Jaxx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Aynı olay, evet tıpatıp aynı olay birkaç yıl önce italyada yaşandı, gazetelerde boy boy çıktı falan. Ben de orda olduğum için dün gibi hatırlıyorum. Polis görevden alındı da, kıza ne oldu biliyor musunuz? Mahkeme kızın anne olmaya uygun olmadığını, bir çocuk yetiştirebilecek durumda olmadığına karar verdi ve tekrar hamile kalırsa da sosyal hizmetlerin süistimal kapsamında çocuğu doğar doğmaz alıcağı kararlaştırıldı. Bir insan karnında bir bebek taşıyor olsa da onu hiç göz önünde bulundurmadan istediği herşeyi yapabilmeli..... bu mu yani "ilk başta oraya gitmemeliydi" diye düşünenleri hor görmenizin başladığı nokta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 su ulkenin vatandaşı olarak devletin gözünde hayvandan başka bir şey olmadıgımızın kanıtı degildir de nedir su haber,utanıyorum su an yuzum kızardı ben ve biz neden boyle bir ülkede dogduk ve yaşamak zorundayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 hırsızın hiç mi suçu yok? hamile kızın dilemma'sı; çocuğun bugününü düşünüp gitmemek vs çocuğun geleceğini düşünüp gitmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 merhabalar, ülkemizde isteyen gidip hakkını arayabilmeli ve polisten tekme yememelidir. polisin tekme atmaktan daha iyi yöntemleri vardır, polisin tekme atmaktan daha önemli görevleri de vardır. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Jaxx said: Siz çağdaş userlar, kendisi gibi düşünmeyen ateistlere bile yobaz diyenler, hayatında türkiyeden çıkmayıp da amerikayı avrupayı herkesden iyi bilenler...... hala bıkmadınız şu halinizden? Şahsen Brezilya'ya bile gittim. Bu arada cidden çok kötü durumdayız. Ben dahil o kadar fazla polsi şiddetini kabullenmişzi ki saçma saçma yurtdışı örnekleri ile vicdan avutmaya çalışanlar bile var. Yok Rusya'da polis adamın ağzına işemiş, yok İtalya'da kızı annelikten banlamışlar. En son hatırladığım kadarıyla biz iki ülkede de değildik, apayrı bir ülkeydik. Polisin birine bırakın tekme, tokat atmasını bile kınamamız gerekirken burada hala bakkal muhabbeti dönüyor "ama abi kız da şimdi oraya gitmemeliydi cık cık cık". Olm bunlar bakkalın, kapıcının diyeceği laflar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Burada insanlık suçu var arkadaş. Size ne milletin kaç yaşında hamile kaldığından, hamileyken nereye gittiğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Dragonmax said: valla takılınalacak farklı bi nokta yok.miting varsa, polis de varsa, dayak da vardır. polisin adam öldürdüğü ülkede be bekliyosunuz diyosunuz ama, polis bütün dünyada adm öldürüyo... ...19 yaşında hamile kalmak, hamile kalıp da mitinglere slogan atmaya gitmek... valla ben de buna takılırım, polis takılacağım 2. nokta olur. Dragonmax said: ben mitin sevmiyorum, miting seveni de sevmiyorum, mitinge gidenide sevmiyorum. ama gidene, gelene, gidip orda dayak yiyene, çocuk düşürene ya da dayak atana da hakaret etmiyorum. görüşüm bana hakaret etme hakkını vermediği gibi size de hiçbirşey aynı hakkı tanımıyor. miting varsa, polis varsa, dayak da vardır diyerek zaten sen hakaret etmiş oluyorsun. yani miting yapan insanların dayak yemesini, karnındaki bebeklerinin tekmeyle düşürülmesini normal karşılamak onları hor görmek, küçümsemek oluyor dolaylı yoldan. dersen yasalar böyle benimle bir alakası yok, senin bir tc vatandaşı olduğunu hatırlatır ve varolan durumu eleştirmeyerek bu duruma ortak olduğunu söylerim. "yasalar böyle, dünyada böyle, uygulama böyle" demekle bir fikir belirtmiyorsunuz onu da söyleyeyim. bu açık açık polis dayağını onaylamaktır ve bilinçli ya da bilinçsiz bir politik düşünceyle edilmiş bir laftır. hoş paticikte siyaset yassah falan diyor ama resmi ideolojinin nasıl hüküm sürdüğünü böyle örneklerle görebiliyoruz. şimdi ne dersek size hakaret etmiş olmayız beyefendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 bu arada anne karnında bir bebek 6. haftaya girildiğinde tam olarak kan hücreleri organları uzuvları ytaslak halinde oluşmuş ve gelişme başlangıcına girmiş oluyor. bebeğin darbe ile ölebilmesi için en az 5-6 haftalık olması gerekir. bi kadın ise hamile olduğunu ilişkiden 4 hafta sonra farketmektedir. hamşle olduğunu bilmeden gitmesi ihtimali teorik olarak oldukça düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 moncici said: miting varsa, polis varsa, dayak da vardır diyerek zaten sen hakaret etmiş oluyorsun. hangi mitingde dayak yok. polisin saldırıp vuracağını bile bile gidiyor oraya öğrenciler. polis elinde çiçeklerle beklemiyor. ben gidenleri dövsünler demiyorum. ama %98 polis göstericiye saldırıyıor bu ilkede. e biliyosun saldırıyor, dayak atıyor vuruyor, neden hamile hamile gidiyosun. bile bile lades demiş oluyosun. ben bunu sorgularım. ha polis kanada polisi gibi olsaydı, evet burda kıza neden hamile mitinge gittin demez, oha polis ne yapmış derdir, öncelikli sorgulayacağım şey polis olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Dragonmax said: bu arada anne karnında bir bebek 6. haftaya girildiğinde tam olarak kan hücreleri organları uzuvları ytaslak halinde oluşmuş ve gelişme başlangıcına girmiş oluyor. bebeğin darbe ile ölebilmesi için en az 5-6 haftalık olması gerekir. bi kadın ise hamile olduğunu ilişkiden 4 hafta sonra farketmektedir. hamşle olduğunu bilmeden gitmesi ihtimali teorik olarak oldukça düşük. Kız zaten yere düştüğünde vurmayın hamileyim demiş polislerde hababam gebersin it şeklinde vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Vazgectim ya. Adam umutsuz vaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 kendimden biliyorum, doğum çozuk zor bişiy... hey allam ya al hamilelik hakkında genel bilgiler vs son paragraf: bebeğin 5. haftadaki durumu edit: googlasan ölürmüydün, cart diye çıkıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 SeaGle said: Kızın kaç yaşında hamile kaldığı umrumda değil. Polisin hamile birine tekme atmasından önce polisin tekme atması bile sorun. Lakin hamile olduğu halde oraya giden de süper masum değil. Ha belki de zaten aldıracaktır, istenmeyen gebeliktir, vs vs, herşey olabilir. Hani çok "bebeğim canım benim" diye bakmıyordur çocuğa da, ne olursa olsun oraya gitmek de kendini ateşe atmak demek. Polis %60 kız %40 suçlu. aynen katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ben RTEyi suçluyorum, 3 çocuk demeseydi belki o kız hamile olmayacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 di said: Vazgectim ya. Adam umutsuz vaka. di bana değil mevzuya yaz. canımı sıkmaya başlıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 bu forumda herkesin hem fikir olduğu bi durum hiçbir zaman olmıycak di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 olması gerekmezki. işin garibi ben kızı hatasız görenlere gerizekalı, geri kafalı, umutsuz vaka, şöle böle demezken, bu haraketler bana edilebiliyor. ve birileri de sürekli forum kurallarından bilmemnelerden bahsediyor. boşversenize cnm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Geçenlerde oldu bir tane, hatta çok şaşırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Jaxx said: Aynı olay, evet tıpatıp aynı olay birkaç yıl önce italyada yaşandı, gazetelerde boy boy çıktı falan. Ben de orda olduğum için dün gibi hatırlıyorum. Polis görevden alındı da, kıza ne oldu biliyor musunuz? Mahkeme kızın anne olmaya uygun olmadığını, bir çocuk yetiştirebilecek durumda olmadığına karar verdi ve tekrar hamile kalırsa da sosyal hizmetlerin süistimal kapsamında çocuğu doğar doğmaz alıcağı kararlaştırıldı. Bir insan karnında bir bebek taşıyor olsa da onu hiç göz önünde bulundurmadan istediği herşeyi yapabilmeli..... bu mu yani "ilk başta oraya gitmemeliydi" diye düşünenleri hor görmenizin başladığı nokta? iyimiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Dragonmax said: moncici said: miting varsa, polis varsa, dayak da vardır diyerek zaten sen hakaret etmiş oluyorsun. hangi mitingde dayak yok. polisin saldırıp vuracağını bile bile gidiyor oraya öğrenciler. polis elinde çiçeklerle beklemiyor. ben gidenleri dövsünler demiyorum. ama %98 polis göstericiye saldırıyıor bu ilkede. e biliyosun saldırıyor, dayak atıyor vuruyor, neden hamile hamile gidiyosun. bile bile lades demiş oluyosun. ben bunu sorgularım. ha polis kanada polisi gibi olsaydı, evet burda kıza neden hamile mitinge gittin demez, oha polis ne yapmış derdir, öncelikli sorgulayacağım şey polis olurdu. tamam solcular gaz, çoğunun babalarıyla problemleri var, kitle hareketleri süper ego bilmem ne bu geyikler zaten hep yapılıyor. ama o kızın o mitinge gitmesindeki psikolojiyi yasalar sorgulayamaz arkadaşım, dostoyevski falan sorgular. şimdi ben de coplayan polisin psikolojisini dökeyim ortaya kendine güvensizlikten başlayıp, ikisini kapıştıralım. daha sağlıklı olan psikolojiyi haklı seçelim. ayrıca bir eylemi iki ayrı kişi çok farklı amaçlarla yapabilirler. o yüzden bazı standartlar vardır. burada tartışılması gereken şey miting yapmak dayak yemeyi, çocuk kaybetmeyi falan gerektiriyor mu. sen evet demeye getiriyorsun ben de bunun bir hakaret olduğunu söylüyorum. hakaret de göreceli bir kavram sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Boci said: bu forumda herkesin hem fikir olduğu bi durum hiçbir zaman olmıycak di mi? ledzeppelin'in tersini kimse sevmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Jaxx said: ben RTEyi suçluyorum, 3 çocuk demeseydi belki o kız hamile olmayacaktıahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Dragonmax said: di said: Vazgectim ya. Adam umutsuz vaka. di bana değil mevzuya yaz. canımı sıkmaya başlıyosun. Mevzu ile ilgili soylenecek bir sey yok daha fazla. Bir yanda insanlik disi bir mudahale ve diger yanda bunu cesitli sekiller hakli cikaran sizler varsiniz. Bir de daha fazla muhatap olmayayim diye vazgectim dedim de durttun yine. Fikrin zikrin bir garip. Normal degil. Olmamasi gereken bir sey ve kotu bir duruma karsi bile bile lades diyorsun ve haliyle esas siniri sen bozuyorsun. Insanlarin "ah be kizim sonucu belliymis ne diye gidersin" diye hayiflanmasina ya da "hic mi aklin yok gidilir mi?" diye kizmasi normal de "bile bile lades" nedir ya? Ayni endiseyi ya da tepkiyi paylasan bir cumle degil kesinlikle. Umursamamayi da anlarim gerci de ustune bir de boyle bik bik etmek ayip be. Yine insanlik disi benim gozumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 adamlar hamileliğe takılmış ya bir kadının karnını tekmelemek nerde normal?hamile yada değil farketmez hadi erkekler alıştı cop yemeye tekme tokat polis mudahalelerine da bari kadına karşı normal davranın be öküzler.kadının tek suçu polislerin katil olma ihtimallerini düşünememiş olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Red said: adamlar hamileliğe takılmış ya bir kadının karnını tekmelemek nerde normal?hamile yada değil farketmez hadi erkekler alıştı cop yemeye tekme tokat polis mudahalelerine da bari kadına karşı normal davranın be öküzler.kadının tek suçu polislerin katil olma ihtimallerini düşünememiş olması "Hadi erkekler alıştı..." ne demek ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar