Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 @jonq ekran kartını garantiye verdim ve 5970'in başka markasını aldım ama aynı sorunlar devam ediyor. iki kartta hatalı olamaz gibime geliyor. @Mirage msi kombustor kurup denemiştim. herhangi bir sorun gözükmüyor. kartı baya kastırmıştım hatta 80 dereceleri gördü ama oyunlarda patlıyo işte onu çözemedik bir türlü. işletim sistemim win7 64 bit bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Aynı marka ve model bir kart verdilerse belki o seride bir hata vardır. Zamanında Sapphire 4890 larında bir serisi hatalı piyasaya sürülmüştü. Çözüm için Ekran kartının biosunu update ettirdiler. Ayrıca gerek yok ama o alete hiç Overclock yaptın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 @max dam once bi yere dx diag upload et, buraya koy. birisi yardim edecekse dahi su verdigin bilgilerle atip tutmaktan oteye gidemez. sirayla cpuz sayfalari ve gpuz sayfalarinin da screenshotlarini koy. birde paranoya mevzusunda yardim al bence, nerelerde yasiyorsunuz nasil tecrubelermis bu bilgisayarcilarla anlamadim. ben de cennetten inmedim de en kotu ihtimalle dasaaa nin dedigi gibi bi fotosunu cekersin onunde goz dagi verirsin, veya basinda beklersin. ki o da adami daha cok irrite eder yapmayacagi varsa bile pislik yapasi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 abi performans dusuklugun nasil sofistikesi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 basit. problem sofistike oldugu icin performans dusuktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 İki sorum var, Birincisi: Sistemi alalı ne kadar zaman oldu? Bu zaman esnasında işlemci fanını kaç defa toz için temizledin? İkincisi: Şimdiye kadar kaç farklı ekran kartı sürücüsü yükledin? Eğer verdikleri CD/Windows sürücüleri haricinde Ati/(her ne marka ise) sitesinden sürücülerini indirip yüklemeyi denedin mi? Bu iki sorunun cevabı önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 KHaRoN said: @max dam once bi yere dx diag upload et, buraya koy. birisi yardim edecekse dahi su verdigin bilgilerle atip tutmaktan oteye gidemez. sirayla cpuz sayfalari ve gpuz sayfalarinin da screenshotlarini koy. birde paranoya mevzusunda yardim al bence, nerelerde yasiyorsunuz nasil tecrubelermis bu bilgisayarcilarla anlamadim. ben de cennetten inmedim de en kotu ihtimalle dasaaa nin dedigi gibi bi fotosunu cekersin onunde goz dagi verirsin, veya basinda beklersin. ki o da adami daha cok irrite eder yapmayacagi varsa bile pislik yapasi gelir. şöyle bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 kullandigin driver son 8 ayda 8 yeni versiyon gormus. update pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Abi sorun driverda değil. yoksa 10.9 yüklüyken de kullandım makineyi ama en ufak bir düzelme olmadı. onu geçtim isterse hiç driver olmasın yine de medieval 2 gibi 8800 gts ile rahatça oynadığım bir oyun bu sistemde kasmaz kasmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 driver'da sorun varsa mario bile kasabilir. 10.9 degil 10.12 cikmis, indir bir dene, bir zarari olmaz, yarari olmazsa da bir sonraki cozume geceriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 110 mb'lik olanı indiriyorum. altta bi kaç bişi daha var. şu ati de bi düzeltmedi sürücü olayını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 evet bunun gibiydi ama icinde anlamadigin biseyler gecen her sayfa onemliydi, birde dxdiag lazimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 10.12 kuruldu tabiki hiçbir düzelme olmadı. dxdiag nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum tarif etseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 abi google'a dxdiag yaziver =) baslat > calistir > dxdiag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 abi sen bilgisayarciya git, basinda bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 daha iyi bir fikrim var. kasayı camdan aşağı atıp özgür kalmak. ne biçim bir sorundur anlamadım gitti yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar