fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Kimin kiminle tartıştığını, neleri çarpıtıp kimin kimi sürekli haklı çıkartmaya çalıştığını herkez biliyor hiç merak etme. Unity aynı şeyleri söyleyip duruyoruz ben sıkıldım artık bundan. Senin ne dediğini herkez anladı benim ne dediğimi herkez anladı. Son yazdıklarınında cevabını zaten defalarca verdiğimden tekrar etmiyorum cidden sıkıldım. Sadece bir yanlış anlamayı düzeltmek isterim, ben yaşam tarzından bilgisayar başında oturmayı kastetmiyorum, birisi ak diyince şartlı refleks olarak kara demeyi kastediyorum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 haaa demek ezilmis halklar farkinda yani kimin neleri carpitip kimin neleri seettiginden ... ben de kac aydir merak ediyorum kara kara dusunuyorum acaba herkes neyi biliyor diye demek ogrenmek bu gune kismetmis. neyse artik rahatlarim. soyle bir soguk icecek koyayim bati tarafindan gelmis rahat rahat iceyim artik madem herkes kimin neyi carpittigini biliyormus oohhhh.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 "Pervanelerin patlatılıp sadece pervanelerle yön tayini ise pervanelerinde hasar görmesi ihtimalinin yüksekliği nedeniyle kabul görmedi." abi ben şu kısmını anlamadım pervaneleri patlattıktan sonra nasıl pervanelerle yön tayini yapılıyor ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ahaha yanlış yazmışım sağol dümeni patlatıp olacaktı hemen düzelteyim :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 sonunda yazım işi bitti :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Tüh bu konuyu görmeden oraya mesaj attım kusura bakmayın. Gerçekten çok güzel olmuş yazı film gibi okudum :) Bu İngilizler hep böyle her zaman kaçıyorlar ve her zaman insanların ölümüne neden oluyorlar.Adam yüzlerce insanı okyanusun ortasında bırakıp kaçmış buna adam değil hıyar desen uyar belki.Orada Alman denizaltısı olsa dahi ateş açmazdı sonuçta kendi insanı suda kurtarılmalarına izin verildi.Ama İngiliz beyni direk kaçmayı kafasına bastığı için bunu görmemezlikten gelmiştir.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: lancelotdulac, 19 Ağustos 2004 13:04 tarihinde demiş ki: Orada Alman denizaltısı olsa dahi ateş açmazdı sonuçta kendi insanı suda kurtarılmalarına izin verildi. tabi acmazdi cok onemlidir oyle seyler almanlar icin. ne olacak ki 4-5 tane buyuk ingiliz kruvazoru batirmaktansa.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 kurtarmaya katılan bir kruvazör ve bir destroyer. 4-5 tane değil bu bir. Birde evet açmazdı, o şekilde kurtarma harkatına katılanlara ateş açmak almanların değil başkalarının uyguladığı bir taktik.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 tanimadiginiz insanlar adina garanti vermeyin ananiz degil babaniz degil.,[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Hiç bir şeyin yüzde yüz garantisi yoktur zaten. Ancak bu tür durumlarda aldığı kararlar insanın karakterini belirler. Ayrıca ben Dorsetshire'ın kaptanının aklınca Hood'un intikamını aldığına inanıyorum. Zaten kazazede toplama işi ona verildiği için toplamay başlamış kendi isteği ile değil. Sonrada ilk yarattığı bahanede onları terkedip gitmiş. Tabii ki bu kısımlar yorum, tartışmaya açık ve onun dışında kimse gerçekleri kesin olarak bilemez.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Ayrıca İngilizler kadar kinci ve intikam almaya yönelik bir başka ırkta yoktur. Ve bunu en iyi Bismarck mürettebatının kurtarılması safhasında gördük.Fedaykin'in dediği gibi kesinlikle adam Hood'un intikamını almak için orada yüzlerce insanı bıraktı.Kemikleri sızlıyordur inşallah.Ölmüş müdür bilmiyorum ama ölmediyse de vicdan azabından ölür.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Bismarck sadece Hood'u batırdı, ondan da patlamadan dolayı sadece 3 kişi kurtulabildi (denize canlı olarak inebildi). O an kurtarma harekatı doğal olarak yapılamadı çünkü savaş devam ediyordu. Ancak çatışma bitip Bismarck uzaklaşınca İngilizler kendi adamlarını kurtardılar.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Evet, Bismarck ın herhangi bir kurtarm görevini yapacak imkanı zaten yoktu.Adamların peşinde zaten İngiliz donanmasının neredeyse hepsi var, İngilizlerin kendi adamlarını kendileri kurtalabilecek şansları da olmuş zaten.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Nazi Almanya'sinin En büyük savaş gemisinden bahsediyorsunuz beyler! Naziler ki hiç bir savaş hukuğuna uymayan ülke denizde mi uyacak! Ama orada gerçekten şanslari yoktu çatişmalar sürüyordu. Geminin batirilma olayi ise şans ve sorumsuzluk! Koskoca savaş gemisini nasil yanliz yollarlar![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ahah goarth, 1)yalnız deeldi 2)km inn elinde o kadr çok gemi-cruiser yok zaten ne gönderecek ytanında ,prienz eugen le gitti,km nin elinden gelenin en iisi. 3)1933-1945 arası almanyada yaşaman nazi olman anlamaına gelmz,o yılalrda orduda olma nazi olna anlmınada gelmez. ps:beyelr diye girşelri sefmiyom,kıraathane deel burası yani.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 23 Ağustos 2004 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Denize düşmüş düşman askerlerini ölüme bırakmanın nesini savunuyorsunuz anlamadım. Bu mantığa göre savaşta esirde alınmasın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Valla orası tartışılır Abso. Ben Hood veya Bismarck'ın kaptanı olsam o debdebede kendi dötümü kurtarmaya bakardım. Ama Bismarck'ın batırldığı zaman bir tehlike söz konusu değildi (Fedo anlattığına göre Bismarck tek başınaydı). Sanırım orda İngiliz kaptan "Bize bu kadar eziyet eden nazilerimi toplucam, gebersinler" diip bıraktı adamları. İnsancıl bi davranış olduğunu kimse söyleyemez, lakin savaş ortamını birebir yaşayanlar o insanlar. Biz burda sadece tahmin yürütüyoruz. Belki U-Bootlardan tırstı ? Belki de gercekten Alman denizaltı tehdidi wardı ? Birisinin bir lafı wardı, Adil savaş olmaz diye. Şimdi vereceğim örnekleri sakın yanlış anlamayın ama bizim generallerden biriside "Ben askerlerime leş toplattırmam" demişti. Bununla beraber Anzakları sırtında taşıyan Mehmetçik portresi de diğer tarafta. Savaş psikolojisini yaşamadığımız için... Bilemiyorum.[signature][hline]Külliyen Yalan © Silthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Çatışma sırasında tabiki dönüp toplama şansı yok. Ama çatışma bitmiş, bütün alan kontrolündeyken denizdekileri bırakmak benim dediğim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Absolut, 24 Ağustos 2004 11:29 tarihinde demiş ki: Denize düşmüş düşman askerlerini ölüme bırakmanın nesini savunuyorsunuz anlamadım. Bu mantığa göre savaşta esirde alınmasın. katılıyorum..[signature][hline]Tabu seansı..Kelime İbik -Abi Horozlarda ne olur? -İbibik falan.. -"-ik"ini at..! -İBİB! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Denize düşmüş askeri kurtarmamak düşman dahi olsa suçtur. Ama Bismarck'ın orada Hood'u batırdığı için yapabileceği birşey yoktu peşinde koca bir donanma var ve Fedaykin'in dediği gibi gemi patladı.İngiliz'ler kendileri kurtardığı için suda canlı kalanları bir sorun olmadı bu açıdan.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Yani aşk cinayetlerine ceza olmamalı mı diyorsun? Gördüğün gibi yazarken düşünmek de lazım :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 O senin dediğine savaş değil, barbarlık denir.Savaşta dahil kurallar ve uyulması gereken bazı şeyler olmak zorunda eğer bunlar yoksa ona savaş bile diyemezsin.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 demistik ya bir kere kar topu oynanmiyor orada diye . savas bu ; attigin her mermiyi dusmani bir azaltmak icin atarsin dedik ya . neden hala boyleeeeee ? bagir biraz daha . oyle cunku oyle . gemiyi batir askeri kurtar . hadi len .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ne dediğini anlamak gerçekten çok zor. Öncelikle konunun bir deniz savaşı ve Bismarck olduğunu sana hatırlatırım.Sen bir gemiyi batırdığın zaman suya düşen adamlar sana doğru yüzerek kafalarını gemiye vurup kamikaze yapacak değiller.Bunu hesaba katarsan dediğinin yanlış olduğunu göreceksin.[signature][hline]My Honour is My Life [Bu mesaj lancelotdulac tarafından 25 Ağustos 2004 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Tartışılan neki ben anlamıyorum,2.Dünya Savaşında ülkeler sivil asker demeden birbirlerini katlettiler,katil cani denen Almanya,istatistiklere göre sivil halk olarak en fazla oranla kayıp veren ülke.Milyonlarca masum insanı gözünü kırpmadan ölümünü emreden ve bunu uygulayan herkes pekala denizdeki düşman askerini ölüme terkeder.Şöyle düşünün denizde sizin belki kızınızı belki kardeşinizi öldürmüş bir düşman var onu kurtarırmısınız yaşama hakkı tanırmısınız?[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. [Bu mesaj KARAMURAT tarafından 25 Ağustos 2004 14:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar