inalkac Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 elimde birkaç malzeme var ulaş bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 olm adam onbasi yakalarsa askerde sizede video ceker sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 hepsini seyredebilen varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 manitaniz olursa (ki cogunuzun olmayacak, uzgunum) sizin de yapacaginiz maymunluklarin vidyoya dokulmus hali. hele sevgilisi olanlar, burada "ahu ahu ahu adama bak lan ahu ahu" yapmayin, "aShKhim NapIyoSUuuUnN?" diye attiginiz smsleri takip ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 rofl yahu bunu kim nereden bulmuş tebrik ediyorum:) Hakkari dağ komando tugayında kısa dönem askerlik yaparken eşime gönderdiğim video bu:) bunu izletin sağa sola da vatan millet sakarya peşinde koşanlara kupe olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ibret tablosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Caine said: rofl yahu bunu kim nereden bulmuş tebrik ediyorum:) Hakkari dağ komando tugayında kısa dönem askerlik yaparken eşime gönderdiğim video bu:) bunu izletin sağa sola da vatan millet sakarya peşinde koşanlara kupe olsun... arda bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 yok be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 abi ne diyecegimi bilemiyorum, caine my master, ne acaip bir sey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 abiiiiii ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Caine said: rofl yahu bunu kim nereden bulmuş tebrik ediyorum:) Hakkari dağ komando tugayında kısa dönem askerlik yaparken eşime gönderdiğim video bu:) bunu izletin sağa sola da vatan millet sakarya peşinde koşanlara kupe olsun... yemezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 adamın bundan önceki son mesajı 8 ay önce hmm nadasa bırakılmış fake ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Abi o değil de adama üzüldüm ben, neden üzüldüm ? Video'nun youtube yorumlarına bakmaya ben bile korkuyorum şu anda, bassam mı, basmasam mı ellerim titriyor. Ya da yok dur basıyorum merakım ağır bastı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 erkek olmak böyle bişey değildi abi erkekler hislerini pek dışarı vurmazdı falan en son bildiğim kadarıyla. zaten adam da sevgilisinin cinsiyetinden hiç bahsetmiyor galba. (atladım biraz dayanamadım izlemeye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Hislerini disari vurmayan erkek mi kaldi bu devirde. Patide bile hepiniz kisiselde agliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 e kanunicigim, haftada 7 gün askerlik yap, bir de hakkari de komando tugayında yap, askere 30'unda git vs derken manyak oluyorsun:) sen uzulme ben sana bir iki ders daha veririm padawancan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Black Ice bildiğimiz black ice'mı yoksa sonrasında foruma giren başkası mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 pics or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Videonun tam guldugum kisminda adam -Guluyorsun biliyorum simdi salak salak. dedi ve motorum yandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Benim bu videonun bir kıza gönderilmesi ile ilgili ciddi şüphelerim var... -doğum günü çocuğu... -ay bak gıdı mıdı kalmadı bende... Varsayımsal bir kız üstüne dönmüş konu... Ama yanlış birşeyler var elemanla ilgili... Çok yanlış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 reddiye said: pics or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 kimse açıldı dememiş, ilginç sdfdsf. sevgiliyle küçük çocukla konuşur gibi konuşma = dummkopf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Iste ruhen ve bedenen kiz arkadasina teslim olmus bir arkadas. Kimseye odun vermeyin arkadaslar. Bir keresinde, Ben askerdeyken sevgilimi telefona aramistim. misafirlikteyim dedi. Ben de killandim. Bagir dedim 3 kere seni seviyorum diye. Yer gok inliycek... muhaa haa. Gulusmeler falan arkadan duyuldu. Salakca bir istek ama maymun olmayin maymun edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Askim bak aybasi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 kişisel not.. webcam cover al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar