Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dersane Başladı...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet 3 aylık tatilden sonra dersanede başladı Hızlandırmalarla allah allah tüm arkadaşlara iyi çalışmalar diliyorum. Paticik'te olmasa nerde rahatlayacaz bilmiyorum vallaha...Herkesi bi selamlayayım dedim tam olarak başlamadan önce.Artık eskisi gibi zor gireriz ama yinede kendimizi buraya atacağız gibi galiba...[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir...
Mesaj tarihi:
Benimde başladı 1 haftadır gidiyorum. Şimdilik sıkıcı değil inşallah ilerde de olmaz. Sıkıntımızı burada atacağız galiba :)[signature][hline]......*.*.*........
GALATASARAY
....1905/2004....
Mesaj tarihi:
kolay değil tabi ama çalışmak lazım hemde çok[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
benim 1 ay once başladı
sabah 8 den beri dersanedeyim
şimdi girdim eve[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Mesaj tarihi:
said:
-Mix-, 26 Ağustos 2004 20:56 tarihinde demiş ki:
abartmayalım
12 saat dershanede degildin heralde ?

12 saat dersanedeydim[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
naptın ki o kadar? kac ders sizin dershane?
ben 6 saat sonunda zombi gibi cıkıyorum senin durumunu tahmin bile edemem o zaman :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Bu kadar erkenden altı saat etüd sizin dersane işi bayağı sıkı tutmuş demek ki. Herkese kolay gelsin.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
daha bu bişey değil
metamatikci daha yeni başlıyoz okullar açılsın ağzınıza s*çcaz dedi
değiştirmedim tam olarak dedi bunu
off haftasonuda aynı[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Dershane neresi ki?

300.000 puan mıdır hedef nedir yani?
İnsanlık bunun neresinde?[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Mesaj tarihi:
Off kötü o zaman. Nerdesin sen özel sınıf fln mı? Bize bile bu kadar yapmıyolardı (tamam suyumuzu çıkardılar ama bu kadar erkenden değil).[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
yazık mıllete herkesın kı coktan ba$lamı$ bıle,ben daha ayrın sevıye tespit sınavına gircem pzt ba$lıyor :).erken ba$lıyor diyede $ikayet ediyodum eheh.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Mesaj tarihi:
benim 15 - 16 saat dersanede kaldığım oluyordu. yani dersler bittikten sonra bazen etüt olurdu etütten sonra da hocaları sıkboğaz ederdik sonra da grup olarak ders çalışırdık.. o da bittikten sonra kantinde kızları keserdik :) çok eğlenceli de olurdu çok sıkıc da olurdu... Ama o kadar çalışmamın karşılığını alamadım ya ona yanıyom.. Demelerde 25o den aşağı inmezdim ala ala 230 gibi dandik bir puan alıp MUĞLA ÇEKO ya yerleştirildim.. istediğim bölümü bu arada 0,3 puanla kaçırdım o kötü oldu... (2004 taban puanları belli oldu)... Bence kendinizi aşırı derse vermeyin. karşılığını alamazsanız moraliniz bozulabilir.. hatta yıkılıp sisteme isyan eder fve intahar edersiniz (yok daha neler :)[signature][hline]Yaşasın Bambular...
Mesaj tarihi:
valla bıraksalar 19 saat (yani uykum hariç) dersanede kalırım euheuhe çok sevdim milleti . allahım ne kdr insancıl biriyim yarabbim[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
  • Yeni Oluştur...