Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL - Arsenal vs FK Partizan - 08.12.2010 - 21:45

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Kiskanmayin be 3 yildir Londra'dayim ilk defa nasip oluyor gitmek. Rezil bir durum evet ama napak umarim devami gelir. :)

Ha bu arada dotum donacak sanirim -2 derece.

Arsenal macina bilet bulmak baya bir zor. Her macini kapali gise oynuyorlar. Premier Lig takimlari icinde en zor bilet bulunan takim. Bilet aldiginizda bariz piyangodan para kazanmis gibi seviniyorsunuz :)
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

Londa'da olcam ve Hotspur maçlarına gitmicem. Kendimi döverim be

ben 3-4 günlüğüne Barcelona'ya gittiğimde 2 maçlarına gitmiştim. Kaçar mı maç ya

aynen abi, sadece spurs maçlarına değil bütün londra takımlarının maçlarına sırayla giderim vallahi, bilet fiyatı falan umrumda değil gerekirse aç kalırım asdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Emirates Stadı ve Ben

Emirates Stadı Tek

Maçtan önce stadın her yerini inceledim. Giriş için bin tane kapı var ve içeri maçtan 1 saat önce girerken toplam 2 dk oyalandık. Girişteki görevli maçtan önce fotoğraf çekimi serbest maçta fotoğraf çekmek yasak dedi :) Meğer demeleri gerekiyormuş yayımcı kurumun isteği imiş ama kimse sallamıyor tabi;)

Bileti girişteki cihaza okutunca otomatik açıldı kapılar girdik. İçeride az oyalanıp üst kata çıktık ve gördüğüm kadarı ile koca stadda 100 kişiden az vardı o sırada.

Maçın başlamasına 45 dk kala çektiğim fotograf

Stad2

Arsene'cim Theo ile başla!

Stad4

Neyse sonra içeri geçip bir şeyler atıştıralım dedik. Sosisli ve çay aldık. 2 sosisli 1 çay bir sıcak çikolata toplam £13 ödedik.

Stad5

Tekrar geri döndük ve maçın başlamasına 15 dk kala stad daha yeni dolmaya başlamıştı. Bu süreçte anonslar yapılıyordu. Irkçı yaklaşım, küfür, taşkınlık vb kesinlikle yasak olup yapanlar tespit edilecektir bıdı bıdı. Ayrıca konuk takımı alkışlayalım ve hoşgeldin diyelim gibi anonslar da vardı ve seyirci topluca uydu. Konuk takım ısınırkan alkışladılar ve sahaya çıktıklarında da alkışladılar. Küfür maç boyu hiç duymadım.

Holiganlık namına eser yok. Tek yadırgadığım olay tezahürat yapmayı bilmiyorlar. İlk okul marşı gibi şarkıları var biraz bayık..

Herkes Theo'ya hayran. Arsene Wenger için sürekli tezahürat yapıyorlardı.

Maç beklediğim kadar iyi geçmedi. Yine de Arsenal kazanacağına aşırı emin bir halde idi. Netekim öyle de oldu. 3-1 Arsenal'in kazandığı maçta çektiğim diğer bazı fotoğraflar:

Mac

Mac2

Mac3

Mac4

Mac5

Mac6

Mac7

Mac8

Mac9

Mac10

Mac11
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
56000 kisi izledi maci.

Partizan seyircisi fanatiklerden olustugu icin 3-1 geriye dustukleri dakikadan sonra bir 10 dk lik ara disinda hic susmadilar.

Sesleri tam zit tribunde olsamda cok rahat duyuluyordu. Bu anlamda bizdeki gibi tezahurat olayi asla yok diyebilirim. Sarkilari da cok lame.

Sey guzel ama partizan seyircisi bagirmaya baslayinca stad da birlikte WHO ARE YOU? (inglaz aksani ile (hu a ya?) diye bagiriyorlar. Zevkli oluyor :)

Tum stad kapali ve surround ses sistemi var. Anonslar falan cok net duyuluyor.

Futbolcularin gelisini de gordum. Stadin altinda otopark var oraya otobus ile geldiler. Bazilarinin ozel araclari vardi. Macin baslamasina 1 saat kala geldiler stada.

Arsene Wenger'in cimlere her macta ilk adim atisinda onun icin tezahurat yaptiklarini ogrendim. Eh bu kadar sevgi olursa teknik direktore hali ile adam da yillar yili takimin basinda kalir. Herif resmen yatirim uzmani. Surekli genc oyunculari yetistiriyor, yildizlara cok para harcamiyor.

Takimin butun maclari kapali gise. Haftada 2 mac oynuyorlar surekli. Ustune oyuncu yetistirip satiyorlar. Daha ne olsun merkez bankasi gibi para basiyorlar.

Stad cikisi sokaklarda bir yogunluk yasandi. Metro istasyonu normalde 3 dk yuruyus mesafesinde iken bir 20 dk surdu gitmek kuyruktan oturu. Cok da sorun degil atli polisler guzelce onlem almislar. Duzgun bir sira icin yolu yaridan kesmis barikat kurmuslar. Kimse kimsenin sirasinin onune atlamasin diye ve trafik aksamasin diye.. Son derece basit ve etkili bir yontem.

Oyle iste.. Tekrar gidicek miyim? Illaki de.. :)

Sampiyonlar Ligi macina bilet bulabildim ama premier lig maclari imkansiza yakin. Bakalim bir ihtimal alabilirsem Tottenham macina gitmek istiyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

ben de ancak stadın dısında fotograf cekilebilmistim. premier lig maclarına bilet bulmak imkansız gibi.

soyle anlatayım sistemi.
oncelikle bilet satın alma hakkına sahip olabilmeniz icin kulube uye olmak zorundasınız. gecen sezon en ucuz uyelik kırmızı uyelikti ve senelik £35 du.

bu uyelige sahip olanların da belirli bir limiti var. atıyorum 5k kırmızı uye bilet alabiliyor, gerisi alamıyor.

4 hafta oncesinden biletler satısa cıkıyor, en pahalı uyeligi olan bu kadar zaman onceden biletini satın alabiliyor. 3 hafta kala bir dusuk olan uyeler icin vs. diye gidiyor. son hafta kırmızı uyeler alabiliyor.

eger bu surecte biletler bitmemisse genel satısa cıkarıyorlar ve uye olmayanlara bilet bulma sansı doguyor.

ama stadın tum kombinelerinin satılmıs oldugunu ve geriye kalan sansınızın ne kadar az oldugunu bir dusunun.

ben londra'dayken emirates cup vardı. £30'a aynı gun ust uste iki mac. biri de hem de arsenal - milan ve diger mac da lyon ve bi takımdı hatırlamyorum simdi. ona da gidemedim anasını satıyım. ustumuzde formayla gittik parkta top oynadık en fazla sdfsd.
Sosyal ağlarda paylaş

ispanya'da böyle değil pek sisten. Gidiyosun gişeden alıp, giriyosun içeri. Hatta kupa maçında gişelerin orda karaborsacılar vardı ve kimse bir şey demiyordu.

Lig maçına girerken güvenliği karşımda görünce ellerimi kaldırmıştım arıcaklar diye, polisin bakışı efsaneydi. Dumur böyle, napıyor lan bu triplerinde haha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...