Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

agh ile ispanya

amphitrite

Öne çıkan mesajlar

agh, avrupa gönüllülük hizmetleri'nin de kısaltması :) bi niyet mektubu yazıyosun okay derlerse proje yazıyosun ya da hali hazırda var olan bi projeye dahil oluyosun, ülkeni seçiyosun hooopp yolluyolar. her masrafını karşılıyolar hatta bu işler için diyelimki kalktınız izmir'den ankara'ya geldiniz, otobüs biletinizi fişinizi falan atmadığınız takdirde onu bile karşılıyolarmış. öyle de güzel yani :) bi de ülkesine göre değişen bi miktar cep harçlığı da veriyolar. dil eğitimi amaç değil tabiki ama veriyolar yine bi kurs, böylece araç oluyo. falan filan gibi bi sürü güzellik işte.
Sosyal ağlarda paylaş

ben üni. son sınıfım; ama yine de mezun olunca gitmeyi düşünüyorum. ilk tercihim ispanya; ama o olmaz başka ülke seç denecek olursa yok gitmem demem zaten. amaçlarımdan biri ispanyolcamı akıcı hale getirmek o yüzden ispanya istiyorum. ha orası olmazsa gideceğim ülke neresiyse oranın dilini öğrenip dönerim ona da eyvallah :)

fransa'ya giden arkadaşın dahil olduğu proje neydi biliyor musun? bi de ülkeye göre verilen cep harçlığı değişiyomuş, fransa için verdikleri para giden arkadaşı rahat ettirebilmiş mi? ordayken ücretli bi işte çalışmak yasakmış çünkü, para işini ayarlamak da lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

evet ben de artık aktif hale geçtim nitekim. kendime gönderen kuruluş buldum şimdi proje bulmak için yazışıyorum.
başvurular 1 şubat, 1 nisan ve 1 haziranda yapılıyomuş; ama bu başvuru tarihlerinden önce kendinize proje bulmanız, kabul edilmiş olmanız falan filan gerekiyo. mesela benim şubatta başvuru yapabilmem için en geç ocak 15'e kadar proje, host organisation vs bulmuş olmam gerekiyo, bu adamların bana ok arkadaşım kabulümüzsün demesi gerekiyo. çünkü aslında 1 şubattaki başvuru projenin uygulamaya koyulup koyulamayacağını belirliyomuş. uygulamaya koyulacaksa tarihi belli oluyomuş ve senin vize vs işlemlerin başlatılıyomuş. demem o ki, yazın gitmeyi düşünen arkadaşlar şimdiden başlamalılar yazışmalara. bana ab ofisinden üstüne basa basa söylenen budur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...