SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 bu akşam yemek yerken geçen dialog -sana birşey söyleyecem +söyle canım -kızacan sanırım +niye be -şu dersten şunu aldım bu dersten bunu aldım +ee bu muydu kızacağım şey -hayır benim artık bi sevgilim var 4 gün oldu +hayırlı olsun canım tanışırız.... ve bi cafeye geçeriz çayımızı nargilemizi içeriz ailesindeki sorunlarını anlatır dinlerim 1-2 birşey sallarım ama tabi kafa uçmuştur benim sahilde biraz yürürüz falan... birkaç saat sonra ayrılırken -ya bu şehirde güvendiğim tek insan sensin, yıllardır tanıyor gibiyim, zor anımda hep yanımdasın, abim gibi görüyorum seni iyiki varsın. sonrası ayrılırız o yurduna gider ben evime takarım kulaklığı moda girerim. nette gezinirken paticiğe böyle bir başlık açarım belki 1-2 troll'lenir keyfim yerine gelir gece gece. bu başıma 2. kez geliyor bi kızdan hoşlanıyorum yaklaşıyorum başbaşa takılıyoruz ediyoruz sonrası abimsin !!! sorun sıkıntı nerde çözmem lazım bu işi.
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Öküze tapıyorlar, iyi davranılmasına değer vermiyorlar, köpek edene gidiyorlar. Mazoşistler. Daha iyisini de hak etmiyorlar bu yüzden. İstisnalar kaideyi bozmaz ama istisnayı bulana kadar sen de kafayı bozmamaya dikkat et işte
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 wastyrx said: Hayır demeyi öğreniver (tu)
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 nileppezdel said: Öküze tapıyorlar, iyi davranılmasına değer vermiyorlar, köpek edene gidiyorlar. Mazoşistler. Daha iyisini de hak etmiyorlar bu yüzden. İstisnalar kaideyi bozmaz ama istisnayı bulana kadar sen de kafayı bozmamaya dikkat et işte (tu)
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 senko said: mericligi azaltabilirsin belki. (tu)
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 bugün bacım yarın ihtiyacım'ı çekinmeden dile getir bence bundan sonra.
escape Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 abi kusura bakma ama gülücem auasjhafhahhhahhhaahaha
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 önümüzdeki maçlara bakıcaz demeyi öğreniver
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 nileppezdel said: Öküze tapıyorlar, iyi davranılmasına değer vermiyorlar, köpek edene gidiyorlar. Mazoşistler. Daha iyisini de hak etmiyorlar bu yüzden. İstisnalar kaideyi bozmaz ama istisnayı bulana kadar sen de kafayı bozmamaya dikkat et işte
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 kızlara iyi davranmıcan ya. dost olmak istersen anca.
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 wastyrx said: Hayır demeyi öğreniver sanırım bu konuda haklısın herkese karşı hayır demeyi öğrenmem gerekiyor.
yav Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 iyi davranırken abi gibi iyi davranıyorsun sanırım nazik bir şekilde asılmayı da bilmek lazım. bir de vaktinde esas mevzuyu belli etmek...
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 sana abi demesiyle, son got elleme umudun da gitmis oluyor. Farkindasin demi
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 mutfaktan çıkmasına izin verirsen başına bu gelir işte.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ahaha senko umut sarıkaya karikatürü gelsin hemen.
Bella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 belki anlamıştır da umutlanma boşa diye böyle demiştir. olası.
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 yav said: iyi davranırken abi gibi iyi davranıyorsun sanırım nazik bir şekilde asılmayı da bilmek lazım. bir de vaktinde esas mevzuyu belli etmek... vaktini kaçırdık işte kızın dedesi öldü üstüne vize girdi falan derkeeeen atı alan üsküdarı geçmiş önümüzdeki maçlara bakıcaz hala msnden geyik yapıyor bide of of need alcohol!
yav Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ben de onu düşündüm alternatif olarak yalnız bunu; Bella said: belki anlamıştır da umutlanma boşa diye böyle demiştir. olası.
gecko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 nileppezdel said: Öküze tapıyorlar, iyi davranılmasına değer vermiyorlar, köpek edene gidiyorlar. Mazoşistler. Daha iyisini de hak etmiyorlar bu yüzden. İstisnalar kaideyi bozmaz ama istisnayı bulana kadar sen de kafayı bozmamaya dikkat et işte (tu)
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=6TgPFCf_Kx8
Öne çıkan mesajlar