weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Sen ilk once gobek eritmek için değişik aletlerler çalışacaksın ayrıca karbonhidrat dediğim işte makarna felan gibi veya hamurdan yapılmış şeyler bunlar direkt olarak kaslara gideceğinden kilo yapmas(tabii fazla da yeme).Vede yemeğini yavaş yemeye çalış birden hapur hupur yeme. amaçalışmayı kestiğin andan itibaren bunlar yağ olur ve vucut hantal ve sarkık bir bişim alır. Sen zaten ilk once gobek eriteceksin. Yer olarak pek bişey diyemiyeceğim ben body e gittim ama bıraktım şimdievde kendim çalışıyorum. İstanbulu iyi bilen birine sormalısın :([signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 İstanbul'da kaliteli yer dediğimiz bir kaç yer var... Sarıyer taraflarındaysa Acarlar gayet iyi bir sürü arkadaşım gidiyor oraya... Ben şahsen 4. levent tenis klubüne gidiyorum ancak buraya yeni üye olmak gayet zor o yüzden boşver... Hillside gayet kaliteli ve iyi Alkent yakınlarındaysan... Ancak sanırım en iyileri Maya.[signature][hline]Ciim (8404949) Wrote: olm asosyal adamın çevresi mi olur, kendisi en iyi arkadaşı bi de hayali arkadaşı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Butun yazılanları okudum da şunları yazasım geldi.. Steroid zararlıdır... Whey protein iyidir..zararı yoktur.. Ben protein tozu alıyorum deyince "onlar zararlı doğal beslenmek lazım" diyen birisi bilmeden konuşuyordur..Whey proteinin hiç bir zararı yoktur.. Body = at gibi çalış + domuz gibi ye + ayı gibi uyu.. bunları üçüde birbirinden önemli.. Düzgün ve bilinçli çalışma + günde 8 saat uyku + Güzel beslenme ile başladığı ilk ay biseps çevresi 2cm'den biraz fazla ikinci ay ise 2cm artan insana şahit oldum.. yani yeni başlayacaksanız 3 ayda bu 3 önemli şeye uyarak +5cm kol çapı artışı çok da zor değil.. Creatine "şimdilik" tamamen zararsız olduğu bilinen, dünyadaki bütün ilaçları denetleyen FDA tarafından faydası ve zararsızlığı onaylanmış bir üründür.. Mekik karın eritmez..Hiç bir hareket vücutta lokal yağ azalması yapmaz.. Mekik = kalori harcamak..kalori harcamak = vücutta her yerden eşit şekilde yağ erimesi.. Sırf mekik yapmak akıllıca değil o yüzden.. Düzgünce her yeri çalıştır..Hem göbek erir hem vücut şekillenir.. bu kadar..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 patide kas yapmış kişiler varsa, resimlerini koysa şahane olur :)[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 antimodesin karin duz ve okadar gobek yok lafina yuh kepazeden baska bisi diyemiorum :) kendisiyle ayni odada kaldim 1 hafta boyunca ve benden beter gobegi var ahhaha :D rezil ol ey gafil 185cm-82kg cidden tshirtle gorseniz oo saglam adam fln dersiniz. denize girerken hcbi olayi kalmio arkadasin :D ben 2-2.5 sene fln once gidiodum 1 sene fln ortalama gittim ama bu yaz gecen sene ve bu sene hic vaktim olmadi ve olmicak malum oss sebebiyle. cidden uzuluorum hafiften bi gelisme vardi ( ergenlikle birlikte ugrastigim kaslar kendiliginden de belirmeye baslio ) simdi oda cope atildi gibi. ustleri yag baglio yosun tutan kayalar gibi :) oss sorasi 1 sene bombalamayi dusunuorum fitness[signature][hline] FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Bu adam da benden 10 kilo fazla olup benden az göbeği olan kişilik işte gel de kıskanma :P Arkadaşlar cıbıl fotom yok ama t-shirtlü halim yonjada neyin var girenler bakar işte :P bi de syntesyzer efendi benim bacaklarımı "ince" buluyormuş :P PS: benden 10 kilo fazla olup benden az göbeği olan kişilik yazmışım düzelttik ama imza olmaktan kurtulamadık lol [signature][hline]Ciim (8404949) Wrote: olm asosyal adamın çevresi mi olur, kendisi en iyi arkadaşı bi de hayali arkadaşı olur [Bu mesaj Antimodes52 tarafından 17 Ağustos 2004 01:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Övünmek gibi olmasın çalıştığımda(yani bacak egzersizlerini yaptıktan sonra) bacağım 63 cm geliyor. ARkadaşlar ben zararlı demedim ek besinler için.Sadece doğal beslenme en iyisi demek istedim.Yoksa ne olacak whey de kullanırsın glutamine de... Bİr de şöyle birşey diyorlar,vücuda creatini hazır olarak verdikçe vücüt creatine üretimini yavaşlatıyormuş(uzun vadede)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: RamsesII, 16 Ağustos 2004 00:47 tarihinde demiş ki: hedefin bu olmalı Asla tavsiye etmem baksana adam vücut çalışmaktanan kafayı yemiş beyni sulanmış.İbiş gibi bakıyo :D[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 bu ne olm bu ne bicim adam, boyle olacaksan yapma daha iyi du ben sana koyayim nasi olunacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ya her sey adamin yapmak istediine gore bitio heralde. adama dersin ( fitness salonundaki hoca ya ) bak hocam su resimdeki adami goruonmuo? Heh iste sakin diyim onun gibi yapma beni. once gobekten kurutlak biraz once bi de hafif calistiimiz belli olsun formda kalalim saglikli kalalim yeter. adam ona gore prog yapar. 1.5 ay flm gitmistim bi ara orda resimdekiler gibi olmaya calisanlar da wrdi . karinlarnda o kemerlerden flm paso bisiler iciolar . 4 elim olsa kaldiramiycaim seyleri kaldirip duruolardi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ha simdi aklima geldi bi arka sayfada ark link vermis ya. orda resimler war iste salonlarda asilan klasik body ci resimleri. Kafasinin 32897529385723 kati vucudu olanlar. Ya diorm ki salonlara bu dangalak herifleri asicagina assana soyle ince narin hatun boy resimlerini. baktikca insanin morali gelsin daha bi gzl calissin di mi :D .. bayan fitness cilar icinde boyle ayi gibi deil de assinlar yakisiklisndan herif resimleri... ( normal kasli bisi yani ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Kithnos benim verdiğim linkde teenbodybuilding sayfasını da bulabilirsin.17-19 yaşında falan insanların nasıl geliştirdiklerini görebilirsin[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 hocamın süper 2 resmi var. eğer izin verirse koyucam.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ya beyler ne dicem ben biçok arkadaşımdan iste 18-19'dan once yaparsan boyun kısa kalır dediler.boyum cok uzun değil zaten ne onerirsiniz bekleyeyim mi su an yasım 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 şimdi genetik olarak boyunun uzayacağı belli bir nokta vardır bu noktaya kadar uzamak istiyosan basketbol tarzı sporlar yapıp iyi beslenmen lazım halter altına girmek boyun uzamasını yavaşlatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 peki beyler şınaf(nasi yaziliosa artık) ve mekik kas yapar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ya arkadaşlar anlaşılan bu konuyla ilgili baya bi kafanıza takılan şey var, sağdan soldan kulaktan duyma çalışmayın girin BU siteye aradığınız bütün soruların cevabı mevcut, çalışma programları, diyetler, proteinler, ıvır zıvır[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Bloodscalp, 18 Ağustos 2004 14:13 tarihinde demiş ki: ya beyler ne dicem ben biçok arkadaşımdan iste 18-19'dan once yaparsan boyun kısa kalır dediler.boyum cok uzun değil zaten ne onerirsiniz bekleyeyim mi su an yasım 16 barfix in boy uzamasinda yardimi war die biliorm. 1.5 ay da gttiim yerdeki hoca ole demisti. Halter flm ters etki yapioda barfix yararliymis. gerci boy prob yok bnm icin solememsti ama genel olarak laf arasinda gecmisti ole bisilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mekik ve şınav karın kaslarını geliştirir. 16 yaşındaysan halter kullanma yani halterle omuz çalışman demek omurgana büyük bir baskı demek ki bu baskı boyunun uzamasını yavaşlatır, bench press ise kollarının uzamasını yavaşlatır... dolayısıyla bir kaç sene bekle...[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 şınav karın kası çalıştırmaz benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Evet büyük yanlış olmuş o yaaa dalgınlıkla tam cehalet örneği olmuş =) Mekik karın kası geliştirir şınav göğüs kası.[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Calışanlar resimlerini koy sa ya ben koyardım hafif kaslı vucudumu ama digi fot mak abimde :([signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Kithnos, 17 Ağustos 2004 10:36 tarihinde demiş ki: ha simdi aklima geldi bi arka sayfada ark link vermis ya. orda resimler war iste salonlarda asilan klasik body ci resimleri. Kafasinin 32897529385723 kati vucudu olanlar. Ya diorm ki salonlara bu dangalak herifleri asicagina assana soyle ince narin hatun boy resimlerini. baktikca insanin morali gelsin daha bi gzl calissin di mi :D .. bayan fitness cilar icinde boyle ayi gibi deil de assinlar yakisiklisndan herif resimleri... ( normal kasli bisi yani ) lol[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ßende 3'yıldır kendımı kandırıyorum calışacam dıye...[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Buyrun Body forumlarımıza[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar