amphitrite Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 agh ile ispanya'ya giden bilen?? erasmus, wat, vs kadar bilinmediğinden daha titiz bi araştırma yapmak niyetindeyim. gidip gören arkadaşlar tecrübelerini, izlenimlerini paylaşırsa memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 agh kafam kırıldı gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Agh bizim arkadaşın eski sevgilisinin kısaltmasıydı :) dedim noluyoz :) AGH nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amphitrite Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 agh, avrupa gönüllülük hizmetleri'nin de kısaltması :) bi niyet mektubu yazıyosun okay derlerse proje yazıyosun ya da hali hazırda var olan bi projeye dahil oluyosun, ülkeni seçiyosun hooopp yolluyolar. her masrafını karşılıyolar hatta bu işler için diyelimki kalktınız izmir'den ankara'ya geldiniz, otobüs biletinizi fişinizi falan atmadığınız takdirde onu bile karşılıyolarmış. öyle de güzel yani :) bi de ülkesine göre değişen bi miktar cep harçlığı da veriyolar. dil eğitimi amaç değil tabiki ama veriyolar yine bi kurs, böylece araç oluyo. falan filan gibi bi sürü güzellik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 İyiymiş biz zamanın da uyumuş kaçırmışız bunları gidilebilirdi üni 1-2 de iken. Valla şansın varsa git ülke ayrıt etmeden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 fransaya giden arkadaşım oldu, gayet memnundu adam. avrupayı gezdi arada desem yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amphitrite Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ben üni. son sınıfım; ama yine de mezun olunca gitmeyi düşünüyorum. ilk tercihim ispanya; ama o olmaz başka ülke seç denecek olursa yok gitmem demem zaten. amaçlarımdan biri ispanyolcamı akıcı hale getirmek o yüzden ispanya istiyorum. ha orası olmazsa gideceğim ülke neresiyse oranın dilini öğrenip dönerim ona da eyvallah :) fransa'ya giden arkadaşın dahil olduğu proje neydi biliyor musun? bi de ülkeye göre verilen cep harçlığı değişiyomuş, fransa için verdikleri para giden arkadaşı rahat ettirebilmiş mi? ordayken ücretli bi işte çalışmak yasakmış çünkü, para işini ayarlamak da lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Bence süper bir fırsat :) Yazın bende başvurmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amphitrite Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 evet ben de artık aktif hale geçtim nitekim. kendime gönderen kuruluş buldum şimdi proje bulmak için yazışıyorum. başvurular 1 şubat, 1 nisan ve 1 haziranda yapılıyomuş; ama bu başvuru tarihlerinden önce kendinize proje bulmanız, kabul edilmiş olmanız falan filan gerekiyo. mesela benim şubatta başvuru yapabilmem için en geç ocak 15'e kadar proje, host organisation vs bulmuş olmam gerekiyo, bu adamların bana ok arkadaşım kabulümüzsün demesi gerekiyo. çünkü aslında 1 şubattaki başvuru projenin uygulamaya koyulup koyulamayacağını belirliyomuş. uygulamaya koyulacaksa tarihi belli oluyomuş ve senin vize vs işlemlerin başlatılıyomuş. demem o ki, yazın gitmeyi düşünen arkadaşlar şimdiden başlamalılar yazışmalara. bana ab ofisinden üstüne basa basa söylenen budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Dur gitme yeşil gözlüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 agh başım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amphitrite Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 ama öyle deme, yeşil gözlün gitsin sen de yanına git :) hatta direk birlikte de gidebiliriz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar