Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzun ömürlü numaralı lens ?

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

xunn said:

Red said:

paraya kıyıp çizdirmek lazım.göz önemli birşey.görmemek insanın canını sıkıyor.lensmiş gözlükmüş zor işler

lens kullanan biri olarak fuck yes diyorum.

+++

geceleri oyun oynarken mutlaka kuruyor göremiyosun falan. lanet bişey. ama gözlükten çok daha iyi.

bu arada lens kullanacaksan önerim geceleri çıkartman. zaten çıkarınca gözünün nefes aldığını hissediyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayar ba$inda uzun sureler kaliyosan ve oyun oynuyosan lens kuruyor.

10 senedir astigmatli miyoplu lens kullaniyorum. yeni taktigin lens bile bilgisayar ba$inda 3-5 gunde kurumaya ba$liyor. o yuzden evde gozluk di$arida lens takilmali diyorum. hatta gidip gozluk aliyim.

yalniz biraz farklidir lens ile gozluk numaralari. lens gozun icinde gozluk ise 2-3 cm onunde oldugundan odak noktalari farkli falan. bi de lens pislik bi$ey genelde gozlukten sonra lense gecince dunyanin en mutlu insani olabiliyosun cogu zaman. ultra netlik, ultra keskinlik falan. ama herkesin gozu farkli, kimi 4 ay cikartmadan kullanir, kimi 2 gunde retinasini cizer. olur olur yani.

mantikli lens kullaniminda gece uyumak diye bir hareket yoktur. suda gozunu acmamalisin, du$a girerken cikartmalisin vs. ayrica temizlik cok onemli, yaninda ufak lens solusyonu falan olmali ilk zamanlarda. bol bol kayacak cunku, cikartma ihtiyaci hissedeceksin. bi de elin ali$sin. bi yerlere giderken yanindan eksik etme. yaninda solusyon yok ve ille de uyuman gerekiyosa, suya koy oyle uyu. en azindan gozuna zarar gelmez, takarken biraz zor takilir falan ama idare eder.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...