Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi programlama dilini, neden seviyorsunuz ?

di

Öne çıkan mesajlar

fizban, abi biraz mitlestirmisin bence fortrani kafanda :), senin dedigin fortrancilarin 30 sene boyunca kullandigi bir arguman ama su anki c/c++ derleyiceleri gayet iyi kod uretiyor, heleki extensionlarini dogru yerlerde kullanirsan.
stackoverflow'da guzel bi topic var bu konuyla ilgili.

fizban said:

Ractamainus said:

alan turing de gay!

ahahaha

hız bakımından c veya c++ hızlı değil arkadaşlar. cidden. sadece kağnı gibi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

unide mi ogretiyolar f# i?

gladmir said:

Hangi uni de ogretiyorlar onu?

Biraz geç bakmışım ama unide f# diil functional veya işte procedural hangisi derseniz onu öğretiyolar. Yani sizinkini bilmemde ben çoğu ünide scheme'le başlandığını gördüm. Ondan sora bi oop'a geçirip bi daha da baktırmıyolar zaten :D
Sosyal ağlarda paylaş

Anason said:

fizban, abi biraz mitlestirmisin bence fortrani kafanda :), senin dedigin fortrancilarin 30 sene boyunca kullandigi bir arguman ama su anki c/c++ derleyiceleri gayet iyi kod uretiyor, heleki extensionlarini dogru yerlerde kullanirsan.
stackoverflow'da guzel bi topic var bu konuyla ilgili.

fizban said:

Ractamainus said:

alan turing de gay!

ahahaha

hız bakımından c veya c++ hızlı değil arkadaşlar. cidden. sadece kağnı gibi değil.

yok mit değil, deney yaptım bildiğin oturup. aynı adamın yazdığı svd librarylerini gerek c'de gerek c++'ta gerek fortran'da denedim. fortran cok daha hızlı. pointer'ın olmayışı yaratıyor bu farkı.

ha ben fortran her zman kullanıyor muyum ? hayır. çirkin dil çünkü. almanca gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...