Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Item karşılaştırma


Absolut

Öne çıkan mesajlar

Şu an yeni expansionı destekleyen adam gibi bi item karşılaştırma addonunuz var mı?
Yani equipcompare bende nedense artık desteklenmiyor diyor ve updateini bulamıyorum.
Rating buster ise sadece giydiklerimi karşılaştırıyor. Druid oynadığım için her item düştüğünde o itemın diğer setteki parçasını giyip sonra ratingbusterdan kontrol etmeside zaman alıyor. Çantadaki ve giyili bütün o tip itemları okuyup (mesela chestleri) hepsini adam gibi bir ekranda karşılaştıracak bir addon varmı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hehe dün kafayı yedim ya yeşil item düşüyor ama ben feral setleyim düşen item heal set için her seferinde set değiştir otur karşılaştır falan yordu da o yüzden acaba çanta ve giydiklerini karşılatırabilecek bişi varmı diye merak ettim :P
Bu arada PAWN diye bi addon buldum bu da ratingbuster gibi. Hiç kullanan var mı bunu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok anlatamadaım. Mesela cantamda heal setin ve pvp heal setin chestleri var, üzerimde feral setin chest giyili ve bosstan heal sete uygun chest düştü. Bana gereken bosstan dusen itemın uzerine geldigim zaman yanda sadece feral setin chesti ile karşılaştırmasın, diger 2 setin de chesti ile karsılastırsın sadece giydigim olmasın karşılaştırmada ki gorebileyim needmi dicem ne dicem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abso aslında şöle bi addon olsa süper olurdu:
hani nasıl dps ve heal setlerimizi wow char ekranında kaydedioruz bi tuşa basıp giyiyoruz ya, işte öle bi addon olsa. ona istediimiz spec gearlarını kaydetrsek.

ör: çantadaki tüm heal gearı HEAL1 diye ona kaydetsek. itemlar üstümüzde değil ama çantada olmaya devam etse ve bi boss kestik item düştü. o addondan HEAL1 geardaki itemları baz larak bu yeni eldive giydiimde total heal gearımda ne değişim oluyo göstert butonumuz olsa, işte buna 10/10 verirdim eheh. çok kasıntı bişi değil, yapılsa yapılır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dragonmax, söylediğin şey için de outfitter

benim şu anda "fishing" için bile kıyafet setim var. "bindpad" ile macro atadığım tuşla balık tutmadan önce şapkamı ve boyumu giyiyorum tek bir tıkla.

mesela dual specseniz ; tank specine geçince tank gearını giydiriyor , dps specine geçince de dps setine :)

item karşılaştırırken de yanyana item setlerinize göre bilgilendiriyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...