Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 c sharp sharp c## Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 bi dakka! aslinda en iyi dil diye bisey yok kim ne isterse onu kullair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 son sayfa bambaska oldu, aynilarinin bu sayfada tekrarlanmamasi dilegiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 photoshop > css Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 abow kavga cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 http://www.medialab.com/ şunu satan alıyosun ya da korsanını buluyosun. photoshopa ekliyosun gerekli tagları veriyosun başlatıyosun plugini sana çıkarıyo siteyi. bitti photoshop > psd to xhtml çeviren insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 fireworks yapiyo zaten onu sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 pickles troll gibi adamsın. helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 reyou said: fireworks yapiyo zaten onu sana? fireworks az bişey daha uğraştırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 java>c#>c++ diyorum bende,hız bakımından c++ , kolaylık bakımından c# ve java,platform bağımsızlığı bakımından tekrar java diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Ractamainus said: alan turing de gay! ahahaha hız bakımından c veya c++ hızlı değil arkadaşlar. cidden. sadece kağnı gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 nasa c++ kullanıyomuş ben de o yüzden kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 nasa kendini balkondan atsa sen de mi atcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 nefret Asp ilgi Java sevgi C++ aşk PHP kaçamak .NET (c# asp vb) inanç C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Sizi bilmem de, ben dilimi cok iyi kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Ractamainus said: CSS PROGRAMLAMA DİLİ DEĞİL! yaa olsun dil sonucta :'( ben onu biliyorum napiyim simdi dil de degil ki diceksiniz. http://files.sharenator.com/FUUUU_RE_FFFFFUUUU_Pizza-s508x387-44250.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 C# seviyorum en cok. Iste de su anda retire edecegimiz proje unmanaged C++, ki kanserojen direk, yerine gececek su anda haril haril yazdigimiz da komple C# + Scope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 fizban, abi biraz mitlestirmisin bence fortrani kafanda :), senin dedigin fortrancilarin 30 sene boyunca kullandigi bir arguman ama su anki c/c++ derleyiceleri gayet iyi kod uretiyor, heleki extensionlarini dogru yerlerde kullanirsan. stackoverflow'da guzel bi topic var bu konuyla ilgili. fizban said: Ractamainus said: alan turing de gay! ahahaha hız bakımından c veya c++ hızlı değil arkadaşlar. cidden. sadece kağnı gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 reyou said: unide mi ogretiyolar f# i? gladmir said: Hangi uni de ogretiyorlar onu? Biraz geç bakmışım ama unide f# diil functional veya işte procedural hangisi derseniz onu öğretiyolar. Yani sizinkini bilmemde ben çoğu ünide scheme'le başlandığını gördüm. Ondan sora bi oop'a geçirip bi daha da baktırmıyolar zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 FoShiZzle said: C#. Ameleligi az. Doğru söze ne denir. Ben de abap seviyorum diyim değişiklik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Anason said: fizban, abi biraz mitlestirmisin bence fortrani kafanda :), senin dedigin fortrancilarin 30 sene boyunca kullandigi bir arguman ama su anki c/c++ derleyiceleri gayet iyi kod uretiyor, heleki extensionlarini dogru yerlerde kullanirsan. stackoverflow'da guzel bi topic var bu konuyla ilgili. fizban said: Ractamainus said: alan turing de gay! ahahaha hız bakımından c veya c++ hızlı değil arkadaşlar. cidden. sadece kağnı gibi değil. yok mit değil, deney yaptım bildiğin oturup. aynı adamın yazdığı svd librarylerini gerek c'de gerek c++'ta gerek fortran'da denedim. fortran cok daha hızlı. pointer'ın olmayışı yaratıyor bu farkı. ha ben fortran her zman kullanıyor muyum ? hayır. çirkin dil çünkü. almanca gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 reyou said: bi dakk aslinda en iyi dil diye bisey yok kim ne isterse onu kullair. ASM DÖVDÜDERVER DÖVER ASÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar