Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Masaüstü pc servisi

Max Damage

Öne çıkan mesajlar

@jonq

ekran kartını garantiye verdim ve 5970'in başka markasını aldım ama aynı sorunlar devam ediyor. iki kartta hatalı olamaz gibime geliyor.

@Mirage

msi kombustor kurup denemiştim. herhangi bir sorun gözükmüyor. kartı baya kastırmıştım hatta 80 dereceleri gördü ama oyunlarda patlıyo işte onu çözemedik bir türlü.

işletim sistemim win7 64 bit bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

@max dam

once bi yere dx diag upload et, buraya koy. birisi yardim edecekse dahi su verdigin bilgilerle atip tutmaktan oteye gidemez.
sirayla cpuz sayfalari ve gpuz sayfalarinin da screenshotlarini koy.

birde paranoya mevzusunda yardim al bence, nerelerde yasiyorsunuz nasil tecrubelermis bu bilgisayarcilarla anlamadim. ben de cennetten inmedim de en kotu ihtimalle dasaaa nin dedigi gibi bi fotosunu cekersin onunde goz dagi verirsin, veya basinda beklersin. ki o da adami daha cok irrite eder yapmayacagi varsa bile pislik yapasi gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

İki sorum var,

Birincisi: Sistemi alalı ne kadar zaman oldu? Bu zaman esnasında işlemci fanını kaç defa toz için temizledin?

İkincisi: Şimdiye kadar kaç farklı ekran kartı sürücüsü yükledin? Eğer verdikleri CD/Windows sürücüleri haricinde Ati/(her ne marka ise) sitesinden sürücülerini indirip yüklemeyi denedin mi?

Bu iki sorunun cevabı önemli.
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

@max dam

once bi yere dx diag upload et, buraya koy. birisi yardim edecekse dahi su verdigin bilgilerle atip tutmaktan oteye gidemez.
sirayla cpuz sayfalari ve gpuz sayfalarinin da screenshotlarini koy.

birde paranoya mevzusunda yardim al bence, nerelerde yasiyorsunuz nasil tecrubelermis bu bilgisayarcilarla anlamadim. ben de cennetten inmedim de en kotu ihtimalle dasaaa nin dedigi gibi bi fotosunu cekersin onunde goz dagi verirsin, veya basinda beklersin. ki o da adami daha cok irrite eder yapmayacagi varsa bile pislik yapasi gelir.

şöyle bişey mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...