Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 yada hala unutamadığınız birileri vardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 her guzel kizla kavga edicem bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 aslında herşey beyindeki nöronlarla alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Akhlaur said: En büyük aşklar nefretle başlar. abi nefret çok güçlü bir duygu çok yanlışlardasın, ben hiç bişey hissetmemekten bahsediyorum. ve boşlukta kalmaktan ötürü sana en yakın olan kıza doğru yönelmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Pickles said: aslında herşey beyindeki nöronlarla alakalı eh tabi ki ama kural olarak bu olayları nöronlar boyutunda çözmek zor o yüzden mantık kullanmak daha mantıklı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Ya onu mecazen söyledim zaten.Ama hoşlanmama ardından geçen süre ile duyguların değişmesi görülmemiş birşey değil.Az olan birşey de değil o kadar.Birini ilk bakışta görürsün birşey hissedip hissetmeyeceğini düşünmezsin bile.İleride hoşlanmaya başlarsın.Biraz hoşlanırsın belki tanırsın gezersiniz tozarsınız daha çok bağlanırsınız seversiniz.Hoşlanmazsın davranışları sana karşı değişir etkilemeyi başarır hoşlanırsın.Çok fazla etken var yani.Dediğin gibi olmaz demiyorum ama olmaz dediğin şey oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 bilmiyorum başta görüntüsünden ve "aura"sından etkilenmeden çok zor gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Ya zaten her ilişki bir boşluk duygusundan başlamıyor mu.Bir ihtiyaçtan, bir şeye duyduğun eksiklikten.Bu çok çeşitli şeyler olabilir.En yakınındaki ile olunca da aynı şey.En yakınındakinden etkilenme şansın üstelik (eğer çok feci değilse) daha yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 dinan şu son bi iki sayfayı okusun, "oh lan kurtulmuşum" diycek yeminlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Ardeth bu olayın bi bilimsel açıklamasını yapsa beyindeki hücrelerden ordan burdan girip hepimiz rahatlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 en yakınındakini hangi metrikle ölçtüğün çok önemli ama. mesela senin metriğin "beni en çok seven ve benle beraber olma olasılığı en yüksek olan kız" ise gg en yakınındakini en çok birlikte olmak isteyeceğin insan tanımlıyorsan da gg olabilir tabi. boşluk kelimesini de açıyorum: "uzun süre yalnız kalma korkusu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Archangel_ said: dinan şu son bi iki sayfayı okusun, "oh lan kurtulmuşum" diycek yeminlen. amaç o zaten heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Benim metriğim yoktu seninkini kullandım.Senin demek istediğin şeyi anladığımı sanıpta kullandım yani.O an en yakın olduğun kız işte.Rahat konuşabildiğin samimiyetinin olduğu falan. Boşluğa ne dediğin önemli değil.Birşeyler hissedebiliyorsan/hissedebileceksen herkes aynı kefede.Her ilişkiye başlarken de o boşluk duygusunu barındırıyorsundur zaten.Aynı anda birkaç kişiyle ilişki yaşamak hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 herkes aynı kefede değil işte ilk gördüğünde etkilendiğin insanlar ayrı bir kefede, ilk gördüğünde etkilenmediğin insanlar ayrı bir kefede bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 hayat bir diferansiyel denklemse duygular da hayatı üreten lie cebirleridir o yüzden ilk koşullar önemlidir hfdskjnmc yatma zamanım geldi gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Dert yanmayla, dost eliyle aşk acısı geçmiyor. Düşünmeyeceğimlerle de düşlemeyi engelleyemezsin. Uzun bir süre unutamayacaksın. Uzun bir süre sonra da unutacaksın. Ben bunları bilir, bunları söylerim. Ancak işin içinde ihanet yoksa, 1000 günün verdiği bağlılığın da kolay kopmayacağını bilirim. Geçen her saniye milim milim uzaklaştırırken onu, dert yanacağına ya tut çek kendine tekrardan, ya da ters tarafa yüzerek uzaklaş. Gelecekte daha çok 1000 gün var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 1000 gün deyince bi fena oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 life is brutal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 adam 1000 gün dedi ya mahvettin çocuğu abi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Dean'in hesabı yanlış,1095 gün olucak o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ulan surda kac saatlik ugrasimizi adam 1000 gun diyip silip atti. yaziklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 LucifeL said: Dean'in hesabı yanlış,1095 gün olucak o =) 1095 gün ne abi.askerlikten yırtmak için yurtdısında çalışmaya karar vermedi ki adam dfsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 1095 günün açılımı=3 senelik ilişkinin gün toplamı yani;3*365=1095 gün adsadsa teşbihte hata olmasın diye şeyettim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Bazı ilaçlar acıdır ama senin ilacın budur arkadaş http://www.youtube.com/watch?v=IGbnaiMVMoQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar