Dargath Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Merhaba, Evden taşınmam sebebi ile köpeğime bir ömür bakabilecek sıcak bir yuva arıyorum. Safkan kulakları kesilmiş tek gözü korsan 4/4 lük bir dogo olan adolf'e bahçeli benden daha iyi bakabilecek sıcak kanlı bir aile arıyorum. Tüm aşıları tam herşeyi eksiksiz mükemmel bir köpek normalden büyük ölçüleri 6 aylık. Ona bakabilecek ve sürekli haber alabileceğim bir yer olmasını istiyorum köpeğimin bir dövüş köpeği değil bir aile dostu olmasını istiyorum. ilgilenenler bu başlık altından yazabilirler. Gelin konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 yazık kulaklarına :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Bişeyi merak ediyorum kulakları kesilince hayvana faydası veya zararı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 alacak aileyi yemeyeceğini garanti edebilir misin::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dargath Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Ben aldığım zaman bu şekildeydi kulakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 abi bizim huskyde 6-7 aylık bi kere yattığını görmedim,hele böyle fotoğrafını çekmeye çalışsam ohooo intihar ederim herhalde uğraşmaktan bıkıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 dogolar süper karaktere sahip köpekler yani hiç tipine bakıpta saldırgan olduğunu düşünmeyin. he alacak kişinin köpeğe egzersiz imkanı tanıması lazım hareketli bir tür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 hırsız girer ama çıkamaz derler bu köpekler için eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 bahçeli evden apartmana geçmek yuzunden veriosna kopegi yazık yahu son çare mi başka türlüsü kurtarmıyor mu ? ne bilim parasızlıktır şudur budur köpek verme sebebi olmamalı.yani o kopeğin karnı çok iyi doydugu bahçeli birinede versen seni unutmıcaktır.hani risk aslında.sahibinden ayrılınca yemeden içmeden kesilen köpekler var. yeni sahibi ne kadar iyi bakacak olsada alışmayabilir. bende 15 sene kopek baktım.apartman dairesinde. kocaman kopekti.durumlar kötü olunca biz ne yersek oda onu yiyordu.yağsız makarna verirdik hep ona ayrı bi tencere.ekmekte yerdi bol bol :).ama sorsan bana ekmek veriolar mutsuzum demezdi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 safkan değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dargath Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Fistan said: safkan değil bu İzmirde çiflikten 1250 tl'ye aldım. Safkan olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 fistandan iyi mi bilceksin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Dargath said: Fistan said: safkan değil bu İzmirde çiflikten 1250 tl'ye aldım. Safkan olması lazım. Safkan olup olmadığını ben bilmiyorum ama 1250 tl olması safkan olması demek olmaz:) . Safkan değil ise sana 1250 tl lik safkan yalanı atmışlardır en fazla :) Ne ise konu safkanlık değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 lekesinden dolayı safkan değil diyorsanız gayet lekeli safkan da oluyor. hatta çoğu kişi dogo evlat edinirken dogonun lekeli olmasına dikkat eder sağırlık riski daha azdır lekelilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 SodomVsGomore said: sağırlık riski daha azdır lekelilerde. Bilimsel olarak bi açıklaması varmı bu dediğinin ? Leke ile sağırlığın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 link bakındım bulamadım. ya tam açıklamasını bilmiyorum ama renk pigmentleriyle alakalı bir şeydi yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 kedilerde var o olay da , köpekleri bilmiyorum. albino kedilerde sağırlık çok yüksek oranda görülüyor, safkan ankara vb. beyaz türlerde de aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Türkiye' de ki dogoların büyük kısmı sağır zaten. Ya da çok az duyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Hala duruyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagritir Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 dogo argentinoyu sahiplenmek istiyorum telefon numaranızı [email protected] bu mail adresine gönderirseniz iletişime geçebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gky96 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Hala duruyor mu yada iletişime geçiceğimiz bi adres varmı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar