sdexsde Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Arkadaslar simdi ben catayı digital upgrade edicem ama ne kadar bisi indirilecek felan herkes kafadan birsey söylüyo.Genelde millet 700 mb indirmis ama yabancı forumlarda felan 25gb ye kadar veri söyleyen var.Simdi yarın gece alıp oynamayı düsündügüm icin eger o kadar cok download yapılacaksa ertesi gün se alırım ama yok fazla bi dl gerekmiyosa digital alıcam.Bi bilgisi olan varsa bi zahmet söylesin. Foruma bi kac yere baktım ama konuyla alakalı tam kesin bisey bulamadım.Simdiden tesekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 son patch'e kadar yükselttiysen 750 mb, lakin yarın patch çıkarırlar mı onu bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 sdexsde said: yabancı forumlarda felan 25gb ye kadar veri söyleyen var. oyunu tamamiyle sıfırdan indirirsen öyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ben de bugün digital upgrade yaptım launcherda up to date dedi indirmedi 700mb falan, ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 charına bir gir sonra çık ondan sonra launcher çalıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar