Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baal's Power leveling

BaaL

Öne çıkan mesajlar

ama başta verilen süre "11 gün" tekrar hatırlayaım. ben mi yanlış anlıyorum diye bakıyorum da. yoo?
"11 gün" dedim. "maximum süre o" demek 11 günün garantisini vermek değil mi, yanlış bir cümle mi kurmuşum ? anlaşılmıycak bir cümle mi kestiremedim yani, işime gelmediği için mi böyle anlıyorum diyorum ama hayır arkadaş, 11 gün dedim, "daha kısalmaz mı" diyince 7 8 9 5 6 günde kasarım demedim.
hem o karakteri kastım hem kendi karakterimi 6 gün boyunca, hangisini ne kadar kasacağımın da hesabını vermek durumunda değilim(ki 82 den 85 yapabildim anca), yok artık diye düşünüyorum, yanlış mı düşünüyorum.
e tamam hızlandırırız dedik ki zaten hızlı şekilde 9 günde bitecekti (bugün 9. gün bu arada onu da belirteyim de).
hızlı giderken öyle bitemedi 67 de kaldı şuan 73-74 akşama 77-78 olur ve biterdi, özel hayat girdi işin içine 1.5 gündür bu baştan beri süregelen "daha hızlı kas" "daha iyi kas" "kaç lvl kastın" baskısından telefonu açmak istemedim 12 cevapsız görünce. kim olsa "bu ne arkadaş ne bekliyor bu adam benden?" derdi zaten.
bunda "özel hayat draması"lık bişey yok ki alakasız bir olayla bağlantı kurmuşsun bence . telefonlara ulaşılamama edememe de 1.5-2 günlük olay onu da belirteyim. şu son belirttiklerimde bi yanlışlık varsa da catzee yazar zaten yazmak isterse.okuyup okumamak ne doğru yanlış kim haklı haksız falan kişisel yorumlar tabiki, sadece alakasız yerlere bağdaştırılmasın da olay.
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:

Rotweiler said:

Bizim topiğimizde fiyatımıza/güvenilirliğimize b** atanlara gelsin yukarıdaki post...

seni zaten insan kabul edip muhattap olmaya gerek yok :d
"iş" olarak yapıyosun bari insan oldugunu göster,esnaflık başkasına bok atmakla olmaz, rekabet edemiyosan çamur atma. ki ben "iş" olarak bellemiş rakibin falan bile değilim. çocuk ya.

bıkbıkbık.

Ağır gel veled. Ağzını yüzünü topla öyle yaz şuraya.
Bizim başlığımızdan sonra "aaa ben de yaparımki lan" diye başlık açan sen değil misin? Tabiiki ticaret benim üstte yaptığımı gerektiriyor. Çünkü senin ticari bir geçmişin yok, bizim ise var. Sana ticari yollarla üsluplu davranmamı istiyosan iş yaptığını göstermelisin. Daha aldığın ilk işte bu kadar şikayet geliyorsa ggsin. Bu kadar. Bari yüz bulup yazma buralara. Ha bir de, mahalle delikanlısı gibi atıp tutup, köpek nicki bilmemne. Bu tür şeylere gerek yok. Rencide edemessin zira ucuz olamıyorum senin gibi. O klavyeden konuşmak ile de olmuyor senin ticaret anlayışı dediğin.

Neyse, 'nuff said. Mayhem gibi yardır sende. Eğlenceye bikaç başlık felan aç, unutsun insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayip valla,2nizde nerdeyse 10 yıllık üyesiniz,yakışmıyo boyle forumtrde knight online bölümündeki enikler gibi birbirinize laflar geçirmeler.

Şimdi yalnız bu topicde karakterini lvling için veren adam eger 11 gün diye anlaştıysa,11 gün dolmadan gelip burda, yok cok yavaş kasıyo yok guilddekiler alay ediyo vs demesi absürd olmus,ha 11 gün sonunda karakterin anlaştıgınız lvl e gelmesse o zaman yukardakileri soylemekte haklı olabilirsin.

Birde bu işi yapanlara tavsiyem,biraz katı olup taviz vermemeleri(tabi belirtilen zaman içinde anlaştıgınız işi bitirmek kaydıyla)
Daha erken olurmu diyene,anlaştıgımız süre buydu kusura bakma diyebilmeli,karaktere girip ben kasiyim diyene rest cekmeli sadssd,yoksa ipin ucu kacar boyle
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yakışmayan bir tavrım olduysa özür dilerim okuyan herkesden ancak, kimsenin iş almak için b** attığı felan yok. Çok şükür zamanında teslim de ediyoruz, dediğiniz gibi katı şekilde kurallarla da destekliyoruz. Hatta erken bile teslim ediyoruz.
Aradaki farkı görmeleri lazım.
3 tane alıntı yapmış, üçünde de ismimi kullanmış. Gereksiz bir hareket yani. Bu yüzden yazma gereği hissettim. Hakaret boyutuna vardıramaz durumu.
Sosyal ağlarda paylaş

Rotweiler said:

Bizim topiğimizde fiyatımıza/güvenilirliğimize b** atanlara gelsin yukarıdaki post...

bilip bilmeden olayı şu mesajı atan adama ben ne hakaret etsem zaten suratına yapışmaz. şekil a-1 deki gibi yağ gibi çıkarsın üste.
esnaflığı yanlış öğrenmişsin malesef. olmamış yani. pazarcı falan olmuşsun sadece. daha öte bişey olamamışsın.
senin yaptığın sürede istediğin paraya 4 sene okuyup tercüme yapan bir sürü insan tanıyorum , o sebeple insanlarla aktif cinsel ilişkiye girmeye çalışıyor düşüncesiyle dedim 1-2 tane yaparım bende ne olacak. gelip bu düşümcemi de yazmadım bile 25 tane sana laf atan insan gibi ama. işte o da farkımız olsun.

bu arada bu kadar yadırganacak bir şey olmamalı tartışmamızda.
yanlış anlaşılma oldu, diyalog kopuklugu oldu. ÇOK NET konuşmadığımız için ikimiz de beklentilerimiz farklı oldu bu noktaya geldi. konuştuk hallettik şimdi. 11 günde 80 olacak karakter.
ama 45 yaşında 20 senedir esnaflık eden insanlar kafagöz birbirine giriyor sokakta yeri geliyor, 52 yaşındaki profesör asistanıyla salak bi mesela yüzünden kavga ediyor, milletvekilleri mecliste kavga ediyor. oluyor yani insanlar arasında anlaşmazlıklar, sinirlenmeler ve gitmemesi gereken yerlere gitmeler.insan her zaman hoşgörülü olamıyor . nedir sanki dünyada ilk defa tartışan küfürleşen insanlarmışız gibi bi şaşırma :d (ki o noktaya gelmeden çözdük yani) olabilir, oldu bitti.
köpek nikli senin olayın cidden çok farklı yani bu kadar gördüğün tepkiyi gelip buraya kusarak toparlamaya çalışmışsın ama olmamış. ayrıca o ettiğin laftan sonra gerçekten esnaf olsak yanyana senin ruhun benim ruhumun önünde diz çöküp tövbe ister. neyse bir tartışmanın da böylece sonuna gelinirken
Sosyal ağlarda paylaş

abi su mataematigi orendiginiz anda
turkiye daha ileri gidicek

1-60 =80tl ,5 gün.
1-70 =110tl, 6gün.
1-80 =150tl, 7gün.
60-80 =80tl , 3gün.
80-85 = 120tl, 3gün.

bi islem 5 is gucu ne yapilip 80 liraysa
3 is gunu olan 48 lira olur
7 gun olan 112 lira olur

ayrica 1 80 7 gunse
1 60 5 gunse
60 80 3 degil 2 gun olur
matematigi yanlis topikin
Sosyal ağlarda paylaş

ya wow oynamış bir insansın bonepatr, bazı lvl aralıkları insan daha çok çile oluyor. mesela 20 ye kadar mountsuz koşmak ızdırap, ,60-68 arası koca zonelarda %150 (hele eskiden %60ken saçma sapandı) uçarak ulaşım çile, 75-78 arası sürekli grup questi olması ve insan aramak ızdırap falan, bana göre yani en azından.
e sonuçta insan'ın sabır gücü ve zihin sağlığı ile alakalı bir olay bence hızlı karakter kasma :d çinlileri/robot gibi kasabilenleri saymıyorum, sonuçta ben kendi karakterimi kasar gibi kasıyorum.
kendi karakterimi kasarken en çok zorlandıgım yerleri baz alarak koydum ben fiyatları.
zaten matematiğine falan gerek yok işin artık ya, ben zaten 1-2 karakterlik yapıcaktım, artık yapmıycam rotweiler'a yaptırabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

Terbiyeni halen takınmadan, benim mesleğime bile laf atabilecek kadar sürüngen bir insan olduğunu kanıtlıyorsun. Sosyal sınıflara laf çakarak(aklınca) pazarcıya bile laf uzatıyorsun. Senin yaşadığın ülkede pazarcıların önemini bilemeyecek, simit satana laf uzatacak, ancak, ek gelirini buna borçlu olduğun bir oyuna tapacak kadar zekisin. Sen ne kadar yukarıdasın sence?
Şu şuraya yazdığım son mesajdır. Özrüm de konuyu okuyup, seni muhattap aldığımı sananlaradır.
Ha birde, 3d gözlüklerini çıkar bay benimhiçbirşeyeihtiyacım yok, tepki gören ben değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

Rotweiler said:

Terbiyeni halen takınmadan, benim mesleğime bile laf atabilecek kadar sürüngen bir insan olduğunu kanıtlıyorsun. Sosyal sınıflara laf çakarak(aklınca) pazarcıya bile laf uzatıyorsun. Senin yaşadığın ülkede pazarcıların önemini bilemeyecek, simit satana laf uzatacak, ancak, ek gelirini buna borçlu olduğun bir oyuna tapacak kadar zekisin. Sen ne kadar yukarıdasın sence?
Şu şuraya yazdığım son mesajdır. Özrüm de konuyu okuyup, seni muhattap aldığımı sananlaradır.
Ha birde, 3d gözlüklerini çıkar bay benimhiçbirşeyeihtiyacım yok, tepki gören ben değilim.

ahahah, sosyal sınıflara simitçiye nerden gittin sen ya ? yok ne kadar yukardaymışım acepler, 3d gözlükler, birşeye ihtiyaç olmamalar.
bu kadar şeyi sallıyosun , sonra da muhattap oldugum sanılmasın deme bari. oluyorsun muhattap işte. ve saçma sapan demagoji yaparaktan hemde. gelip bok attıgında 2 kuruşluk insan oldugun belli oldu zaten daha neyi toparlamaca bu.
komik şey.
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:

ya wow oynamış bir insansın bonepatr, bazı lvl aralıkları insan daha çok çile oluyor. mesela 20 ye kadar mountsuz koşmak ızdırap, ,60-68 arası koca zonelarda %150 (hele eskiden %60ken saçma sapandı) uçarak ulaşım çile, 75-78 arası sürekli grup questi olması ve insan aramak ızdırap falan, bana göre yani en azından.
e sonuçta insan'ın sabır gücü ve zihin sağlığı ile alakalı bir olay bence hızlı karakter kasma :d çinlileri/robot gibi kasabilenleri saymıyorum, sonuçta ben kendi karakterimi kasar gibi kasıyorum.
kendi karakterimi kasarken en çok zorlandıgım yerleri baz alarak koydum ben fiyatları.
zaten matematiğine falan gerek yok işin artık ya, ben zaten 1-2 karakterlik yapıcaktım, artık yapmıycam rotweiler'a yaptırabilirler.

abi oynuyorum wow tabikide
benim dedigim su
madem tiksinc ve daha uzun suuyo daha pahali olmali
Sosyal ağlarda paylaş

Gariptir ama bu tarz işlerde çinliler inanılmayacak kadar başarılı ve iş ahlakı sahibi.
Burda biraz herkes kendi arkadaşını savunmuş gibi olmuş gördüğüm kadarıyla.
Ama açık konuşalım burda hata Baal'da. En baştan hiç açıklama yapmayıp,tarih verip o tarihte hesabı teslim etmeliydi.
Logout ol ben kasayım muhabbeti de şöyle yapılır, hesabın gerçek sahibi belirli saatler verir bu saatler arasında hesap benim ben oynayacağım, fiyat ona göre tekrar düzenlenmeliyse düzenlenir gerekmiyorsa düzenlenmez.
Ben bu pastanın 2 tarafında da yer almış birisi olarak yazıyorum,ben haftada 6 gün raid yaparken elin çinlisi bana pwrlvl kasıyordu bir kere de çakışmadık yok telefon yok bilmemne bunlar başarısız çabalar.
Sonuç: Baal tahahüt ettiği tarihte tahahhüt ettiği şekilde hesabı teslim edebilirse geri kalan herkes bitarafına baka baka gider şurda, aksi durumda baal'ın aldığı parayı aynen iade etmesi gerekir meslek ahlakı bunu gerektirir.
Ha birde belirtilen tarihte bitirildiyse/bitirilirse bu iş işi veren adam da gelsin buraya bitti özür dilerim desin ortaya atlayan diğer kişiler de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...