Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hüseyin Çapkın'a Biber Gazı

LucifeL

Öne çıkan mesajlar

Hürriyet, Hukuk, Hoşgörü Gençlik Hareketi (3H Gençlik Hareketi) üyesi bir grup, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'a biber gazı gönderdi.

Sirkeci'deki Büyük Postane önünde toplanan 3H Gençlik Hareketi üyesi bir grup, çeşitli pankartlar açarak, yaptıkları açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın rektörlerle toplantısını protesto eden öğrencilerin en temel haklarını kullandıkları ileri sürüldüler.

Protestocu öğrencilere karşı “yoğun biber gazı ve orantısız güç kullanıldığı” iddia edilen açıklamada, olayın sorumlusunun Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın olduğu öne sürdü.

İstanbul Emniyet Müdürü Çapkın'ın biber gazlarının bolca kullanılmasında bir mahsur görmediği savunulan açıklamada, “Kendisine bir adet biber gazı gönderiyor ve yakın çevresinde uygulamasını öneriyoruz. Belki bu tecrübeden sonra, bu kimyasalları öyle her önüne gelen uygulamaktan vazgeçer” denildi.

Açıklamanın ardından postaneye giren grup, bir zarfın içine koydukları biber gazını Çapkın'a gönderdikten sonra dağıldı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
"Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde düzenlenen Anayasa paneline katılan AK Parti Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu yumurtalı protestoya uğradı. Salona giren polisler öğrencilere biber gazı sıktı."

Yok yani dertleri nedir? Bu polisler kasti yapiyorlar demekten baska birsey gelmiyor aklima. Yani kiskirtmadir, comak sokmadir bu yaptiklari. Tüm üniversiteleri ayaklandiricaklar böyle devam ederlerse..
Sosyal ağlarda paylaş

Pipet said:

bi ara şarbonlu mektuplar modaydı asdfa

Çocuktum ben, Disney bilmemne dergisine form doldurmuştum kart göndersin diye. 1 ay sonra falan geldi, tabi annemin haberi yok. Ben bile unutmuşum yani. Lan koca kargo poşeti, içinde ufacık bişey. Kart mart dedi kargocu, ben bile unutmuşum dedim ya, hatırlayamadım.

O zamanlar da şarbon olayı meşhur. Lan açtık poşeti, bide güzel kokuyo poşetin içindeki şey. Resmen tatli şekerli bi koku çıktı yani poşetten. Aha dedik o an şarbon böyle bişeymiş demek ki, güle güle dünya. Bide korkarak açıyoruz sdfg. Sonra disney hede hödö kartı çıkınca o anki gerginliğin üstüne terlikle dayak yemiştim sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Leman Dergisi, olaylarda bebeğini kaybeden öğrencinin acısını şiir dizeleriyle okuyucusuna duyurdu.

İşte Aslan Özdemir imzasıyla yayınlanan o şiir:

BELKİ DE BİR SESİM ARTIK!

Belki üç çocuğun ilkiydim

Belki de annemin tek çocuğu...

Polisleriniz beni tek gördü

Gözleri beni seçti, güçleri bana yetti.

Dipçikler, postallar,

Coplar, biber gazları benim içindi.

Ben korkunun bedeliyim

Devletin eliyle bir şiddetin kurbanı...

Üç çocuktan ilkiydim belki

Belki de annesinin tek çocuğu.

O acıyı hissettiğinde annem

ben torunlarınızdan küçüktüm...

Bir nefes olsaydım

Belki beni de severdiniz,

Belki de ilk oyuncağımı siz verirdiniz

Eğer görebilseydim...

Ama artık korkuyla yeniden hayat buldum.

Beni duyabiliyor musunuz!

Size bir ses evinden sesleniyorum

Vicdanınızın hep duyacağı...

Tayyip amca...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...