Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mech Warrior ve Mech Commander


Bone

Öne çıkan mesajlar

İnternet kesik diye 2 gündür mech commandera abandım.

Battletech (yanlış hatırlamıyorum inşallah adını) evrenindeki mechleri çok seviyorum. Raven, Sha Yu, Shadow Cat, Bushwacker, Vulture ve Mad Cat'in hastasıyım. Özellikle Raven ve Vulture..
Acaba Liao ve Clan'a karşı özel bir hayranlığım mı var :-P

Mech Warrior hiç oynama fırsatım olamadı.
Mech Commander oynayıp sevmiştim.
Ama MC'de bazı şeyler eksikti. Mechler beni çekmesine rağmen oyun beni çekmiyordu.

Neyse MC2'yi geç de olsa oynadım.
İlk oyunun birçok eksiğini kapamıştı. Repair Truck mesela hayat kurtarıyordu. Sabit air strikelar yerine, kendimiz air strike çağırabiliyorduk.

Hatta ilk oyunda beni sinir eden salvage sistemi epey bir geliştirilmiş bu oyunda.

İki gündür başından kalkamadım, oyun çok hoşuma gitti.
İlk oyunda hissettiğim duyguları iyice bir arttırdı.

Keşke diyorum, bu oyunların MMORPG'si veya Morrowind tarzı serbest RPG'si çıksa oynasam.
Ama yok herhalde.
Mech Warriorlara kaldık..

Bu oyunlar içinde, hem mech satın alma, hem mech upgradei, hem de serbestlik konusunda en iyi Mech Warrior oyunu nedir desem?

Mech Warrior'un 1-4 arası çıkan ek paketleri de dahil, tüm oyunlarını oynamış kimler var forumda?[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kart oyunu vardi ama artik yok sanırim


Aslinda bende Mech war 3 ve 4 vaar bi sekilde veriyim sana.

Baska birsey daha Eger Mech warrior oynamadiysan kesinlikle bir mechin icinde adam ne hisseder bilemessin, Olume cok yaklastigini anladiginda bastigin omega strike la sicakliktan patlamalar, lazen dolu sunderin flame yiyince en yakin su birikintisine kosmak patlamamak icin,Salvage yapabilmek icin mad catle rakibinin kafasina inip jet pack abanarak sadece cabine ates edip parcalari kurtarmak, motoru kapatmak =), gostergelerin hasar almasi islemcinin yanmasi manuel targettinge gecmek offfff icin titredi simdi valla kesin oynaman lazim mech seviiyorsan.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne rpg si hoca
robot rp si mi yapıcan
pilot rp si yapıosun diyelim ne zevki olur ki içerdeki mekanizmayı bile bilmioruz nası işlio, robotun içinde ne nerededir.


bi doz mech warrior 4 oynuosun görüosun

mesela mad cat baya iyidir orada, bi de hell cat vardır genelde ranged için kullanılır
osiris gibi heavy ler de vardır
bushwacker ve daha hafifleri ise tamamen vurkaç ve arkadan saldırı için

single player da zevklidir ama multisi çok daha iyidir.başlarda zor gelir çatır çutur ölürsün ama sonradan alışınca acaip zevkli olur.ben zone da oynuyordum hala duruyordur büyük ihtimalle.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mech commander harikadır, ama oyun içinde kayıt alamama olayı yüzünden bir yerden sonra kötüysen batıyor oyun.

Ara filimcikleri ile çok çekici bir oyundur.
Hatta oynasam mı ne? =) aklıma getirdin bone.

ekleme: bu oyunun giriş filmi şu ana kadar yapılmış en iyi girişlerden biridir hele ki zamanınıda göz önüne alırsanız beni daha iyi anlayacaksınız. 3-4 dklık harika bir heyecan ve hareket fırtınasını yaşatıp oyuna tam gaz sokuyor oyuncuları.

bone bunu yazsana sen bana, üşenme yaz artık hehe


[signature][hline]sonunda yeniledim.

[Bu mesaj mexinth tarafından 26 Ağustos 2004 15:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi bene mechcommander hastasıyım.ilk oyunun orj cd si vardı 2. oyunu bullamadım bi türü.koca yazıoğlunda bile 1 tane buldum o da bozuk çıktı :(.netten indirdiğimde sesleri ve videoları kardırmışlar oynamadım.ama ilk oyundan adığım tadı daha hiç bi oyundan alamadım desem yeridir.mechwarrior serisi bence biraz daha geliştirilirse oldukca güzel olucak.yenilerini bekliorum artık.HeavyGear gibi oyunlar sayesinde mech kültürü devam etmeli.Bu küçük oyuncaklarla oynamayı çok seviorum :)
Ha bu arada unutmadan MadCat (w) ve Awesom (a) hastasıydım oyunda zaten 3 tane madcat çıkıodu onları gebertmeden almak için nasıl uğralştığımı bi allah bilir walla

[Bu mesaj Angelofdeath tarafından 27 Ağustos 2004 15:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 yıl sonra ...
21. yy'ın sonunda büyük bir Federasyon armadası yeni sistemler keşfetmek amacıyla uzaya açılır ve yüzlerce yıl boyunca bunlardan haber gelmez.Dünyadaki ülkeler azalan kaynaklar ve sosyal çatışmalar yüzünden hızla parçalanır ve birbirini fırsat buldukça savaşan fraksiyonlar oluşur.Öte yandan armada açıldığı dış uzayda koloniler kurmuş , fakat zorlu yaşam şartları ve extrem iklim koşulları onların da kendilerinin de içlerinde bölünmelerine neden olur.Hayli sayılır bir nüfusa oluşan koloni insanları çeşitli klanlara ayrılır ve gerek dünyadakiler gerekse koloni insanları bu savaşları için Mech adı verilen savaş makineleri geliştirirler.

3015 yılına gelindiğinde klanların en güçlüsü Smoke Jaguar dünyaya geri döner ve önüne çıkan herkesi ya yoketmeye ya kendine katmaya başlar. (MechWarrior 2) Klanlar ve dünya insanları Inner Sphere adında bir ittifak oluşturup ortak düşmana savaş açarlar.MechWarrior 3 geri dönen Smoke Jaguar'ın tümden ortadan kaldırılması çabalarını işliyordu.

Smoke Jaguar'ın çökertilmesi büyük kayıpları beraberinde getirmiş , tiran bir hükümdarlık kurmak isteyen Commonwealth hükümeti rakipsiz kalmıştır.3063de bir koloni olan Kantares IV'deki krallık ve halkı Commonwealth güçleri tarafından katledilir ve hanedandan sağ kalan tek kişi olan prens direnişçilere katılır.

XBOX oyunu Mech Assault : Lone Wolf'u saymazsak BattleTech evreninde çıkan 4 Mech Warrior oyunu var , 2. oyundan itibaren serinin tüm oyunlarına ayriyeten görev paketi de çıkmıştır. ( Görev paketlerinin tamamı oyunların hikayesinden ayrı olarak paralı asker olarak tüm düşman güçlere çalışan Metal Mercenaries ve Black Knights grubunun maceralarını anlatmakta... ) Ayrıca ben aksiyon adamı değilim diyenlere 1999 ve 2002 yılında iki adet MechCommander oyunu çıktığını hatırlatalım.

Multiplayer oynamak mümkündür bu oyunları.MechWarrior 4 ATI Radeon'uma uyuzluk çekip hiç açılmamış olsa da (yıl 2001de ATI Radeon yoktu sanırım ondan) MechWarrior 3'de tuş sayısı çok az , 5 dakikada tüm oyunu kapabiliyorsunuz.

Savaş sistemi enerji bazlı ve konvansiyonel silahlara bağlı olarak değişiyor.Enerji bazlı silahlar bir atış limitine sahip değil.Her biri bir düzine türe ayrılan Lazer Gun'lar ağır hasar verirken , Pulse Lazer'ler hafif ve seri ateş ediyor.Otomatik toplar biraz kullanışsız kalsa da füzeler en önemli silah (neyse ki onlar da sistemi overheat ediyor) Size gelen bir dizi füze gördüğünüzde Jetjump yapıp ortamdan uzayabilirsiniz.Tanklar ve askerleri ezebilir , binaları yıkabilirsiniz.En güzeli zoom özelliğini mouse'nin sağ tuşuna verip ışınla sniper'lik yapmak : Düşmanın önce kollarını sonra bacaklarını kesip sonra kokpiti deşmek gibisi yok!!!

Bu heyecanı multiplayer olarak yaşamanız mümkün.Onu da belirteyim dedim.

[ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 19:18 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mad Cat hastasıyım Mech denince aklıma direk MadCat geliyo ama atlas alıcan bascan Gaussları bide heat sink büyüğünden AC sonra uzun mesafeden takılcan

Commander ı çok severim ama 1 tane bile mech kaybetsem üzülüyorum abi

Zoneda oynarken şu en küçük Mechleri alıp üstüne MG basıp atlasımın ayaklarına yapışıp ateş edenler geldi şimdi aklıma bilgisayarı yumrukluyodum sinirimden
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

torrentlerde 4 e bazen mercs bazen vengeance diyolar.biri ek paket filan mı?hangisini indiriyim?(gerçi commander ın filanda olduğu birleşik bi torrent buldum muhtemelen ikisinide indirmem gerekecek)

edit:yoksa ikisinide mi indirmesem.bendede radeon var :P

[ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 13:15 tarihinde, fenris tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Fenris

Bende Radeon var 2001 yılı bu oyunun demosu bile açılmadan kapanıyor.Ya GeForce takacaksın ya MechWarrior 4'ü unutacaksın.

@Cuce

MechWarrior 3'de Bushwacker'în Jumpjet mesafesi Madcat'e göre daha uzundu ayrıca daha hızlı koşuyor da.Normalde bu tür Mecha oyunlarında high HP + heavy guns kullanırım ama oyunda en önemli şeylerden biri sana doğru gelen mini roket bulutuna vurulmamak olduğu için high agility sahibi Bushwacker bana göre daha iyi bir seçim gibi.

[ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 19:56 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
@Fenris

Bende Radeon var 2001 yılı bu oyunun demosu bile açılmadan kapanıyor.Ya GeForce takacaksın ya MechWarrior 4'ü unutacaksın.


yok oynadım şimdi :) loading ekranında sapıyo biraz ama çalışıyo oyun.(9600SE var bende)

masaüstü zımbırtılarına baktımda bayaa derin evrenmiş bea...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...