rahimpolat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 abi kız arkadaşım çok fena pms'e giriyor. direk üzerine ölü toprağı geliyor. dışarı çıkmıyor , evde oturup bişiler yapmak film izlemek falan da istemiyor. kimseyle görüşmek de beni de istemiyor. başlarım fizyolojisine diyorum. her ayın bi dönemi uzaklaşmak zorunda mıyım abi? seni seviyorum canım cicimden, bi süre görüşmeyelime geliyo. doğanın mucizesi pms. dün yeni çamaşırlar aldım sana yarın gece gösteririm>:D< derken bugün senle de görüşmek istemiyorum gibi bi olay yaşayınca pes dedim pes. yeter arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 rahimpolat said: dün yeni çamaşırlar aldım sana yarın gece gösteririm>:D< Şu ayrıntıya girmene hiç gerek yoktu gerçekten. Üstüne gitmeyeceksin o dönemde, başka yolu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 E 3-4 gün boyunca beynini mi yeseydi? daha mi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahimpolat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 gireyim girmiyeyim. bi insan bu kadar 2 zıt duygu içerisine 24 saat içinde nasıl girebilir onu anlatmak için yazdım. yazdım oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ona kücük süprizler yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 yaşı kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 rahimpolat said: gireyim girmiyeyim. bi insan bu kadar 2 zıt duygu içerisine 24 saat içinde nasıl girebilir onu anlatmak için yazdım. yazdım oldu o halini sana yansitmaktan hoslanmadigi icin olabilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahimpolat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 http://www.legendgames.co.uk/acatalog/MountainTroll%5B1%5D.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahimpolat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 vaniLLe said: rahimpolat said: gireyim girmiyeyim. bi insan bu kadar 2 zıt duygu içerisine 24 saat içinde nasıl girebilir onu anlatmak için yazdım. yazdım oldu o halini sana yansitmaktan hoslanmadigi icin olabilir mesela. anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Şu PMS'e bi hap falan bulsun bilim adamları. Cidden her ay 3-4 gün çekilen çile ömürden ömür çalacak cinsten yani. Kadınların da yapabileceği bir şey yok tabi, fizyolojileri işte. Hapını çıkarsınlar adet döneminde de normal insan gibi yaşayabilsinler o hapı alınca. Her şey güzel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 nesini anlamadin =D o ruh halini sana yansitmaktan hoslanmadigi icin mesafe koyyo olabilir diyorum bey amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahimpolat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 hangi ruh hali pmsli hali mi? ben fantaziyi kastediyosun sandım da prdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 P.M.S. She's a Dynamite P.M.S. She'll win the fight P.M.S. She's a power load P.M.S Watch her explode diye bir uyarlamam vardi zamaninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ya birader yanlış anlama ama abi ne uğraşıyosunki? niye çekiyosun? seviyorum falan deme bana hiç ben de cok "seviyorum onsuz yapamam" dedim ama çok da güzel yapabiliyomuşum yani. +30 yaşında değilsen kız cok sana rahat ol. yani boşu boşuna kafanı yoruyosun belkide bütün gün bununla. ders calışıyosan aklın oraya gidiyo. işe gidiyosan işe konsantre olamıyosun. yani böyle eziyet etme kendine. sen bu kıza bu haliyle katlanabiliyosan, sen daha iyilerine layıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 yeni camasirlari goremeyince sen de dellendin tabi. az sabret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 he bi de bu sadece "özel günlere" has bişise üstteki mesajımı boşver o zaman. ama son zamanlarda bayadır(1 aydan fazla) böyleyse mesajımı oku oku oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahimpolat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Bittus said: P.M.S. She's a Dynamite P.M.S. She'll win the fight P.M.S. She's a power load P.M.S Watch her explode diye bir uyarlamam vardi zamaninda başarılı. PM/S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 çikolataya boğ. her ay bi nutellayla yenilmicek pms yoktur. al sana bilimsel ilimsel ilaç asfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahimpolat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 abicim nası düşman nası yabani. sigara içip koltukta kaykılmaktan başka bişi yapmıyoq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Çikolata cidden. Yanına da dondurma. Kucağa da kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 pms= toplumsal histeri + bandwagon effect.. başka da bişi değil. 20sene önce nutella mı vardı allaşkına? birisi çıksın inandırsın kadınları "pms'de kesin sol omuz arkasında ağrı olur!" diye.. her pms dönemi "OMZUUUM AĞRIYOR AMA YAVUUUUUUUUUUUZZ!!" duyarsınız aynı şey aşerme saçmalığı için de geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 daha ne istiyosun arkadaş. iki üç gün kafanı dinle işte. görüşme sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahimpolat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 erkek olmak ne güzel erkek olmak ne kolay yaşasın erkek olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 harbi ha erkek olmak süper bişi. Hele hele türkiyede. çoh şükür çoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar