Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Live Stream Başlıkları

Cokomantis

Öne çıkan mesajlar

Bilgisayarı sc2'yi kaldırmayan sc hastası bir insan olarak paso stream izliyorum.

Acaba diyorum ki (huun'a dedim az önce de, patilere de bir sorayım dedim) "x oyuncusunun live stream'i" / "y oyuncusunun live stream'i" / "z oyuncusunun live stream'i" diye bir sürü başlık açmak yerine bunlar tek bir sticky altınca mı toplansa?

ama böyle olursa farklı bir sürü oyuncu için yapılan yorumlar birbirine girebilir. başlıkların başına veya sonuna [LS] benzeri bir tag eklenmesi ve aramada hemen bulunabilmeleri geldi aklıma.

ek olarak, default seçenek olan "istemezük!" de var tabii.

Kanallar:

inflowmini
idra
sjow
qxc
Sosyal ağlarda paylaş

vardı zaten öyle bir başlığımız, yabış yabış duruyordu yukarıda. pek ilgi gören bir başlık olmadığı için stickysi gider gitmez forumun dibini boyladı hhehe

açıkçası tl.net ya da gg.net i takip etmek daha mantıklı streamler için; ama bu sefer bi değişiklik yapalım madem. bu başlığı stick yapalım, diğer stream başlıklarına link verelim. ilk sayfada gördükçe eklerim linkleri.
Sosyal ağlarda paylaş

qxc'nin stream kanalını ekledim ilk mesaja. 1,5 gündür adam sürekli yayında, türkiye saati ile sabah 9:00-12:00 ve gece 23:00'ten sonra yayında.

benim oyununu beğendiğim iyi terranlardan. tavsiye ederim.

bi de adam ara vermeden önce kendisine mesaj atan noob oyunculardan birisiyle şov maçına çıkıyor. tüyolar veriyor. ilgisini çeken olursa, izleriz yani maçını hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Memphis said:

naturali biraz uzaktan aldı sanki =P

Alışı kuvvetli abi adamın. Bak oyunu da aldı.

Az önce elemanın birini tokatladı, arkasından maçlara devam ederken bu eleman denk geldi yine, adam oynamadan çıktı oyundan. >:D<

Abi adama rakip çıkması için bazen 5dk search ediyor bnet. Adamın ladder'ı bile kazık (bizim fevax ve sugosu'da aynı ladder'da) ilk 20'nin 19'u 3000 puan üstü. ::o
Sosyal ağlarda paylaş

http://tr.justin.tv/rootgaming

Aga HD yayın var, stream'deyken ekrana sağ tıklayıp quality'i medium yapınca 1mbit uydunet ile takılmadan izleyebiliyorum ve neredeyse hiç bozulma olmuyor. Stream kalitesi süper, oyuncu da iyi.
ROOT.drewbie oynuyor şu anda, az önce 3200+ birini tokatladı. Freewin oldu oyun. Dişli birisi çıkarsa ladder'dan güzel maç olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...