Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 MASAKA?!! her ne kadar telefon olarak güzele benzese de kontroller oyunları oynamaya ne denli elverişli emin değilim. omuz düğmeleri incecik ve basması sertmiş gibi, d-pad çok sığ ve feedback'i düşük olacağa benziyor. analog çubuğun yerini alacak çift touchpad hiç feedback veremeyeceği için oyunlarda nasıl olur onu da kestiremiyorum. öte taraftan umd yeri olmadığı gibi oyunları yükleyecek başka birşey de yok gibi ortada, sadece store'dan alınabilir herhalde oyunlar buna. store da kazık olduğu ve herşeyi sunamadığından psp go nasıl patladı gördük. psp2 namına sadece bunu çıkarırlarsa n-gage 2 durumu yaşanabilir gibi, ben endişelenmeye başladım doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 niye endişeleniyosun abi şirketin ceo'su endişelensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 takipçişi olduğum serileri dandik, oynanması külfetli bir makineye çıkartırlar diye endişeleniyorum elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Bu arada EA yöneticilerinden biri PSP2'nin gücünün 360 yada PS3 yakın olduğunu söyledi. Onuda merak ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 hd çözünürlük ve 1gb ram olabileceğinden bahsediyorlardı, 3ds'i ve hatta bazı konsol 4-5 yıllık pc'leri gömer grafikler cidden öyle olursa. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar