Uzun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Yukardaki tabloda ST.JONAS kilisesinin eski caglardan gunumuze kadar olan zamanlarda yapilan kiliselerdeki benzer ozellikleri incelenmistir. Bu metin yukardaki tabloya bakilarak cikarilan sonuclara dayanilarak yazilmistir. St.Jonas kilisesinin en fazla benzer ozelliklerinin bulundugu donem baraque, en az ise Mycenaen,Early Buddhism,Ancient indian and Chinese Donemleridir. Tum donemlere gore St.Jonas kilisesine benzer ozellilerin bulunmasinda en kolay bulunabilen plan turu; mimarlik plani en zoru ise; section olmaktadir. PS: Yukarda yazdigim metnin tablosu yapicam. Bulunabilirliklerini yazmak istiyorum. bunun icin High ve Low gibi kavramlar kullanicam ama HIGH ve LOW kelimelerinin arasinda zarf olarak hangi kelimeleri kullanabilirim ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Rarely found, commonly found -- bunun gibi bişi istiodun yani dimi? edit: şimdi anladım sen ara seviyeleri istiyomuşun, valla benim de aklıma gelmedi böyle sorunca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Rarely found, commonly found gibi seylerde olur ama 4-5 tane seviye lazim bunun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 unreal turn. den gidelim low, high, MULTİ HIGH ,ULTRA HIGH ,MO-MO-MO MONSTER HIGH,GODLİKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Suark said: unreal turn. den gidelim low, high, MULTİ HIGH ,ULTRA HIGH ,MO-MO-MO MONSTER HIGH,GODLİKE ahahahah mo-mo-mo dan sonra sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Türkçe'de ne kullanırdın onu söyle belki aklımıza bişey gelir. edit: yazdıktan sora bi iki google search yaptım, tam senlik bi tablo buldum. şu adreste biraz aşağıda http://en.wikipedia.org/wiki/Coin_grading sheldon rarity scale yazan tablo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 başlık - nick uyumu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar