Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mayhem said: oynamak isteyenler buyursun http://apps.facebook.com/kutudanevar/ sanki benden başka şurada kampanyaları haber veren varda herif utansın dedi birde rofl asdasd kampanyayı önceden bildiğim için kızdım zaten. haber vermedin ki başta? ha, vermek zorunda da değilsin zaten, rekabet düşürmek istersin vs, gayet normaldir. ama en azından dürüstçe açıklarsın, "bi kampanya buldum, böyle böyle bi soru var yardım edebilecek var mı" dersin istersen linki kampanyayı belirtmeden. Sanki soruyu kendin sormuşsun eğlencesine gibi sorup da fikir istemek dürüstçe değil, ondan dolayı insan utanır dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 900 milyonun üstüne aylarca yatan adamdan açıksözlülük beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ilk mesajı editledim.. böle mesajları da şikayet etsenize olm. niye şikayete basmıyorsunuz? başlığı da değiştirdim, internete taşıyacağım bir de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Allah razı olsun ya iyiki taşıdın mesaj atamıyodum of. Mayhemin yaptığı doğru bir davranış değil kınıyorum kendisini. Ama zafere giden yolda herşey mübahtır felsefesini benimsediğimden yetim hakkı bile yesen gogogo Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 bu tarz yarışmalardan nasıl haberdar oluyorsunuz abi,sabah akşam internette yeni yarışma başlığı altında falan arama mı yapıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 kampanya parazitlerinin forumları bile var, sıkı tartışmalar dönüyor oralarda:D hayır böyle bi kampanya kendim düzenlesem "son bir sene içinde benzer kampanyadan ödül kazanmamış olmak" diye şart koşarım. ek gelire çevirenler var bunu. tamam alan memnun satan memnun, firmalar da reklamım yapılsın yeter kim kazanırsa kazansın diyor da, biraz dikkat edince aynı yüzleri görünce ilgi alaka azalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Borçlarını ödesin önce de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Buldum sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 steteskop olduğunu anlamamak için kalas olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar