Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 senelik ilişkim

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Ya onu mecazen söyledim zaten.Ama hoşlanmama ardından geçen süre ile duyguların değişmesi görülmemiş birşey değil.Az olan birşey de değil o kadar.Birini ilk bakışta görürsün birşey hissedip hissetmeyeceğini düşünmezsin bile.İleride hoşlanmaya başlarsın.Biraz hoşlanırsın belki tanırsın gezersiniz tozarsınız daha çok bağlanırsınız seversiniz.Hoşlanmazsın davranışları sana karşı değişir etkilemeyi başarır hoşlanırsın.Çok fazla etken var yani.Dediğin gibi olmaz demiyorum ama olmaz dediğin şey oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

en yakınındakini hangi metrikle ölçtüğün çok önemli ama. mesela senin metriğin "beni en çok seven ve benle beraber olma olasılığı en yüksek olan kız" ise gg

en yakınındakini en çok birlikte olmak isteyeceğin insan tanımlıyorsan da gg olabilir tabi.

boşluk kelimesini de açıyorum: "uzun süre yalnız kalma korkusu"
Sosyal ağlarda paylaş

Benim metriğim yoktu seninkini kullandım.Senin demek istediğin şeyi anladığımı sanıpta kullandım yani.O an en yakın olduğun kız işte.Rahat konuşabildiğin samimiyetinin olduğu falan.

Boşluğa ne dediğin önemli değil.Birşeyler hissedebiliyorsan/hissedebileceksen herkes aynı kefede.Her ilişkiye başlarken de o boşluk duygusunu barındırıyorsundur zaten.Aynı anda birkaç kişiyle ilişki yaşamak hariç.
Sosyal ağlarda paylaş

Dert yanmayla, dost eliyle aşk acısı geçmiyor.

Düşünmeyeceğimlerle de düşlemeyi engelleyemezsin.

Uzun bir süre unutamayacaksın.

Uzun bir süre sonra da unutacaksın.

Ben bunları bilir, bunları söylerim. Ancak işin içinde ihanet yoksa, 1000 günün verdiği bağlılığın da kolay kopmayacağını bilirim. Geçen her saniye milim milim uzaklaştırırken onu, dert yanacağına ya tut çek kendine tekrardan, ya da ters tarafa yüzerek uzaklaş.

Gelecekte daha çok 1000 gün var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...