Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Polisin öğrencilere müdahalesi sırasında 19 yaşındaki genç kız karnındaki bebeğini kaybetti Aslında Polis'in alenen adam öldürdüğünü düşününce çok ta acaip bir haber değil ama özellikle resim baya can sıkıcı :/ edit: Yorumları şimdi gördüm..içler acısı şeyler var said: İşin ilginç tarafı, 19 yaşındaki öğrencinin karnında bebek ne arıyor? Bir de, 19 yaşındaki öğrenci karnındaki bebekle orada ne arıyor? said: Madem karninda bebegin var ne isin var gosterilerde? said: bebeği varda ordfa ne geziyor. hem 19 yaşında bebekli olacaksın. hem o halinle miting yapacaksın. said: 19 yaşında ve karnında bebek mi? ve bu üniversite öğrencisi mi Şu haberde bile insanların takıldığı noktaya bakın.
Suark Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ya aslında böle bişeyin olabileceğini düşünüp gitmemesi lazımdı derim bende.Sonuçta dediğin gibi, polislerin adam öldürdüğü bir ülke,dikkatli olmak lazım. Ama tabi kızın kesinlikle suçu değil, fena olmuş :/
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 "hamileysen ne işin var demek değilde hamileysen biraz daha dikkatli davransan ne olur kardeşim yazık değil mi" said:
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Hamilelik durumu konusunda yorum yapma hakkımız yok kendi seçimidir ama öyle bir ortama gitmemesi gerekirdi elbette... FAKAT bir diğer açıdan da polisin insanları o alana gittiğinde tekmelemesine bu kadar normal bakmak da baya üzücü.
Bella Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 umarım kız ve ailesi peşini bırakmaz da gerekli işlem yapılır o polisin hakkında. yorum sahiplerinin hepsi de beyinsizin önde gideni.
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 türban olaylarında aynı böyle bi olay olmuştu sanırım iyi ekmeğini yemişlerdi seneler önce
di Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Bayanlar hamile kaldigi anda karni burnuna cikiyor falan saniyorsunuz heralde ? Bir an durup dusunun birader be, hakkini arayan, elestiren insanlarin dovulmesi bu kadar normal geliyorsa, akliniza ilk gelen "gitmeseymis" kismi oluyorsa, bir seyler cidden yanlis degil mi ? Degistirin su kafalarinizi bi zahmet. Hani siz degistirirseniz colugunuz cocugunuz da o sekilde olur, bir sonraki nesil kurtulur en azindan.
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 valla takılınalacak farklı bi nokta yok.miting varsa, polis de varsa, dayak da vardır. polisin adam öldürdüğü ülkede be bekliyosunuz diyosunuz ama, polis bütün dünyada adm öldürüyo. amerikan polisi sırf zevk için yolda adam çevirip dövüyor, haberlere bile çıkıyor. onu da geçiş burda arkadaşlarda rus polisi - moskova videoları var. miğdem kalktı. metroda adamın tekini yakalıyolar. metro treninden çıkartıp istasyonda bi duvarın köşesine sürüklüyolar. bi süre coplarla ve tekmeleri ile dövüyolar. sonra adama ağzını aç diyolar. adam açıyo. 2 polis de pantolonlarını indirip adamın ağzına işiyolar. ağzı doluyo taşıyo, yut diye bi de bapırıyolar. bu en hafiflerinden birisi. dünyada neler neler oluyor. türk polisi gene normal. 19 yaşında hamile kalmak, hamile kalıp da mitinglere slogan atmaya gitmek... valla ben de buna takılırım, polis takılacağım 2. nokta olur.
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 said: bir insanın 19 yaşında hamile kalma hakkı da var, hakkını arama hakkı da var. ancak kim olursa olsun bu şekilde karnındaki bebeği öldürmeye hakkı yok ve ayrıca sizin gibi yobaz ve geri kafaların karnındaki bebeği sorgulamaya hakkı yok. ortada bir bebek yok oluyor siz tutmuşsunuz bi de kızı suçlu buluyorsunuz. yazıklar olsun..bu yoruma aynen katılıyorum.
Bella Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 millet kaç yaşında hamile kalacağını size mi soracak size ne? ayrıca hamilelik hastalık değil istediği yere gidebilir. ayrıca dünyada daha beterleri var türklerinkine şükredelim bakış açısı da bambaşkaymış.
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Amerika da dövüyolarsa getirin bi posta da biz dövelim bare aşifteyi.
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Dragonmax said: valla takılınalacak farklı bi nokta yok.miting varsa, polis de varsa, dayak da vardır. polisin adam öldürdüğü ülkede be bekliyosunuz diyosunuz ama, polis bütün dünyada adm öldürüyo. amerikan polisi sırf zevk için yolda adam çevirip dövüyor, haberlere bile çıkıyor. onu da geçiş burda arkadaşlarda rus polisi - moskova videoları var. miğdem kalktı. metroda adamın tekini yakalıyolar. metro treninden çıkartıp istasyonda bi duvarın köşesine sürüklüyolar. bi süre coplarla ve tekmeleri ile dövüyolar. sonra adama ağzını aç diyolar. adam açıyo. 2 polis de pantolonlarını indirip adamın ağzına işiyolar. ağzı doluyo taşıyo, yut diye bi de bapırıyolar. bu en hafiflerinden birisi. dünyada neler neler oluyor. türk polisi gene normal. Randa'da soykırım da yapmışlar. Bu mantıkla herkes haline şükretsin beyler.
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Esnaf said: said: bir insanın 19 yaşında hamile kalma hakkı da var, hakkını arama hakkı da var. ancak kim olursa olsun bu şekilde karnındaki bebeği öldürmeye hakkı yok ve ayrıca sizin gibi yobaz ve geri kafaların karnındaki bebeği sorgulamaya hakkı yok. ortada bir bebek yok oluyor siz tutmuşsunuz bi de kızı suçlu buluyorsunuz. yazıklar olsun..bu yoruma aynen katılıyorum. +1
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 UYARIYORUM!! yorumlarınızı birbirinize karşı düzgün yapın yoksa sonuçlarına katlanırsınız.
huun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 hamileyken ata binmekle aynı şey olmuş kadının yaptığı.
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ben kendi fikrimi söyledim. benim fikrimi eleştirmek yerine kendi fikrinizi söylemeniz daha hoş olmazmıydı. ya da her ne yapıyosanız yapın da, yukardaki gibi hakarete varn eleştriler yapmayın. canım sıkılyıo ondan sonra. geri kafalı vs. ben mitin sevmiyorum, miting seveni de sevmiyorum, mitinge gidenide sevmiyorum. ama gidene, gelene, gidip orda dayak yiyene, çocuk düşürene ya da dayak atana da hakaret etmiyorum. görüşüm bana hakaret etme hakkını vermediği gibi size de hiçbirşey aynı hakkı tanımıyor.
yav Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 beklenmedik şekilde hamile kalan ve kara kara düşünenen gençkızlarımız bundan böyle mitinglere gider profit
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 http://www.intternetti.net/~jiri/motivation/Falcon%20Punch.jpeg
Suark Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 abvblizzard said: Amerika da dövüyolarsa getirin bi posta da biz dövelim bare aşifteyi.
di Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Dragonmax said: ben kendi fikrimi söyledim. benim fikrimi eleştirmek yerine kendi fikrinizi söylemeniz daha hoş olmazmıydı. ya da her ne yapıyosanız yapın da, yukardaki gibi hakarete varn eleştriler yapmayın. canım sıkılyıo ondan sonra. geri kafalı vs. ben mitin sevmiyorum, miting seveni de sevmiyorum, mitinge gidenide sevmiyorum. ama gidene, gelene, gidip orda dayak yiyene, çocuk düşürene ya da dayak atana da hakaret etmiyorum. görüşüm bana hakaret etme hakkını vermediği gibi size de hiçbirşey aynı hakkı tanımıyor. Fikir? Oh wait ...
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Olayın kendisi çok acıklı ancak burada yapılan trollemeler ve yorumlarda bir o kadar. Umarım sorumlular "gerçek" cezalar alırlar.
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 di said: Dragonmax said: ben kendi fikrimi söyledim. benim fikrimi eleştirmek yerine kendi fikrinizi söylemeniz daha hoş olmazmıydı. ya da her ne yapıyosanız yapın da, yukardaki gibi hakarete varn eleştriler yapmayın. canım sıkılyıo ondan sonra. geri kafalı vs. ben mitin sevmiyorum, miting seveni de sevmiyorum, mitinge gidenide sevmiyorum. ama gidene, gelene, gidip orda dayak yiyene, çocuk düşürene ya da dayak atana da hakaret etmiyorum. görüşüm bana hakaret etme hakkını vermediği gibi size de hiçbirşey aynı hakkı tanımıyor. Fikir? Oh wait ... postunun ana teması ne şimdi *çekirdek çitler*
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Kızın kaç yaşında hamile kaldığı umrumda değil. Polisin hamile birine tekme atmasından önce polisin tekme atması bile sorun. Lakin hamile olduğu halde oraya giden de süper masum değil. Ha belki de zaten aldıracaktır, istenmeyen gebeliktir, vs vs, herşey olabilir. Hani çok "bebeğim canım benim" diye bakmıyordur çocuğa da, ne olursa olsun oraya gitmek de kendini ateşe atmak demek. Polis %60 kız %40 suçlu.
Öne çıkan mesajlar