Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Traş makinası hangisini alayım

Louies

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bugun yarın traş makinası alacağım.Jiletten gına geldi artık sürekli boynum ve çenem tahriş oluyor.

2 makina var aklımda philips nivea for men hs 8440 veya philips nivea for men hs 8420 bunlardan birini kullanan varmı ?

Daha önce Braun un kendini yıkayabilen bir traş modelini almıştım ama çene altında gene sorun yaşamıştım ve çene altımı almamıştı.Babam almış sonra bu makinadan ve her sabah görüyorum sanki dişini fırçalar gibi traş oluyor.Ben ise traş olmak için 40 kere düşünüyorum bugun değil yarın olayım modundayım artık ve buna bir son vermek istiyorum...

Bu iki makinanın en güzel yanı makinanın içine niveanın özel losyonunu dolduruyosunuz ve tahrişi önlüyor...

Traş makinalarıyla ilgili ve özellikle bu 2 makinayla ilgili tecrubenız varsa bekliyorum.Teşekkür ederim. Paylaş:
Sosyal ağlarda paylaş

genel olarak sıfırlamak için mi yoksa sakallarını kısaltmak için mi kullanıcaksın ?

eğer düzenli olarak traş oluyorsan ve sıfırlıyorsan jiletten vazgeçme

ama jiletten sıkılmış olduguna göre düzenli traş oluosun.o yuzden makine işine girme.ne paralar bayılıp makineler aldım ama o jiletin parlak surat yaptıgı gibi yapmıyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

bayagi once yine philips'in hic tahris etmiyor denen bir modelini kullandim, cok daha beter etti. makinenin sorunu tek seferde almadigi icin uc dort tur yapmak gerekiyor, ne kadar az tahris etse de tekrar tekrar ustunden gecince mundar oluyor.

bence en guzeli mach3 kivaminda bir tras bicagi ile tek turda halletmek. hemen ardindan da aftershave (balsam, alkollu olablar degil) kullaninca rahat ediyorum ben
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

ben mesela hep saçımı 4 numara kestiririm saçımı.acap bende makine alsam kesebilirmiyim.berber max 2-3 kere kullanıyor makasını

bende saçım uzun değilse berbere gitmiyorum.ve evde kendim 3-4 e vuruyorum.enseler az çok yapabildiğim kadarıyla yapıp son düzenleme için bi partner lzm anne baba sevgili arkadaş farketmez

kulak tarafı falan makasla hallediyorum.tecrübe kazandım berber olabilirim
Sosyal ağlarda paylaş

Kisa kesim sac makineyle rahat oluyo evet, cok zor degil. Bide enseyi guvendigin biri alirsa mis.

Tras makinesi bende denemeyi dusunuyodum ama su yorumlardan sonra vazgectim. Mach3 kullaniyorum bende. Mach3power da iyi. Fusion power kullandim biara ama 5 jilette abarti oluyo sakallarim sert oldugu icin rahat kesemiyorum uzayinca özellikle. Tavsiye etmem sakallariniz sertse 5 jilet. Mach3 iyidir yine.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende braun 7 serisin den var , gayet memnunum.Tahriş olayı yok bende . Tabi sende sert sakal var ise kesme hızını düşüremediğinden boyun altı tahriş olabilir , benim boyun altını en düşük ayarda kesiyorum (Braun tarafından tavsiye edilen) tahriş olmadı daha ama uzun sakal olursa onları kaçırabiliyor ya kesim hızını yükselterek yada favori düzelticisiyle baştan geçersen oda sorun olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...