sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 SEN HASTAYKEN BİR ODADININ İÇİNDE YALNIZ BAŞINA OTURMAK NEDİR BİLİR MİSİN ARDETH SEN GELİP İYİ MİSİN DİYE SORAN, BİR TAS ÇORBE GETİREN BİRİNİN OLMAMASI NEDİR BİLİR MİSİN ARDETH. tabi abartmaya gerek yok, kızlara acındırıyorum şurada kendimi bozma işimi pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 bilmem çünkü ben hiç hasta olmuyorum sdfdsxcczx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 abi alkol almayın falan derler ya hep ağrı kesicilerle falan. bişey olduğunu görmedim daha ben bu şekilde. öküz bünyesi vardır ondandır diyebilirsiniz ama bişey olmuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Ardeth said: bilmem çünkü ben hiç hasta olmuyorum sdfdsxcczx aa negzel lan bende bende, sene en son 1995 falan bi oldumdu. sora bida cık. ilaç milaç ismi hiçbişi bilmem zaten. bilim böyle bişi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 BİZ DEMİŞTİKadam paint terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 AHHAHAHAHAHAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Aluriel said: abi alkol almayın falan derler ya hep ağrı kesicilerle falan. bişey olduğunu görmedim daha ben bu şekilde. öküz bünyesi vardır ondandır diyebilirsiniz ama bişey olmuyor işte. Bişey olmaz zaten,aldığın ilaç işe yaramaz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 etkisini yitirir muhabbeti genel itibariyle antibiyotikler icin gecerli, migde asitligiyle alakali birsey olmasi lazim. eczacilar daha iyi bilir. ama parasetamol iceren agri kesiciler (cogu orta-hafif agri kesici yani) alkol ya da kafein ile alindiginda karaciger zehirlenmesine kadar gidecek etkileri bulunuyor. hele vodka + enerji icecegi kombosuyla etkileri cok daha agir. alkol sonrasi illa agri kesici gerekiyorsa alka seltzer , sedergine falan icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ben bi kere içtim böyle tylolhot üstü bir bira başım falan dönmüştü yattım uyudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 EN İYİ İLAÇ ZAMANDIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Tersten oku "Namaz" MHP'nin 40. yili kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 namaz en iyi spordur günde beş kere bedeni esnetir kasları açar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar