Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saç/Kaş Çizdirmek..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hoş olmuyor Bence..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream.....
Mesaj tarihi:
said:
dom, 24 Ağustos 2004 11:14 tarihinde demiş ki:
New york'da kasinda iki cizgi olanlar aktif, tek cizgi olanlar pasif es cinsel muamelesi gorur, bu sebepten kasin cizikken fazla turistik mekanlarda dolasmamani tavsiye ederim.

2 tane çizik attırayım bari o zaman.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Mesaj tarihi:
goru$umce ve bir cok insanin goru$unce (annem haric!) guzel duruyor ve yaki$iyor. ole belli bir anlami yok ama ben de seviyorum. bu arada cizmeye gerek yok. makasi eline aliyorsun kendin kesiyorsun a$agidan yukariya dogru. ;)[signature][hline]-Makaveli-
Mesaj tarihi:
kolpa abi yok böle bi şey. gittim gördüm, yok öle bi şey ahah.

said:
dom, 24 Ağustos 2004 11:14 tarihinde demiş ki:
New york'da kasinda iki cizgi olanlar aktif, tek cizgi olanlar pasif es cinsel muamelesi gorur, bu sebepten kasin cizikken fazla turistik mekanlarda dolasmamani tavsiye ederim.
[signature][hline]NbaTurk forumu...
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 24 Ağustos 2004 02:49 tarihinde demiş ki:
kandırmak da en iyisi değil mi?
e tabii bazı durumlarda insan kendini kanıtlamak için bir şeyler yapmak zorunda hissediyor kendini

(herkes bana ilgi duymalı dikkatlerini çekmeliyim... DİRSEĞİMİ YALAMALIYIM!)

ahahaha koptum...[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE
Mesaj tarihi:
TAŞ gibi kaşlarım var vallaha!

Nazar değmesin :) Gerektiğinde kalın gerektiğinde ince :) tam bir insanda olması gereken kash harika yaw kaşlarımı cok seviyorum ama öpemiyorum o ayrı :([signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için;
http://www.pls.gen.tr
Mesaj tarihi:
ben bundan 1bucuk yıl önce kaşımı çizdirmiştim, o zaman benim bildiim bi Yunus günce'de vardı, güzelde durmuştu, 1-2 ay sonra çıktı iikide çıkmış, şimdi herkeste var ve resmen yalama oldu, gördüün saçı jöleli insanların çounn (bunlar t-shirt'lerini içine sokup kemer takmayanlar oluo genelde)kaşı çizikse kime ne kadar yakışırsa yakışsın anlamını kalmamış, ortalık malı olmuş bi aktivitedir, çizenlere tek dileim umarım çabuk çıkar kaşınız...

saygılarımla...[signature][hline]Spirit
It is the hero's strength, and the
mother's resilience, and the
poor man's armour
Mesaj tarihi:
ben asla sevmıom kaşı gozu cıkzdırmek sonra mıllet lan cızık dıe seslenıo :) bızım bı arkadaş kendını çızdırdı ole dıoz ordan bılıom :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
said:
Shagrath, 26 Ağustos 2004 17:56 tarihinde demiş ki:
ben asla sevmıom kaşı gozu cıkzdırmek sonra mıllet lan cızık dıe seslenıo :) bızım bı arkadaş kendını çızdırdı ole dıoz ordan bılıom :)

hehehe, bana da öle dediler, dememeleri gerektiini öğrettim çizerek, nereyi çizdiimi sölemiim, heheh

saygılarımla...[signature][hline]Spirit
It is the hero's strength, and the
mother's resilience, and the
poor man's armour
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 24 Ağustos 2004 10:41 tarihinde demiş ki:
saçma bişi 3cmlik hede sana karizma katıcakmı sanki:)

çocuk aklınla her şeye karı$ma :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 24 Ağustos 2004 02:49 tarihinde demiş ki:
kandırmak da en iyisi değil mi?
e tabii bazı durumlarda insan kendini kanıtlamak için bir şeyler yapmak zorunda hissediyor kendini

(herkes bana ilgi duymalı dikkatlerini çekmeliyim... DİRSEĞİMİ YALAMALIYIM!)

şu resim yeteri kadar dikkat çekiyor eaha :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

Mesaj tarihi:
ne gereği var?sanki kaşında çizik olsa sana daha farklı davranacaklar!''aaa kaşına bak manyak güzel olmuş çızık var!'' mı diyecekler :)?[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
  • Yeni Oluştur...