Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sponsor

pozitiff

Öne çıkan mesajlar

ee adam serverını açmı$,gotuyorumda ama artık yoruldum demi$ di mi? burda heves kırmı$ mıyım? adam server acıcam demı$te ben hyr acma,acamazsın bla bla ile bı heves kırıcılık mı yapmı$ım? nerden nerelere geldı lafların artık :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde Erutana demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Sosyal ağlarda paylaş

e ben orda heves kırmı$ mıyım?

*! daha ne kdr devam etcek bu daldan dala atlamalar diye mrk eder*[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Sosyal ağlarda paylaş

anlamamak ıcın dırenıyorsun ne diyim.ben orda sadece zor gelıyosa yabmıcaksın anlamında söledım.ha bu sana göre a$agılamadır bana göre degildir ki$iden ki$iye göre degi$ir ama bi heves kırıcı bi artis bi a$agılama ,hangısı karar versen?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyr0, 27 Ağustos 2004 00:56 tarihinde demiş ki:
ama bi heves kırıcı bi artis bi a$agılama ,hangısı karar versen?
Ikisi bir arada olamiyor yani? Yeni birsey daha ogrendik, vay be.

Roxside'in pek duyarli ve pek kufurlu mesajlarini sildim, banlanmasi icin de gerekli basvuruyu yaptim, sinirlendiginde ilk is olarak kufur etmeye siginan insanlarin burada isi yok. Ama sen de biraz daha ilimli ve sakin mesajlar atarsan iyi olur tabi, attigin mesajda direk bir kavga potansiyeli var.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...