nihlathak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Calistigim icin fazla sozu uzatmayacagim, oyunu(vanilla+bc+wotlk seklinde) bugun itibariyle sifirdan en ucuza ne sekilde alabiliriz? Mesela wow icin 5 tbc icin 5 ve yine wotlk icin 5 dolar filan okudum birkac yerde ama arastiramiyorum vaktim yok, var mi bilen bu isin en ucuza gunumuzde nasil halledilebilecegini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 blizz satıyodu da bitti o kampanya yamulmuyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 kara borsacılar o kampanyada cdkeyleri stoklayıp netten satıyolardır muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 bu gece cataclysm cıkana kadar tüm wow oyunları 75 euro ya falan gelio 25% indirimli halde yani ama 5 euroluk kampanya varken tüm wow oyunları 60 euro ya gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 scorch said: bu gece cataclysm cıkana kadar tüm wow oyunları 75 euro ya falan gelio 25% indirimli halde yani ama 5 euroluk kampanya varken tüm wow oyunları 60 euro ya gelio Tum wow oyunlari derken cata yok sanirim icinde bu 75 in di mi? Yanda D&R var orda battlechest 70 lira wotlk 80 lira, 150 liraya geliyor, 75 eur ediyor zaten, blizz store zorlamaya gerek yok sanirsam. Ha birde cata ciktiktan sonra digerleri 5$ a inecek diye duydum ne kadar dogru bilemiyorum, oyundan 2 seneye yakindir kopugum cunku. Sonuc olarak 150 TL'ye alabiliyoruz an itibariyle, var mi daha ucuza almanin yolunu bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ben vanilla+tbc tanesi 14.50 ye gittigidiyordan aldım fakat wotlk bu ara baya pahalı. karaborsada pek key yok. vanille ve tbc'i battle.net accountuma kaydettikden sonra blizz kampanya olarak wotlk+cata yı 55 euro yaptı totalde 135 civarı bişeye denk geliyor. daha ucuza bulunurmu bilemiyorum bana araştırmam sonucu en uygun bu geldi. wotlk almaya kalksan en ucuz 50ye var. bide g2playde full cata dahil 122 liraya orayada bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 bide wowpazar.com da 85 liraya vanilla+tbc+wotlk alabilirsin tabi bahsettiklerimin hepsi cd-key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 bende bi tane account var. eski oynadığım yaklaşık 2 senedir oynamıorm. 80 lvl shaman var. zamanında gayet iyiydi itemları falan. ne kadara gider bu aralar bi fikri olan var mı acaba? hani oyunun parayı çıkarsa yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Reflective said: bide wowpazar.com da 85 liraya vanilla+tbc+wotlk alabilirsin tabi bahsettiklerimin hepsi cd-key Hah bu iyimis mesela, guvenilirse hemen alizliyorum 85'e, ne diyosun guvenebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 cata tek basına ne kadar ki? wotlk + cata nasıl 55 euro olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 mokoko said: bende bi tane account var. eski oynadığım yaklaşık 2 senedir oynamıorm. 80 lvl shaman var. zamanında gayet iyiydi itemları falan. ne kadara gider bu aralar bi fikri olan var mı acaba? hani oyunun parayı çıkarsa yeter bana. cevap verin pls satıyım şu accountu rahatlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 80 lira falan eder heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 80 değil 40 a zorlanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 toggie said: cata tek basına ne kadar ki? wotlk + cata nasıl 55 euro olur? 35 Eur yamulmuyosam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 cata 34,99€ digital. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ilk 3 paketi gittigidiyordan cd key olarak çok ucuza alabilirsin. %10 falan da gittigidiyor indirim hediye ediyo çoğu zaman. oldu bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 blizzort 75 küsüre satıyo cata dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 wotlk çok pahalı şu aralar gittigidiyorda en ucuz 49.xx lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 e cata'nın fiyatı cok iyimis. bi de kotick'e laf ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 wowpazardan 57 ye aldım cata yı edit. catayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 battle nette tüm paketler 75 euro cata dahil bugünlük indirim bu "pre order now save 25%" kampanyası yani gece 12 ye kadar geçerli olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 wowpazar dan aldim 85'e, cata da 60 olacak sanirim, 145'e hepsini halletmis oluyorum boylece, detayinada girmedim daha anlasilan asagi yukari bu fiyata geliyor en ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 GEL BERABER OYNAYAK NIHLATHAK..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 wow pazar 57 tl az once geldi keyim giremiyorsun tabi ayrı mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 bende cata dahil hepsini aldım yaklaşık 140 lira tuttu 14.5tl tbc ve vanilla 54 euro da wotlk ve cata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar