Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Şu an yeni expansionı destekleyen adam gibi bi item karşılaştırma addonunuz var mı? Yani equipcompare bende nedense artık desteklenmiyor diyor ve updateini bulamıyorum. Rating buster ise sadece giydiklerimi karşılaştırıyor. Druid oynadığım için her item düştüğünde o itemın diğer setteki parçasını giyip sonra ratingbusterdan kontrol etmeside zaman alıyor. Çantadaki ve giyili bütün o tip itemları okuyup (mesela chestleri) hepsini adam gibi bir ekranda karşılaştıracak bir addon varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Hayrola Dünür, İnsafa gelmişsin, genelde sen kasmazdın bu durumları, guild chatten öldürücü soru silsilesi ile öğrenirdin.. herkes level kasıyor diye, biraz empati mi kurdun ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 benimde ihtiyacım var öyle bişeye heycanla bekliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 hepsini aynı anda karşılaştıracak bilmiyorum oyundakini kullanıyorum ben. Eskiden kullandığım vardı ama unuttum ismini ama o da üstündeki vs çantandaki şeklindeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 hehe dün kafayı yedim ya yeşil item düşüyor ama ben feral setleyim düşen item heal set için her seferinde set değiştir otur karşılaştır falan yordu da o yüzden acaba çanta ve giydiklerini karşılatırabilecek bişi varmı diye merak ettim :P Bu arada PAWN diye bi addon buldum bu da ratingbuster gibi. Hiç kullanan var mı bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Addonsuz zaten item üzerinde shifte basınca giydiklerinle kıyaslıyor +5 agi -10 armor falan gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Uzerimdekiler ve cantamdakilerle karşılaştıran arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ben de şamanda aynı sorunu yaşıyodum. enhance / heal.. addon aradım bulamadım, sonra da bırakıtım gitti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ben rating busterı kaldırdım şimdi PAWNı yukledim bakalım o nası lmerak ettim :P Ama haşa aradıgım gibi cantadakileride kapsayan bir compare addon bulamadım. Official forumada yazdım bi cevap gelirse bildiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Absolut said: Uzerimdekiler ve cantamdakilerle karşılaştıran arıyorum. e tamam çantadaki itemin üzerine gelip shift'e basılı tutunca üzerindekiyle karşılaştırmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 outfitter yukle > setlerini outfitterla olustur > istedgin iteme shift e basarak mouseover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Yok anlatamadaım. Mesela cantamda heal setin ve pvp heal setin chestleri var, üzerimde feral setin chest giyili ve bosstan heal sete uygun chest düştü. Bana gereken bosstan dusen itemın uzerine geldigim zaman yanda sadece feral setin chesti ile karşılaştırmasın, diger 2 setin de chesti ile karsılastırsın sadece giydigim olmasın karşılaştırmada ki gorebileyim needmi dicem ne dicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ha onu soruyosan, her halükarda need de olmadı satarsın gold gelir. ben öyle yapıyorum kararsız kalınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 heheh ayıp yav hosuma giden herseye need demek yani kullanıcagıma need gerisine greed :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Absolut said: heheh ayıp yav hosuma giden herseye need demek yani kullanıcagıma need gerisine greed :P dedigim sekil yaparsan yan yana tum setlerin parcalarını gorursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 PEki benim mouseover yaptıgım item ile karşılaştırmaları görebiliyormuyum o addonla yoksa sadece itemları mı gorebiliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 shifte basarak mouseover yaptigin hersey karsilastiriliyor . Sadece linklenmis itemlarda sıkıntı yasayabilirsin onlarda compare olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 üşenme aç çantayı giy üstüne heal itemini bast shifte gör =) ben öle yapıorum tank & dps vs kıyaslaması yapıcaksam. ki zaten bi yerden sonra aklında kalıo neye ihtiyacın var vs 0.00002 dps icin item incelmeye de değmez.. dimi spark? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 outfitter shiftle item karşılaştırırken kıyafet setlerindeki itemleri de gösteriyor üstüne feral seti varken , bi de balance setindeki iteme göre de gösteriyor. daha doğrusu , üstüne ikisi de varmış gibi gözüküyor "shiftli" kıyaslama ekranında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 abso aslında şöle bi addon olsa süper olurdu: hani nasıl dps ve heal setlerimizi wow char ekranında kaydedioruz bi tuşa basıp giyiyoruz ya, işte öle bi addon olsa. ona istediimiz spec gearlarını kaydetrsek. ör: çantadaki tüm heal gearı HEAL1 diye ona kaydetsek. itemlar üstümüzde değil ama çantada olmaya devam etse ve bi boss kestik item düştü. o addondan HEAL1 geardaki itemları baz larak bu yeni eldive giydiimde total heal gearımda ne değişim oluyo göstert butonumuz olsa, işte buna 10/10 verirdim eheh. çok kasıntı bişi değil, yapılsa yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 !MoncaiCompare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 dragonmax, söylediğin şey için de outfitter benim şu anda "fishing" için bile kıyafet setim var. "bindpad" ile macro atadığım tuşla balık tutmadan önce şapkamı ve boyumu giyiyorum tek bir tıkla. mesela dual specseniz ; tank specine geçince tank gearını giydiriyor , dps specine geçince de dps setine :) item karşılaştırırken de yanyana item setlerinize göre bilgilendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Optionsa nasıl giriyoruz? hunty said: !MoncaiCompare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 hic bakmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar