pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Nickini hatırlamıyorum ama bi arkadaş yonja ile ilgili bir topic açmıştı, daha sonra quote yuzunden "Antimodes52" nickli arkadaş bize ders veriyordu bende onun yaptığı quote hatasını bulup post etmiştim ve bu topic uçtu! Benmi göremiyorum?[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa.
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Yüksek yerlerdeki admin tanıdıklarıma söyledim hemen kanıtları yok ettiler... Töbe töbe... Bu arada F.Y.I Paticik'te topic silinmiyor, silinmesin diye özellikle Garbage dediğimiz mekan açıldı.[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen?
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 siliniyor ama çok gerekli görülürse[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bi quote hatası yüzünden topic silinmezki ama ![signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu [Bu mesaj kermit_frog tarafından 27 Ağustos 2004 10:06 tarihinde değiştirilmiştir]
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Antimodes52, 27 Ağustos 2004 05:03 tarihinde demiş ki: Yüksek yerlerdeki admin tanıdıklarıma söyledim hemen kanıtları yok ettiler... Töbe töbe... Bu arada F.Y.I Paticik'te topic silinmiyor, silinmesin diye özellikle Garbage dediğimiz mekan açıldı. öyle birsey demek istemedim, goren gordu sana yazdıgımıda ne olursa olsun kitleniyor diye biliyorumdum.[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa.
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 siliniyor da gerekli sebeplerden dolayı yok yere sılınmez[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 antimoders harbi superdin eheheheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Antimodes52, 27 Ağustos 2004 05:03 tarihinde demiş ki: Yüksek yerlerdeki admin tanıdıklarıma söyledim hemen kanıtları yok ettiler... Töbe töbe... Bu arada F.Y.I Paticik'te topic silinmiyor, silinmesin diye özellikle Garbage dediğimiz mekan açıldı. Ali çok kralsın yaa seni dikiskoya götürcem...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj ve topicler gosterimden kaldiriliyor gerekli goruldugunde.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Öne çıkan mesajlar