Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Safkan Dogo Argentino'ma ev arıyorum.( istanbul)

Dargath

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Evden taşınmam sebebi ile köpeğime bir ömür bakabilecek sıcak bir yuva arıyorum. Safkan kulakları kesilmiş tek gözü korsan 4/4 lük bir dogo olan adolf'e bahçeli benden daha iyi bakabilecek sıcak kanlı bir aile arıyorum.

Tüm aşıları tam herşeyi eksiksiz mükemmel bir köpek normalden büyük ölçüleri 6 aylık.

Ona bakabilecek ve sürekli haber alabileceğim bir yer olmasını istiyorum köpeğimin bir dövüş köpeği değil bir aile dostu olmasını istiyorum.

ilgilenenler bu başlık altından yazabilirler. Gelin konuşalım.

Sosyal ağlarda paylaş

bahçeli evden apartmana geçmek yuzunden veriosna kopegi yazık yahu

son çare mi başka türlüsü kurtarmıyor mu ?

ne bilim parasızlıktır şudur budur köpek verme sebebi olmamalı.yani o kopeğin karnı çok iyi doydugu bahçeli birinede versen seni unutmıcaktır.hani risk aslında.sahibinden ayrılınca yemeden içmeden kesilen köpekler var.

yeni sahibi ne kadar iyi bakacak olsada alışmayabilir.

bende 15 sene kopek baktım.apartman dairesinde. kocaman kopekti.durumlar kötü olunca biz ne yersek oda onu yiyordu.yağsız makarna verirdik hep ona ayrı bi tencere.ekmekte yerdi bol bol :).ama sorsan bana ekmek veriolar mutsuzum demezdi herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Dargath said:

Fistan said:

safkan değil bu

İzmirde çiflikten 1250 tl'ye aldım. Safkan olması lazım.

Safkan olup olmadığını ben bilmiyorum ama 1250 tl olması safkan olması demek olmaz:) . Safkan değil ise sana 1250 tl lik safkan yalanı atmışlardır en fazla :)
Ne ise konu safkanlık değil
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 10 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...