LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Hürriyet, Hukuk, Hoşgörü Gençlik Hareketi (3H Gençlik Hareketi) üyesi bir grup, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'a biber gazı gönderdi. Sirkeci'deki Büyük Postane önünde toplanan 3H Gençlik Hareketi üyesi bir grup, çeşitli pankartlar açarak, yaptıkları açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın rektörlerle toplantısını protesto eden öğrencilerin en temel haklarını kullandıkları ileri sürüldüler. Protestocu öğrencilere karşı “yoğun biber gazı ve orantısız güç kullanıldığı” iddia edilen açıklamada, olayın sorumlusunun Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın olduğu öne sürdü. İstanbul Emniyet Müdürü Çapkın'ın biber gazlarının bolca kullanılmasında bir mahsur görmediği savunulan açıklamada, “Kendisine bir adet biber gazı gönderiyor ve yakın çevresinde uygulamasını öneriyoruz. Belki bu tecrübeden sonra, bu kimyasalları öyle her önüne gelen uygulamaktan vazgeçer” denildi. Açıklamanın ardından postaneye giren grup, bir zarfın içine koydukları biber gazını Çapkın'a gönderdikten sonra dağıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Şimdi orantısız güç kullanıldı mı kullanılmadı mı zaten bilemem fakat bu tarz protesto ne kadar yerini bulur ya da bulmuştur ki? Başarısız buluyorum bu tarz protestoları. Daha etkileyici bir şeyler bulunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 said: "Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde düzenlenen Anayasa paneline katılan AK Parti Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu yumurtalı protestoya uğradı. Salona giren polisler öğrencilere biber gazı sıktı." Yok yani dertleri nedir? Bu polisler kasti yapiyorlar demekten baska birsey gelmiyor aklima. Yani kiskirtmadir, comak sokmadir bu yaptiklari. Tüm üniversiteleri ayaklandiricaklar böyle devam ederlerse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Stok fazlası varmış biber gazında, stokları eritmeye çalışıyorlar. Münferit olaylar, büyütmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 bi ara şarbonlu mektuplar modaydı asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 birden Hayko Cepkin diye okudum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ic savas cikaralim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Pipet said: bi ara şarbonlu mektuplar modaydı asdfa Çocuktum ben, Disney bilmemne dergisine form doldurmuştum kart göndersin diye. 1 ay sonra falan geldi, tabi annemin haberi yok. Ben bile unutmuşum yani. Lan koca kargo poşeti, içinde ufacık bişey. Kart mart dedi kargocu, ben bile unutmuşum dedim ya, hatırlayamadım. O zamanlar da şarbon olayı meşhur. Lan açtık poşeti, bide güzel kokuyo poşetin içindeki şey. Resmen tatli şekerli bi koku çıktı yani poşetten. Aha dedik o an şarbon böyle bişeymiş demek ki, güle güle dünya. Bide korkarak açıyoruz sdfg. Sonra disney hede hödö kartı çıkınca o anki gerginliğin üstüne terlikle dayak yemiştim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 tek kurşun yollamak kadar klişeymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Liberalizm karşıtları dayak yerken, liberalinde çıkıp bu işten nemalanmaya çalışması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 lan dedim sevişelim mi diyen hüseyin mi bu. gene sevişelim diyince biber gazı mı yemiş ama dedim. hüseyin kayaymış o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 http://i45.tinypic.com/29maouf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 keske karnina tekme de atsalarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 biri şu adamın suratına bocalar umarım bir gün biber spreyini ve karnına değil ...aklarına bindirir tekmeyi hatta copla girişir inşallah allahım rabbim pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Leman Dergisi, olaylarda bebeğini kaybeden öğrencinin acısını şiir dizeleriyle okuyucusuna duyurdu. İşte Aslan Özdemir imzasıyla yayınlanan o şiir: BELKİ DE BİR SESİM ARTIK! Belki üç çocuğun ilkiydim Belki de annemin tek çocuğu... Polisleriniz beni tek gördü Gözleri beni seçti, güçleri bana yetti. Dipçikler, postallar, Coplar, biber gazları benim içindi. Ben korkunun bedeliyim Devletin eliyle bir şiddetin kurbanı... Üç çocuktan ilkiydim belki Belki de annesinin tek çocuğu. O acıyı hissettiğinde annem ben torunlarınızdan küçüktüm... Bir nefes olsaydım Belki beni de severdiniz, Belki de ilk oyuncağımı siz verirdiniz Eğer görebilseydim... Ama artık korkuyla yeniden hayat buldum. Beni duyabiliyor musunuz! Size bir ses evinden sesleniyorum Vicdanınızın hep duyacağı... Tayyip amca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar