batuhan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Selamlar bugun 9 aylik tekir disi kedimi kisirlaştirdik.Simdi evde hafif narkoz etkisi var ama yerinde durmuyo kosmaya calisiyo tutuyoruz ısırıyo.Tasima kutusuna koyduk cok hareketli icerde taklalar atiyo dikislerine bisey yapicak diye korkuyorum.Cok sinirlendi hirliyo ne ypamak gerekli agrisi vardir diye sabit tutmaya calisiyorum ama pek bi sonuç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Geçmiş olsun. Eskisinden daha uyuşuk olacak artık, hatta kilo falan alıcak hareket etmesini isteyeceksin. Bırak atsın enerjisini, biraz da geçirdiği ne olduğunu bilmediği acı/his/durum üzerine normal bu tip tepkiler vermesi. Ama mümkün olduğunca ısırttırmamaya çalış. İlla seviyim, ilgi gösteriyim diye de peşinde dolanmana gerek yok. Kendi haline bırakabilirsin bir süre, bir kaç güne geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ya sana yapsalardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 kapalı birşeyde kalmasın, daha çok hareket edeceği için kendine zarar verir, güvende hissedebileceği bir yerde kendisi otursun istediği gibi yanınızda da olabilir kendi sepeti kutusu battaniyesi vb de olabilir, o narkozla kafası bulutlardadır onun şimdi herşeyi çift görüyordur o yüzden önce sakinleştirin biraz sevip felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Sepetten cikardim sevdim elimden geldigince pek sevdirmiyo kendini.Dolasti durdu biraz yatti dinlendi biraz yurudu simdi dolaba girdi yatiyo sicak karanlik yer ariyo sanirim. Teşekkür ederim geçmis olsun dilekleri ve ilgilendiginiz icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 bide şey, kusma, kontrolsüz tuvalet yapımı felan olabilir öle ilk gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 kusma olmuştu benim kedide de. telaşlanma öyle bişey olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Karanlık bir ortamda kendi haline bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 kedileri bilmiyorum da köpeklerin inanılmaz iştahı açılıyor kilo almaya müsait oluyorlar dikkatli ol o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 batuhan said: Sepetten cikardim sevdim elimden geldigince pek sevdirmiyo kendini.Dolasti durdu biraz yatti dinlendi biraz yurudu simdi dolaba girdi yatiyo sicak karanlik yer ariyo sanirim. Teşekkür ederim geçmis olsun dilekleri ve ilgilendiginiz icin. abi resmen depresyona girmis hayvan dusun altina girip dizlerini karnina cekip aglar simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 SoulCube said: ya sana yapsalardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Daha kafasi dondugu halde ordan buraya kosmaya calisiyo yuksek yerlere ziplamaya calisiyo.Dikis yerindeki bantı kopartmaya calisiyo sanirim dikislere zarar vermemesi gerekiyo.Agrisida var sanirim suya agri kesici karistirip vermeyi denedik ama normal suyu bile içmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Arkadaslar soyle bi durum oldu kedim operasyondan ertesi gun kendine geldi normal kosuyodu fln.Bugun dikislerini cikarmis ve kesilen yer bayagi acilmis.Ne yapmak gerekir gece icin yrn hemen veterinere goturcem ama umarim bisey olmaz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 SoulCube said: ya sana yapsalardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 hmm zaten çok ufak bir yeri kestikleri için bişey olmaması lazım kanama falan yoksa, zaten 3 gün geçtiği için pıhtılaşacağı kadar pıhtılaşmıştır, bizimkilerden birinde de olmuştu götürdük patchlediler tekrardan. herhangi bir ilaç, mikrop öldürücü, yara bandı (ki tekrar açacaktır) vb vermeyin ama, etkisi insandaki gibi olmaz çünkü. şundan verebilir veteriner: http://farm4.static.flickr.com/3098/2492303297_394303961f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 çok komik oluyor o alete alışana kadar hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Su anda kanama yok gibi ins olmaz sabaha kadar.Cok enerjik yaramaz bi kedi bizimkisi daha ilk gunden saga sola ziplamaya baslamisti.Bu yakalik alirim buyuk ihtimal ama koparticagini tahmin ediyorum cok sinirleniyo cunki boyle seylere bakalim umarim mikrop kapmaz. Ya sana yapsalardi diyen arkadaslar.Biliyosunuz kediler ciftlesmedigi zaman kanser olma riskleri artiyor omurleri kisaliyor.Ciftlestirdigimiz zaman yavrulara bakabilcek durumda degilim.Sokagada birakamam bir suru hayvan varken.Hem omurleri uzuyor hem daha saglikli oluyolar bildiginiz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 İşte bilinçli hayvan sahibi! Ankara'ya yolun düşerse fakülteye uğra sana bi dürüm ısmarlayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 abi bi hayvanı kısırlaştırmak çok acı verici bi durum değil mi ya ? bi insanın soyunu tüketmek gibi,soykırım yani anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 kısırlaştırmamak daha büyük eziyet. çok istediği için çiftleşmiyor onlar, hormonları sebebiyle çiftleşiyor. yoksa senin benim gib karı kız peşinde değiller normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 bizim istekleri de hormonlar yönetiyo hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 aynen oyle koegini kisirlastirmak cocugunu hadim etmek gibi bisi oluyor sen cocugunu hadim edermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ikinizde hayvan beslemiyorsunuz, boşa konuşmayın. apartmanda oturuyorum 5. kat. evin önünden arabalar geçiyor sürekli, dolayısıyla dışarı çıkıp dolaşma şansı yok. ayrıca kızışma döneminde camdan, balkondan, açık kapıdan kaçmaya çalışıp kendini yaralama ihtimali var. resmen acı çekiyor hayvanlar kızışma dönemlerinde. erkek kediler sağa sola saldırıyor, koku bırakıyor, geceleri uyutmayabiliyor. diş kedilerin daha da kötü geçiyor bu dönemleri. ayrıca birden fazla kedi varsa, ki benim 2 kedim var biri dişi biri erkek, daha da mecbur oluyorsun bi yerde kısırlaştırmaya. yoksa başa çıkamazsın yavrularla. onu geçtim o yavrulara ev bulmaya falan çalışacağıma zaten sokaktakilere bulurum daha iyi. bahçeli bir evde yaşıyor olsam kısırlaştırmazdım zaten bende. istediklerinde gider dolaşırlardı. köyde de babanemin kedisi var mesela. onu kısırlaştırmıyoruz doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 herşey 2-3 kediyle başlar... sonra... http://onlyfunnyjokes.com/bestoftheweb/wp-uploads/sleepcats.jpg daha sonra... http://www.telecable.es/personales/amvelectronica/qingqi/cats.jpg daha daha sonra... http://catmas.com/images/2006/12/lots-of-kitties-desktop.jpg 3 kedi sadece 2 yılda 30+ kedi olabilir. bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Aluriel said: ikinizde hayvan beslemiyorsunuz, boşa konuşmayın. apartmanda oturuyorum 5. kat. evin önünden arabalar geçiyor sürekli, dolayısıyla dışarı çıkıp dolaşma şansı yok. ayrıca kızışma döneminde camdan, balkondan, açık kapıdan kaçmaya çalışıp kendini yaralama ihtimali var. resmen acı çekiyor hayvanlar kızışma dönemlerinde. erkek kediler sağa sola saldırıyor, koku bırakıyor, geceleri uyutmayabiliyor. diş kedilerin daha da kötü geçiyor bu dönemleri. ayrıca birden fazla kedi varsa, ki benim 2 kedim var biri dişi biri erkek, daha da mecbur oluyorsun bi yerde kısırlaştırmaya. yoksa başa çıkamazsın yavrularla. onu geçtim o yavrulara ev bulmaya falan çalışacağıma zaten sokaktakilere bulurum daha iyi. bahçeli bir evde yaşıyor olsam kısırlaştırmazdım zaten bende. istediklerinde gider dolaşırlardı. köyde de babanemin kedisi var mesela. onu kısırlaştırmıyoruz doğal olarak. eveet, peki ben kısırlaştırmayın hayvanları diye bir şey söyledim mi? Sakin hacı sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar