Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzun ömürlü numaralı lens ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Red said:

paraya kıyıp çizdirmek lazım.göz önemli birşey.görmemek insanın canını sıkıyor.lensmiş gözlükmüş zor işler

lens kullanan biri olarak fuck yes diyorum.
Mesaj tarihi:
xunn said:

Red said:

paraya kıyıp çizdirmek lazım.göz önemli birşey.görmemek insanın canını sıkıyor.lensmiş gözlükmüş zor işler

lens kullanan biri olarak fuck yes diyorum.

+++

geceleri oyun oynarken mutlaka kuruyor göremiyosun falan. lanet bişey. ama gözlükten çok daha iyi.

bu arada lens kullanacaksan önerim geceleri çıkartman. zaten çıkarınca gözünün nefes aldığını hissediyosun.
Mesaj tarihi:
bilgisayar ba$inda uzun sureler kaliyosan ve oyun oynuyosan lens kuruyor.

10 senedir astigmatli miyoplu lens kullaniyorum. yeni taktigin lens bile bilgisayar ba$inda 3-5 gunde kurumaya ba$liyor. o yuzden evde gozluk di$arida lens takilmali diyorum. hatta gidip gozluk aliyim.

yalniz biraz farklidir lens ile gozluk numaralari. lens gozun icinde gozluk ise 2-3 cm onunde oldugundan odak noktalari farkli falan. bi de lens pislik bi$ey genelde gozlukten sonra lense gecince dunyanin en mutlu insani olabiliyosun cogu zaman. ultra netlik, ultra keskinlik falan. ama herkesin gozu farkli, kimi 4 ay cikartmadan kullanir, kimi 2 gunde retinasini cizer. olur olur yani.

mantikli lens kullaniminda gece uyumak diye bir hareket yoktur. suda gozunu acmamalisin, du$a girerken cikartmalisin vs. ayrica temizlik cok onemli, yaninda ufak lens solusyonu falan olmali ilk zamanlarda. bol bol kayacak cunku, cikartma ihtiyaci hissedeceksin. bi de elin ali$sin. bi yerlere giderken yanindan eksik etme. yaninda solusyon yok ve ille de uyuman gerekiyosa, suya koy oyle uyu. en azindan gozuna zarar gelmez, takarken biraz zor takilir falan ama idare eder.
  • Yeni Oluştur...