagandası var diyen var ya yahu filmi yapan adamlar.tabiki onlar kurtarıcak.şanlı osmanlı mı kurtarsın bana kalsa kimse kurtulmasın herkes ölsün kötü son olsun ama filmlerde öyle olmuyor genelde. ayrıca robot olan arabalardan senaryo derinliği nereye kadar gider tartışılır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Abi tamam da ne bekliyosun yani. Bu filmde görsellik akmali. Toplumsal mesaj mi bekliyosunuz anlamiyorum ki konusan arabalardan. Hay yani ne boktan bi zevkiniz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Hay agzini öpim red. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 alla alla , konuşan arabalar diyip disneyin animasyon çuf çuf tren filmlerine çevirdiniz olayı.Olayın fantastiğini bir kenara bırakın konu savaş olunca her zaman içine katabiliceğin bir derinlik vardır.Bu konsept çok daha iyi filmleri hakediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 bunu izlemedim daha ama 1. film iyiydi 2. film iyi değildi.buna öyle çok derin bir senaryo lazım değil.bol aksiyon dayatıcak birşey lazım 2. film hem biraz uzundu da.bu yuzden baydıydı maks 90 dakkalık filmler bunlar. hani şu filme robotlardan biri rosie ye tecavuz etti intikam almalıyız tarzı bi konu koysan sırıtmaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 meh filmdi. gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Serinin en kötü filmiydi bence ozellikle ikinci yarisi baya kotuydu. Hani action felan iyidide icerigi kotuydu filimin. 3D olayi felan baya iyi efektleri 10 puan ama icerik megan fox olmamasi 0 puan. Hani yeni hatun guzel felanda cok siritti uymamis hic rolune, hatunu bosver patron da bi felaketti sunlarin sahneleri yerine biraz daha robot koysalarmis daha iyi olurmus. Ucuz romantik film tadi aldim ona yaniyorum. 6.5/10 benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=H7kcqB3thJM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Gözlemci kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 aha helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 cgden tasarruf, yenisini mi yapsalardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar